- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.561
Yok doktor önümüzdeki haftaya cagirdi
Ne güzel heyecanlar
tadını çıkar canım benim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok doktor önümüzdeki haftaya cagirdi
Sen nasilsin cnmm.. biraz daha toparladinmi.. ne yapmak niyetindesin devam mi simdilik tamam mi?Ne güzel heyecanlar
tadını çıkar canım benim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sen nasilsin cnmm.. biraz daha toparladinmi.. ne yapmak niyetindesin devam mi simdilik tamam mi?
Aynn cnm rabbim tez zamanda eski haline döndürsun seni insallahDüşük devam ediyor
Bu ay mola
Diğer adette bakalım dedi doktor
Gerekirse 2 ay mola
Sonra tekrar deneriz
Önceliğim iyileşmek
İnşallah canımAynn cnm rabbim tez zamanda eski haline döndürsun seni insallah
Arkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
Memorial Şişli Semra hanıma gidiyorum
1. Tedavim Antalya tüp bebek Tonguç gündüz bir embriyo 3 hücreli negatif
2. Antalya tüp bebek op işleminden sonra yumurta Yok tedavi iptal
3. Tedavi Şişli memorial Semra kahraman 1 embriyo 6aa kalite kimyasal gebelik
4. Tedaviye bugün başladım
Hayirli olsun cnm bende tonguc beyin hastasiyim ..Arkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bende memorial sislide tedavi gördüm son tedavide Semra hanım i istedik ama görmek kısmet olmadı gönül hanimdi Dr m inşallah güzel haberkerini alırizArkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
Memnun deyilsiniz galiba tonguc beyden ki deyistirmisziniz dr unuzuArkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
Benimde yas faktoru varMerhaba tesekkur ederim. Evet cok sukur olumlu. İnşallah kalp atisini da duyabilirim. Nesrin Hanim size ne onerdiyse uymanizi tavsiye ederim. Yasiniz genç buyuk ihtimalle o yuzden asilama onermis olabilir. Banada asilama asamasi da olabilir ama yas faktorunden dolayi tup bebek oneririm dedi. 31 yasindayim ben. Evet ilk denememizdi.
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.
Allah razı olsun inşallahHakkinizda hayirlisi olsun. İnşallah bu son tedaviniz olur ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Benimde yas faktoru varmasallah siz benden 7 8 yas kucuksunuz :) bana 2 3 4 defada olabilir asilama yapabiliriz dedi. Amh ve hsg sonucuma gore cok olumlu konusdu. Tek endisem yapilan islemler sonucda insani yoruyor maddi manevi. Siz hic asilama denemeden mi tup bebege karar verdiniz? Cok tesekkur ederim
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunuArkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
İnşallah Cnm senin tedavi sonucun nedirHakkınızda hayırlısı olsun canım bende memorial sislide tedavi gördüm son tedavide Semra hanım i istedik ama görmek kısmet olmadı gönül hanimdi Dr m inşallah güzel haberkerini alıriz
Arkadaşım gitmişti ilk tedavi de hamile kaldı şimdi kızı var ama eşim çok sessiz buldu Tonguç beyi hep internetten öğreniyorduk herşeyi ama bence iyi biri Tonguç bey biz uzakta yumurta takibi yaptırdık o yüzden pek iletişimimiz olmadıMemnun deyilsiniz galiba tonguc beyden ki deyistirmisziniz dr unuzu
5. Günde en iyi kaliteye gelmiş embriyo dedi 6aa deniliyormuş direk transfer oldu o gün ama görünüş olarak güzel bir embriyo kromozomlarına baktırmadım için bilinmiyor sadece görünüş olarak iyiydiCanım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Benimde 1 tane 6. gün 6ab kalite embriyom var dondurulmuş
Senin 6aa kalite embriyon için ne yorum yapmışlardı ?
İlk denemede kalp atışı duyulmadı ikinci denemede kızım oldu 4yasinda şimdi dondurulmuş embriyo transferi oldu ikizlere hamileyimİnşallah Cnm senin tedavi sonucun nedir
İlk denemede kalp atışı duyulmadı ikinci denemede kızım oldu 4yasinda şimdi dondurulmuş embriyo transferi oldu ikizlere hamileyim