2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba
Bizim tedavide asıl yüksek ücret tutan embriyolara yapılan pgd idi. Bize kandan basit genetik test yapılmıştı. Ama mesela memorialde 6500 civarı tüp bebek tedavisi, bu ücret için devlet hiç veriyor mu? Ya da bizim tedavide vurulduğunuz iğneler var 2000-3000 tutuyor, bunlarda ödeme veriyor mu? Neden bu konular net değil anlamıyorum. 10 yıldır tıkır tıkır maaşımızdan evimizden herşeyden eksiksiz vergimizi ödüyoruz, ilk defa devletin gerçekten desteğine ihtiyacım var ama nasıl olur onun bilgisine bile ulaşamıyoruz
Yarın sgk yı arayacağım belki bilgi verirler.

kızlar bişeyi merak ediyorum, transfer olan arkadaşlar bilirler. Hani transferden önce rutin progesteron ve E2 hormonlarına bakılıp sonuca göre transfere karar veriliyor ya , transfer günü tekrar son duruma bakmak için kan alıyolar mı yine?

Bende sadece yumurta toplama işleminden önce alındı.transfer gununde tekrar bakılmadı,hatta bende düşünüyorum kacgündür,tekrar muanebıle olmadım.normal olan mı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…