2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Degerin yuksekti canim.en son kac cikmisti.5in altina dusene kadar suruyor diye biliyorum.benim degerim en fazla 140 lardaydi.ogrendigim gunden bitene kadar az az da olsa 37 gun kanamam oldu lohusalar gibi.ama senin o kadar surmez benim durum kariskti.bi arkadasimin da senin gibiydi 10 gun falan surmustu

5 binden 4 bine düştü
Bir daha baktırmadım ki
Devam ediyor adet gibi

Korkma canim bir muddet devam edecek o hemen gecmesini bekleme deger yuksek cunku.Allah bir daha yasatmasin

Bende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısı:KK61: moralim sıfır..dıyorum kesin adet olcamm oofff.cuma adet gunum normalde.test gunun gelmeden adet gunum ztn.senın az kaldı inş senden hayırlı haber alırız:dua:
Kuzum dayanamadim doktoru aradim bende duramiyorum agridan. Korkma bu agridan gebelikten dolayi olabilir dedi. Kanaman yada lekelenme oldumu dedi hayir dedim. Guzel sorun yok dedi. Korkma olabiliyomus ins hayirli haberler veririz birbirimize. Bebisinle konus sana tutunmasi icin dua et ben elim karnimda surekli konusuyorum onunla var oldugunu hissederek tutunmasi icin dua ediyorum. Rabbim yuzumuze baksin canm benim. Bu arada kanama yada lekelenme oldumu kuzum sende

Canım endişelenme aynısı bende oldu karnım cok şişti sonra adet sancısı gibi karın ağrım oldu transferden 7gün sonra oldu 3gün boyunca da aralıksız o ağrım geçmedi akıntı desen ara ara hep devam etti, bence senin de pozitif cıkıcakcık benim belirtilerinin aynısı iyi düşün iyi olsun insallah :) :anneadayı:
InsAllahhh canim benim sende hayirlisiyla al yavrunu kucagina :anne::anne::KK200::KK200:

Canm ilk yarim saat kaldirmiyolar ama yer uzakta ise ogun hastanede kalmayi oneriyolar. Ama doktorunla paylas bu konuyu bana bisey demediler kalktim eve gelirkende normal hayatiniza dikkat edin sadece dizinizin altina ve basinizdan yukari ellerinizi indirmeyin dikkatli olun dedi
Çok teşekkür ederim doktorum öğleden sonraya kadar burada dinlenirsin dedi ama insan korkuyor işte ne olacağını bilmediğimizden olmazsa arabada yatar vaziyette giderim.

Çok teşekkür ederim doktorum öğleden sonraya kadar burada dinlenirsin dedi ama insan korkuyor işte ne olacağını bilmediğimizden olmazsa arabada yatar vaziyette giderim.
Canm benim Rabbim yuzune baksin. Ilk arabaya bindim esim tutturdu yat diye yatarak biraz gittim ama inan daha cok sarsildim kalktim oturdum cok sukur sıkıntisiz geldim evime. Sende uzan ama sarsiliyosan kalk otur dikkatli sursun esin. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin

InsAllahhh canim benim sende hayirlisiyla al yavrunu kucagina :anne::anne::KK200::KK200:
Amin canımm insallah ben de yarın yine kan vericem artışa bakılacak. Sonra da kese için gün verilecek insallah. Yakında test yapıcak kişi sayısı arttı burda hergün heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi :KK200::nazar:

Kuzum dayanamadim doktoru aradim bende duramiyorum agridan. Korkma bu agridan gebelikten dolayi olabilir dedi. Kanaman yada lekelenme oldumu dedi hayir dedim. Guzel sorun yok dedi. Korkma olabiliyomus ins hayirli haberler veririz birbirimize. Bebisinle konus sana tutunmasi icin dua et ben elim karnimda surekli konusuyorum onunla var oldugunu hissederek tutunmasi icin dua ediyorum. Rabbim yuzumuze baksin canm benim. Bu arada kanama yada lekelenme oldumu kuzum sende
Aynen bende düşündüm aramayı dedım yarın bi olsun hatta dayanamayıp parol aldım canım bende.aynen elim karnımda hep.yok canım kanamada lekelenmede yok.hatta sürekli adet olmusum gıbı tuvalete koşuyorum bişey yok:KK64:Dediğin gibi Rabbim güldürsün yüzümüzü.:dua:

Canm benim Rabbim yuzune baksin. Ilk arabaya bindim esim tutturdu yat diye yatarak biraz gittim ama inan daha cok sarsildim kalktim oturdum cok sukur sıkıntisiz geldim evime. Sende uzan ama sarsiliyosan kalk otur dikkatli sursun esin. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin
Amin cümlemize inşallah nasipse her şekilde olacak zaten ama bu heyecanla panik olmadan olmuyor galiba

Amin canımm insallah ben de yarın yine kan vericem artışa bakılacak. Sonra da kese için gün verilecek insallah. Yakında test yapıcak kişi sayısı arttı burda hergün heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi :KK200::nazar:
InsAllahhhhhh ikizdirrr :KK5: Saglikla dogur insAllah kuzum evet ya bende hepimiz adina heycanlaniyorum pozitiflere kendim gibi seviniyorum Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin :emir_bebek::dua::dua::dua::KK200:

Aynen bende düşündüm aramayı dedım yarın bi olsun hatta dayanamayıp parol aldım canım bende.aynen elim karnımda hep.yok canım kanamada lekelenmede yok.hatta sürekli adet olmusum gıbı tuvalete koşuyorum bişey yok:KK64:Dediğin gibi Rabbim güldürsün yüzümüzü.:dua:
Ayni kuzum benimde tuvalet yol arkadasim oldu resmen :kızgın:olsun hayirli olucak ins pozitif olucaz :dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Sorma canm kalbimiz agzimizda hepimizin gecmiyo bu gunler
Ne güzel herkes sonucu bekliyor allah hepinizin yüzünü güldürsün. benim opu daha 10 gün önceydi donduruldu mart 20 gibi transfer dedi doktorum dinlendirmek istemiş rahmi. bu şkilde transfer olan var mı dondurulmuş embriyo ile direk transfer de embriyonun bir farkı oluyor mu kusura bakmayın kafamda deli sorular var

O konuda içini ferah tut.benım yolum 8 saatlıkti doktorum sımdı bıle gıdebılırsın dedi.dogru aslında düşünseniz ya kendılıgınden olsa haberımız bıle olmıcaktı.sadece agır kaldırma ve spordan uzak dur dedi.evet dikkatetmek lazım ama cokta kasmamalı sanırım.

Ne güzel herkes sonucu bekliyor allah hepinizin yüzünü güldürsün. benim opu daha 10 gün önceydi donduruldu mart 20 gibi transfer dedi doktorum dinlendirmek istemiş rahmi. bu şkilde transfer olan var mı dondurulmuş embriyo ile direk transfer de embriyonun bir farkı oluyor mu kusura bakmayın kafamda deli sorular var
Canm artik embriyoyu dondurup rahmi 1 ay dinlendiriyolarmis daha iyi sonuclar aliniyomus pozitif orani daha yuksekmis. Doktorumda oyle dedi ama bana taze transfer yapti:KK64:hayirlisi kuzum ins pozitifi gorursun sende:emir_bebek::dua:

Benimde kanamam olmadı lekelenmemde olmadı iyi bişeymiş demekki

O konuda içini ferah tut.benım yolum 8 saatlıkti doktorum sımdı bıle gıdebılırsın dedi.dogru aslında düşünseniz ya kendılıgınden olsa haberımız bıle olmıcaktı.sadece agır kaldırma ve spordan uzak dur dedi.evet dikkatetmek lazım ama cokta kasmamalı sanırım.
Orası öyle doğru söylüyorsunuz.bir an önce olup bitseydi iyiydi bekledikçe daha da çok şey üretiyor beyin

Canım ben daha olmadım ama kısmetse perşembe dondurulmuş olucam transferimi. Aslında bildiğim kadarıyla yumurta toplama zamanı iğneler ilaçlar ve opu işlemi derken rahim yoruluyormuş, bazen inceliyormuş ve embriyo tutunamıyormuş. Bu yüzden bazı merkezler 1 ay bekleyip rahmi dinlendirmek ve gebelik için istenilen kalınlığa ulaştırmak için dondurmayı tercih ediyorlarmış.

Back