2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar transfer olduğunuz gün nelere dikkat ediyorsunuz ? Bizim hastane ile yaşadığımız yer 2 saat mesafe yolculuk yapmak sorun oluyor mu?
Canm ilk yarim saat kaldirmiyolar ama yer uzakta ise ogun hastanede kalmayi oneriyolar. Ama doktorunla paylas bu konuyu bana bisey demediler kalktim eve gelirkende normal hayatiniza dikkat edin sadece dizinizin altina ve basinizdan yukari ellerinizi indirmeyin dikkatli olun dedi

Arkadaşlar tavsiye de bulunacak var mı vitamin içiyorum içerisin de folikasit var sabahları keçi boynuzu pekmezi bir de bir karışım almıştım hayıt, çoban perçemi falan içirirsin de kadınlara özel sabahları bir tatlı kaşığı yiyim incir bir kaç tane gün içerisin de yumurta kaliteme iyi gelir mi sizce

Kizlarr dun gece agridan öldüm sancim cok oldu adet sancisi gibi gece uyuyamadim beyaz bi akinti geldi bide karnim balon gibi kaynanam bile sasirdi 5 aylik hamile gibi şişmiş dedi. Bi sorun yoktur dimi boyle olan varmi aranizda.persembe gunu test tarihim2 gun kaldiii
Bende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısı:KK61: moralim sıfır..dıyorum kesin adet olcamm oofff.cuma adet gunum normalde.test gunun gelmeden adet gunum ztn.senın az kaldı inş senden hayırlı haber alırız:dua:

Bende bugun cok ağrı çekıyorum ya bildiğin adet agrısı:KK61: moralim sıfır..dıyorum kesin adet olcamm oofff.cuma adet gunum normalde.test gunun gelmeden adet gunum ztn.senın az kaldı inş senden hayırlı haber alırız:dua:
Gönlünü ferah tut arkadaşım benim de öyleydi bildiğin adet sancısı ama tek fark o kadar yoğun değil sızı galinde ve sürekli tuvalete koşturdum ama ne gelen oldu ne giden çok şükür 9. Gün kan da pozitif görmüştüm

Kizlarr dun gece agridan öldüm sancim cok oldu adet sancisi gibi gece uyuyamadim beyaz bi akinti geldi bide karnim balon gibi kaynanam bile sasirdi 5 aylik hamile gibi şişmiş dedi. Bi sorun yoktur dimi boyle olan varmi aranizda.persembe gunu test tarihim2 gun kaldiii
Canım endişelenme aynısı bende oldu karnım cok şişti sonra adet sancısı gibi karın ağrım oldu transferden 7gün sonra oldu 3gün boyunca da aralıksız o ağrım geçmedi akıntı desen ara ara hep devam etti, bence senin de pozitif cıkıcakcık benim belirtilerinin aynısı iyi düşün iyi olsun insallah :) :anneadayı:

Gönlünü ferah tut arkadaşım benim de öyleydi bildiğin adet sancısı ama tek fark o kadar yoğun değil sızı galinde ve sürekli tuvalete koşturdum ama ne gelen oldu ne giden çok şükür 9. Gün kan da pozitif görmüştüm
İnşallah canım..umarım benımde öle olur,hatta hepimizin öle olur.göruyorum ki her transferden sonra aynı hemen hemn herkesin agrısı sancısı.böyle tutan arkadasları görmek okadar ıyı gelıyorki anlatamam.

Degerin yuksekti canim.en son kac cikmisti.5in altina dusene kadar suruyor diye biliyorum.benim degerim en fazla 140 lardaydi.ogrendigim gunden bitene kadar az az da olsa 37 gun kanamam oldu lohusalar gibi.ama senin o kadar surmez benim durum kariskti.bi arkadasimin da senin gibiydi 10 gun falan surmustu

Back