• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar merhaba
Devletten tüp bebek için destek almanın tam olarak şartları nedir, ne gerekiyor? Ne kadar destek alınabiliniyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler

Arkadaşım merhaba. Ben yeni heyeyten geçtim yardımcı olmaya çalışayım sana ama her hastanede farklı olabiliyormuş. İlk önce eğer sebep yoksa 3 senelik evlilik be en az 2 kere iğneli aşılama şartı var. Ayrıca belli bir sigorta günüde isteniyor. Yada eşinde sperm düşüklüğü yada yumurta rezervi azlığı olduğunda veya tüpler problem varsa 3 yıl beklemeye ve aşılamaya gerek yok.

İnşlh tatlım hepimiz in pozitif olsun inşlh
Merhaba arkadaşım lekelenme de normal olmaması da bünye ve tabimin tepkisi farklı herkeste benim ilk denemede lekelenme oldu ama negatifti şimdi lekelenme hiç olmadı pozitif ama daha bebeği ve kalp atışı alamadık sadece kese görüldü sabır şükür dua ve tevekkül ile ona yönelmek hayrı dilemek en güzeli

Iyigecelr kizlar. Bata 5 günüm kaldı. Heyecanla bekliyorum. Bos da geçmedim bu ay:KK48: dun idrar testi yaptım. Umut işte. Bisey yok. Icine girersem fabrika cizgisini görebiliyorum :-) adete yakın yine yapicam bakalim ne olucak. Sizi haberdar edicem :KK68:

Arkadaşım merhaba. Ben yeni heyeyten geçtim yardımcı olmaya çalışayım sana ama her hastanede farklı olabiliyormuş. İlk önce eğer sebep yoksa 3 senelik evlilik be en az 2 kere iğneli aşılama şartı var. Ayrıca belli bir sigorta günüde isteniyor. Yada eşinde sperm düşüklüğü yada yumurta rezervi azlığı olduğunda veya tüpler problem varsa 3 yıl beklemeye ve aşılamaya gerek yok.

Bunun için ne kadar destek veriliyor miktar olarak? Benim tüp bebek tedavisinde genetik taramalarla 30.000 tl yi buldu ilk tedavimde. Sanıyorum çok cuzi bir rakam veriliyor destek için. Uğraşmaya değecek mi bilmiyorum. Bir de bu destek her yerde geçiyor mu acaba?

Bunun için ne kadar destek veriliyor miktar olarak? Benim tüp bebek tedavisinde genetik taramalarla 30.000 tl yi buldu ilk tedavimde. Sanıyorum çok cuzi bir rakam veriliyor destek için. Uğraşmaya değecek mi bilmiyorum. Bir de bu destek her yerde geçiyor mu acaba?
Keşke testlerini dışarda arastuara hastanesi nde yaptursaydun ben memorial hastanesinde tedavi gördüm esimle birlikte bizden istedikleri testler i bize hep üniversitede yaptirdilar eşim 9 ay ilactedavisi gördü haftalik ignekeri 300 400arasindaydi sigorta bile karşılamiyordu rahim filmini genetik testini hep dışardan yapıp götürdum Dr ma ilk iki denemede rapor çıkarttık devlet ile anlaşmalı özel hastanede Dr cikartti ilaç alırken indirim oluyor bide hastanede bin tTL'y yakın indirim olmuştu 4 sene önce simdi nasıl bilmiyorum

Evet ben dayanamadim:KK70::KK70:
Ben hergun yapip yukselis veya inis varmi diye yapmak istedim sonra buraya da eklicekdim 3 uncu gunden itibaren testsirasi diye

Bu cikti

Eklentiler

• 20180219_111700.jpg
    20180219_111700.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 112
  • 20180219_111700.jpg
    20180219_111700.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 92
Ya üzmek istemem senin canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilirr canım daha üçgün olmuş kanda bile zor çıkar tutuysa inşallahhh tutmuştur

Ya üzmek istemem senin canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilirr canım daha üçgün olmuş kanda bile zor çıkar tutuysa inşallahhh tutmuştur
Eveet bende ona bakdim simdi 10 gun olmus vurulali ama bakalim hergun yapayim ne cikacak bakalim test siramiz olmus olur

Back