- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.061
Yatarken uyguluyorum yarım saat sonra bir iki dk yürüyorum sadeceTatlım yürümek gerekiyor diye biliyorum amasen hiç yürümüyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatarken uyguluyorum yarım saat sonra bir iki dk yürüyorum sadeceTatlım yürümek gerekiyor diye biliyorum amasen hiç yürümüyor musun?
Günün hangi saatinde kullanıyorsunuz jeliYapıp yatınca emilmediği için top top birikiyor bence yürümek daha mantıklı
Sabah akşam sekizdeGünün hangi saatinde kullanıyorsunuz jeli
Bana günde bir kere uygulama yazmıştı doktorSabah akşam sekizde
Benim iki defa şimdi yedi haftalık oldu bir ay daha devam jele inşallahBana günde bir kere uygulama yazmıştı doktor
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canimBenim iki defa şimdi yedi haftalık oldu bir ay daha devam jele inşallah
Hayırlı olsun canım benim sonuckarimda aynı senin gibi ciktç 9.gun 337 11.gun 889 çıkmıştı ikizİki e hamileyim
Beşinci günlerde değer yüksek çıkıyorBenim 10. Gün 432 12. Gün 1150 ama ikiz değildir heralde dimi tek embriyo kondu
Beşinci günlerde değer yüksek çıkıyor
Benim 10. Gün 432 12. Gün 1150 ama ikiz değildir heralde dimi tek embriyo kondu
Artışınız güzel dert etmeyinNormal o zaman değilmi?
Ayy çok guzel kuzum ınsallah benımkıde oyle olurHayırlı olsun canım benim sonuckarimda aynı senin gibi ciktç 9.gun 337 11.gun 889 çıkmıştı ikizİki e hamileyim
Masallah canım bana 10.gun test yap dedılerde sasırdım 6.gun deyınce ıyı çıkmıs canım 10.gune ıyıce yükselir hayırlı olsunEvet cnm iki tane 5 inci gun emriyosu ve 6 inci transfer gunum
Sabah - akşam 6:00'da cnmGünün hangi saatinde kullanıyorsunuz jeli
2 hafta kullandım inanılmaz ağrıyordu oturup kalkamiyordum.Progestan iğne yaptıran varmı ben 5 gündür yaptırıyorum ve yapilan yerler çok ağrıyor sizde de öyle oldumu ve ne yapmalıyım?
Bana iki embriyo transferi oldu belki srninki bölünmüş de olabilirBenim 10. Gün 432 12. Gün 1150 ama ikiz değildir heralde dimi tek embriyo kondu
Ayy çok guzel kuzum ınsallah benımkıde oyle olur
Canımmm cok sewindimmm tebrik ederimm, darısı bekleyen herkese olsun inşallahLay layy lommmm catlasin DUSMANLAR benim de artik bir hamilelik takvimim vaaar![]()