- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.001
Kızlar ben de yeni Dr dan geldim bugub tekrar kalp atışı dinlendi meleklerim gayet iyiker rabbim isteyen benden dua bekleyen herseke versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim amin insallah.. cok mutluyummm cokkk pazar gunu de katlandiysa tadindan yenmez..Kalibimmm canim hayırli oksun degerin gayet iyi erken test gününe göre rabbim sağlıcakla kucağına alıp buyutmeyi nasip etsin
Masallah canim insallah kucagina da almak nasip olur...Kızlar ben de yeni Dr dan geldim bugub tekrar kalp atışı dinlendi meleklerim gayet iyiker rabbim isteyen benden dua bekleyen herseke versin
Kaçıncı günün bugün canım daha çok erken di sanırım ondan düşük turHamisssmiyimmmm ben simdiii 6 inci gun 28 ikiz olmayabilir ama tek bebegim tutumdu mi kizlarrrr aaaaaaa vallahi deli olucammm ildu galiba pazar yine yapacam test ozman net sonuc olur herhalde dimi
Sizin kaçıncı günKızlar eşim gidip tahlili almadı uyuz ettiebeni hastaneyi aradım 0.100 çıkmış ne oluyor bu anlamadım
Kemal Özgür e gittim canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Sende mı Antalya Ivf de yaptırdın. Senin kaçıncı denemeydiMerhaba canım hayırlı olsun tedavin umarım pozitifi görürsün. Bendeki belirtiler ayaklarım çok üşüyordu, gün içinde ateş basıyordu gece uykumda falan terleyerek uyanıyodum. Sık tuvalete çıktım. Dün kendim test yaptım pozitif çıktı. Bugün de kan verdim öğlen sonucumu öğrenicem hayırlısıyla. Söylediğinde haklısın sadece testte pozitif görmek yetmiyor. Allahım keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah hepimize. Antalya ıvf de hangi doktora gittin canım?
10. Canım negatif değilmi internette nekadar doğruysa negatif cikiyorSizin kaçıncı gün
Evet malesef negatif canım10. Canım negatif değilmi internette nekadar doğruysa negatif cikiyor
Kısmet hayırlısı böyleymişEvet malesef negatif canım![]()
6 inci gunum cnmmKaçıncı günün bugün canım daha çok erken di sanırım ondan düşük tur
Kuzum sakin uzulme allahin takdiri ..ama sakin pes etme rabbim dogru zmanda nasip edecek sanada insallah..Kısmet hayırlısı böyleymiş![]()
Kuzuu benim 28.01 cikti.. sen aksam mi sabah mi yapdirmisdin tahlilini ... ben simdi pazar gunu acilde yapdiracam 50 tl aliyorlarmis benim hastane de ...onemli deyil yeterki guzelce yukselsin.Ayy az kalmış bakalım kaç çıkacak
Pozitif olmaya öylede değeri merak ediyor insan![]()
Üzülmüyorum canım elhamdülillah benim bir oğlum var allah hepinizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallahi..
Üzülmüyorum canım elhamdülillah benim bir oğlum var allah hepinizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallahi..
Oooo 12. Güne kadar çok yükselir daha çok erken canım masallah.6 inci gunum cnmm