- 27 Ocak 2018
- 196
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.601
Canm ilk yarim saat kaldirmiyolar ama yer uzakta ise ogun hastanede kalmayi oneriyolar. Ama doktorunla paylas bu konuyu bana bisey demediler kalktim eve gelirkende normal hayatiniza dikkat edin sadece dizinizin altina ve basinizdan yukari ellerinizi indirmeyin dikkatli olun dediArkadaşlar transfer olduğunuz gün nelere dikkat ediyorsunuz ? Bizim hastane ile yaşadığımız yer 2 saat mesafe yolculuk yapmak sorun oluyor mu?
Evet kuzum yapiyo yan etkilerinde var halsizlik bas donmesi kasik agrisi migde bulantisi gogus hassasiyeti yani tam hamilelik belirtileri.Kızlar bişey sorucam crinone jel kasık ağrısı yapar mı?transfer olmadım ama crinone kullanmaya başladığımdan beri az az kasık ağrım var
7 mart test günüm inşallah hepimizinki de tutunurKac gun gecmesi gerekiyormuş, bilmedigim icin soruyorum. Hayirli ugurlu olsun saglikla sana tutunsun insallah ..
Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsunBugun 6.gunum o gunler maalesef gecmek bilmiyorhayirlisi olsun
Aminnnnn insallah kız kardeşim doğum yapcak ona bebek battaniyesi örüyorum ona devam edicem galibaHayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah geçiyor ama çok zor geçiyor kendini oyalacsk birşeyler bul kitap felan oku
Amin inşallahhh 5.gün embriyosu Tek embriyo konuldu. Yaşım 23 oldugu için tek konuluyormuşHayırlısı olsun canım, güzel haberler verirsin inşallah. Kaç tane , kaçıncı gün embriyosuydu ?
Amin inşallah hayırlısıHayırlı olsun canım
Amin inşallahHayırlı olsun canım
Bende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısıKizlarr dun gece agridan öldüm sancim cok oldu adet sancisi gibi gece uyuyamadim beyaz bi akinti geldi bide karnim balon gibi kaynanam bile sasirdi 5 aylik hamile gibi şişmiş dedi. Bi sorun yoktur dimi boyle olan varmi aranizda.persembe gunu test tarihim2 gun kaldiii
Bende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısımoralim sıfır..dıyorum kesin adet olcamm oofff.cuma adet gunum normalde.test gunun gelmeden adet gunum ztn.senın az kaldı inş senden hayırlı haber alırız
Gönlünü ferah tut arkadaşım benim de öyleydi bildiğin adet sancısı ama tek fark o kadar yoğun değil sızı galinde ve sürekli tuvalete koşturdum ama ne gelen oldu ne giden çok şükür 9. Gün kan da pozitif görmüştümBende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısımoralim sıfır..dıyorum kesin adet olcamm oofff.cuma adet gunum normalde.test gunun gelmeden adet gunum ztn.senın az kaldı inş senden hayırlı haber alırız
Ben Kocaeli'de oturuyorum tedavimi İstanbul da oldum transferden 40dk sonra yola çıktık ben yatarak yavas geldikArkadaşlar transfer olduğunuz gün nelere dikkat ediyorsunuz ? Bizim hastane ile yaşadığımız yer 2 saat mesafe yolculuk yapmak sorun oluyor mu?
Gönlünü ferah tut arkadaşım benim de öyleydi bildiğin adet sancısı ama tek fark o kadar yoğun değil sızı galinde ve sürekli tuvalete koşturdum ama ne gelen oldu ne giden çok şükür 9. Gün kan da pozitif görmüştüm
Canım endişelenme aynısı bende oldu karnım cok şişti sonra adet sancısı gibi karın ağrım oldu transferden 7gün sonra oldu 3gün boyunca da aralıksız o ağrım geçmedi akıntı desen ara ara hep devam etti, bence senin de pozitif cıkıcakcık benim belirtilerinin aynısı iyi düşün iyi olsun insallah :)Kizlarr dun gece agridan öldüm sancim cok oldu adet sancisi gibi gece uyuyamadim beyaz bi akinti geldi bide karnim balon gibi kaynanam bile sasirdi 5 aylik hamile gibi şişmiş dedi. Bi sorun yoktur dimi boyle olan varmi aranizda.persembe gunu test tarihim2 gun kaldiii
Ben yapmistim canim dis gebelik suphesiyleDüşük yapan yok mu kızlar ?
Kanamam kaç gün devam ederBen yapmistim canim dis gebelik suphesiyle
İnşallah canım..umarım benımde öle olur,hatta hepimizin öle olur.göruyorum ki her transferden sonra aynı hemen hemn herkesin agrısı sancısı.böyle tutan arkadasları görmek okadar ıyı gelıyorki anlatamam.Gönlünü ferah tut arkadaşım benim de öyleydi bildiğin adet sancısı ama tek fark o kadar yoğun değil sızı galinde ve sürekli tuvalete koşturdum ama ne gelen oldu ne giden çok şükür 9. Gün kan da pozitif görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?