- 27 Ocak 2018
- 196
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.441
Heheh cikiyorum kuzumm alip geleyim ins pozitif olurr dua edinnnHadi bekliyoruz ama en sabirsizi ben ciktim hahaha
Insallah rabbim mujde verdirir sana dua ediyorum senin icin hadi bakalımHeheh cikiyorum kuzumm alip geleyim ins pozitif olurr dua edinnn
Cesaret deyil de merakdan catlama diyelimCesaretlisin canim :) benim de 5.gunum bugun ama korkudan neredeyse 12.gunn bile yapamiycam test
Iki tane mi transfer oldn cnm deger baya yuksek 9 gun icinKızlar merhaba bugün kan testi yaptım 9.gün transfer beta 614
Rabbim isteyen herkese gönülden hayırlısını nasip eder inş
Guzel haberlerimizi paylasmak da nasip olsun tatlim benim :) nasipten öte köy yok elbet.hakkimizda hayirlisi insallahCesaret deyil de merakdan catlama diyelimrabbim hayirlisini verir korkacak da bisey yok hayatim eger sahsim icin olmadiysa eger demek ki hayirli deyildi benim icin sende oyle adpte et kendini
Iki tane mi transfer oldn cnm deger baya yuksek 9 gun icin
Ben 8.gun yaptim silik çıktıKizlar heycanlandirdiniz beniiii.8. Gundeyim benimde 5. Gun embriyosu ya gidip bi test mi alsam diye kendimi tutamiyorum yapmicam son gune kadar diyodum ama sanirim dayanamicamm
Ozaman belli olmuyo zaten boşuna 10 gun bekle demiyo doktorlarda iste biz duramiyoruzBen 8.gun yaptim silik çıktı
Benim test gunum 9.gundu hayatımda hiç idrar testi yapmamistim hep icimde kalan bi burukluktu bir gün öncesinde yaptım silik çıktı 9.gunde 337 değerlerinde çıktı ikizlere hamileyim rabbim isteyen herkese versinOzaman belli olmuyo zaten boşuna 10 gun bekle demiyo doktorlarda iste biz duramiyoruz
Hayırlı olsun canım ikiz olma ihtimali varEvet canım 2 emriyo transfer edildi.ikiz olmuş olabilir mi diyorum ama beta hcg ile belli olöaz diyorşar
Sizce öylemi
Evet kuzum erken gebelik testi aldimM Mucizemi-bekliyorum Canım erken gebelik testi mi aldın?
Biraz daha bekle bakalım, erken olabilir bence. Tek miydi çift miydi transferin? Son soru Birde taze transfermiydi?Evet kuzum erken gebelik testi aldim
Yaptın mı canım sonuc ne merak ettimEvet kuzum erken gebelik testi aldim
Tek ti canm evet 5.gun embriyosu tezeydi. Ya benim transferim p.tesi oldu ilk gun sayilmiyomu yani 7 gun bitiyo diye dusunuyorum bilmiyorum yanlismi hesap yapiyorum benBiraz daha bekle bakalım, erken olabilir bence. Tek miydi çift miydi transferin? Son soru Birde taze transfermiydi?
Yaptim negatif cikti ama ben tarihi yanlismi hesapliyorum anlamadim. Persembe gunu test gunum. P.tesi transfer oldum transfer gunu sayiliyomuYaptın mı canım sonuc ne merak ettim
Canım transfer günü sayılmıyo diye biliyorum, senin 7. gün oluyor yani, erken olmuş olabilir test içinTek ti canm evet 5.gun embriyosu tezeydi. Ya benim transferim p.tesi oldu ilk gun sayilmiyomu yani 7 gun bitiyo diye dusunuyorum bilmiyorum yanlismi hesap yapiyorum ben
Canım transfer günü sayılmıyo diye biliyorum, senin 7. gün oluyor yani, erken olmuş olabilir test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?