- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.461
Bi de tek embrio yani sen evham yapma cnm bekle tam test gunu bidaha yap.. herkezde hcg hormonu farkli yukselioTek ti canm evet 5.gun embriyosu tezeydi. Ya benim transferim p.tesi oldu ilk gun sayilmiyomu yani 7 gun bitiyo diye dusunuyorum bilmiyorum yanlismi hesap yapiyorum ben
Tamam canm persembe kan testi yapicam olumsuz dusunmemen lazim ki ben hemen etkileniyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnnnnBi de tek embrio yani sen evham yapma cnm bekle tam test gunu bidaha yap.. herkezde hcg hormonu farkli yukselio
Sormaa gecmiyo patlicamm skntidannKizlar zaman durdu sanki
Sormaa gecmiyo patlicamm skntidann
Ben de carsamba oldum.al benden de o kadar :) hayirlisi olsun canimKızlar merhaba,bende perşembe günü transfer oldum.merakla beklıyorum.test aldım ama yapmaya cesaretim yok
Amin hepimizin inş Bugune kadar sakindim ama artık patlıcam.var mı günü gelmeden test yapanBen de carsamba oldum.al benden de o kadar :) hayirlisi olsun canim
Canm istanbul halkali Acibadem Turgut aydin doktorumKızlar yeni transfer olanlar nerde tedavi oldu yazarlarmı
Yaaa ama var gunune hiç bozma moralini bence.gununde yaptır kan testını mutlakaYapmayin canm yapmayin bende p.tesi transfer oldum bugun yaptim negatif cikti. Hicc moralinizi bozmayin yapmayin
Ben memorıal de cem demırelde oldumKızlar yeni transfer olanlar nerde tedavi oldu yazarlarmı
MerhabaKeşke testlerini dışarda arastuara hastanesi nde yaptursaydun ben memorial hastanesinde tedavi gördüm esimle birlikte bizden istedikleri testler i bize hep üniversitede yaptirdilar eşim 9 ay ilactedavisi gördü haftalik ignekeri 300 400arasindaydi sigorta bile karşılamiyordu rahim filmini genetik testini hep dışardan yapıp götürdum Dr ma ilk iki denemede rapor çıkarttık devlet ile anlaşmalı özel hastanede Dr cikartti ilaç alırken indirim oluyor bide hastanede bin tTL'y yakın indirim olmuştu 4 sene önce simdi nasıl bilmiyorum
Bende sadece yumurta toplama işleminden önce alındı.transfer gununde tekrar bakılmadı,hatta bende düşünüyorum kacgündür,tekrar muanebıle olmadım.normal olan mı bılmıyorumkızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?
Canm istanbul halkali Acibadem Turgut aydin doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?