- 27 Ocak 2018
- 196
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.641
Evet canm bende okuduklarimda lekelenme olmasi lazim diye biliyodum ama doktorla konustum az once hayir dedi olmamasi lazim.Benimde kanamam olmadı lekelenmemde olmadı iyi bişeymiş demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm bende okuduklarimda lekelenme olmasi lazim diye biliyodum ama doktorla konustum az once hayir dedi olmamasi lazim.Benimde kanamam olmadı lekelenmemde olmadı iyi bişeymiş demekki
Ben düşünmüyorum bir fark oldugunu,bukadar insan yanılıyor olamaz.ayrıca cok da var dondurulmuşla gebe kalan.ben doktoruma sordum rahım dınlendırme olayını ama herkese uygulamaktansa gerek gördüğüme uyguluyorum dedi.bılıyorsunuz özellikle bahceci herkese uyguluyor.onu da anlamış değilim.buarada benım taze olduNe güzel herkes sonucu bekliyor allah hepinizin yüzünü güldürsün. benim opu daha 10 gün önceydi donduruldu mart 20 gibi transfer dedi doktorum dinlendirmek istemiş rahmi. bu şkilde transfer olan var mı dondurulmuş embriyo ile direk transfer de embriyonun bir farkı oluyor mu kusura bakmayın kafamda deli sorular var
Demekki senin rahmin gayet iyiymiş :) Allah güzel haberler aldırsın akşamından çaldım kusura bakmaCanm artik embriyoyu dondurup rahmi 1 ay dinlendiriyolarmis daha iyi sonuclar aliniyomus pozitif orani daha yuksekmis. Doktorumda oyle dedi ama bana taze transfer yaptihayirlisi kuzum ins pozitifi gorursun sende
![]()
Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılarNe ameliyatı canım ?
Yaaa ne güzel mutlu sona çok yaklaşmışsınCanım ben daha olmadım ama kısmetse perşembe dondurulmuş olucam transferimi. Aslında bildiğim kadarıyla yumurta toplama zamanı iğneler ilaçlar ve opu işlemi derken rahim yoruluyormuş, bazen inceliyormuş ve embriyo tutunamıyormuş. Bu yüzden bazı merkezler 1 ay bekleyip rahmi dinlendirmek ve gebelik için istenilen kalınlığa ulaştırmak için dondurmayı tercih ediyorlarmış.
Evet canm bende okuduklarimda lekelenme olmasi lazim diye biliyodum ama doktorla konustum az once hayir dedi olmamasi lazim.
İst. Bilmiyorum ben izmirdeyim ama benim doktorum da gerekli durumlarda demişti ama dinlendirmenin bir zararı yoktur herhalde bence embriyonun kalitesi daha önemli gibiBen düşünmüyorum bir fark oldugunu,bukadar insan yanılıyor olamaz.ayrıca cok da var dondurulmuşla gebe kalan.ben doktoruma sordum rahım dınlendırme olayını ama herkese uygulamaktansa gerek gördüğüme uyguluyorum dedi.bılıyorsunuz özellikle bahceci herkese uyguluyor.onu da anlamış değilim.buarada benım taze oldu
amiiin canımm insallah hakkımızda hayırlısı hepiniz dualarımdasınızInsAllahhhhhh ikizdirrrSaglikla dogur insAllah kuzum evet ya bende hepimiz adina heycanlaniyorum pozitiflere kendim gibi seviniyorum Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
![]()
Kuzum doktor rahim duvarin iyi durumda dedi belkide ondan gerek duymadi. Est olurmu oyle sey. Aminnn hepimize insAlllahhhhDemekki senin rahmin gayet iyiymiş :) Allah güzel haberler aldırsın akşamından çaldım kusura bakma
Hayır hayır zararı nie olsun.inş hersey gönlünce olurİst. Bilmiyorum ben izmirdeyim ama benim doktorum da gerekli durumlarda demişti ama dinlendirmenin bir zararı yoktur herhalde bence embriyonun kalitesi daha önemli gibi
Amin cümlemizin inşallahHayır hayır zararı nie olsun.inş hersey gönlünce olur
Parol kullanılıyor mu gebelikte yani zararsız mıAynen bende düşündüm aramayı dedım yarın bi olsun hatta dayanamayıp parol aldım canım bende.aynen elim karnımda hep.yok canım kanamada lekelenmede yok.hatta sürekli adet olmusum gıbı tuvalete koşuyorum bişey yokDediğin gibi Rabbim güldürsün yüzümüzü.
![]()
Allah söletti inş gebelik dieParol kullanılıyor mu gebelikte yani zararsız mı
Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
Rabbim yardımcın olsun.bir sorun olmadan evine dön inş.Allah korusun ikinizideKizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
Rabbim yardimcin olsun canm insAllah yavruna bisey olmaz hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninleKizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
Korkma canım biliyorsan ayetel kürsi oku senide bebeğinide korur bu ayet ben senin için okuyacağım sende oku.. Allah bebeğini sana bağışlasın..Kizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
cok geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir sey yoktur Allah korusun siziKizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.