2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bence var cnm iki tane baya yuksek cunku ilk baslangica gore

yaa inşallah hayırlısı olsun yaa doktorum şuan net bir şey söylemiyor çarşamba yine kan vericem artışa bakılcakmış ama benim kalbim küt küt :) darısı başınıza olsun, buralar şenlensin
Insallah cnm insallah hepimiz cifter cifter dogururuz .. bana iki tane gibi geldi insallah oyle dir .. rabbim ilk hayirlisini sonra gonlune gore olani versin cnmm...

Çok indirimi olmuyor ilaçlar hakkında tam bilgim yok bizde hiç birşey bilmiyorduk eczanemiz sagolsun onlar yonlendirdi tup bebek tedavisi deki ilaçları her eczane getirmiyirmus ona göre yönlendirme yaptular bazen eşimin kullandığı ilacı bulamitirduk Türkiye genelinde arayıp bulup getiriyorlardı her eczaneden almayın size doğru bilgiler veren yinlendiren eczane bulun

Benim 50 yumurtam toplandı. 40 tanesi olgun yumurtaydı. Bu 40 yumurtadan 29 tanesi döllendi. 5.gün embriyoların iclerinden en iyileri seçildi 13 tane donduruldu . Bu 13 tanesinden 1 tane seçip transfer edilcek yarın.

Benim dondurulmus embriyo transferi oldu transfer gunu kan alınmadı bu hafta önce kontrole gittigimde almışlardı

Benim 50 yumurtam toplandı. 40 tanesi olgun yumurtaydı. Bu 40 yumurtadan 29 tanesi döllendi. 5.gün embriyoların iclerinden en iyileri seçildi 13 tane donduruldu . Bu 13 tanesinden 1 tane seçip transfer edilcek yarın.
Maşallah canım insallah tutar iki embriyo transferi isteyebilirsin

Maşallah canım sayı hiç duymadıgım bi sayı çok iyi inş sonu iyi olur iki tane embriyo istemelisin şansın çok artar niye düşünmüyosun?? Bi de yaş kaçtı canım neden tüp bebeği düşündün bi de

Amin canım kaç yumurtan toplandı nasıl bi sürecin oldu senin

3 senelik evliyiz. Yaşım 23 daha once hamile kaldım düşük oldu. 2 tane aşılama yaptırdım sperm hareketi sorunu var eşimde. Doktorum ikiz gebelikler bazen ilerlemiyo tek embriyo daha şanslı oluyo genelde sendede bi sıkıntı yok ilk once tek deniyelim dedi. Bizde doktora uyduk bakalım

Amin canım kaç yumurtan toplandı nasıl bi sürecin oldu senin
Eşimde de bende bir sıkıntı yok,yaşım 36.1 sene denedıkten sonra karar verdık biz.sürecte oldukca rahattım dr um herseyın ıyı oldugunu söledi.aslında yalan değil daha cok stresli olurum dıye düşünüyordum ama öle olmadım.dediğim gibi transferden sonra heyecan bindi:) 12 tane toplandı,9 u olgun 6 sı döllendi 3 ü 5. Gune cıktı.1 tane transfer yaptık.beklıyoruz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…