• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

bana doktorum kanaman bittikten sonra gel bi muayene ederim neden düşük oldu onu araştıralım dedi. bi de genetik testi istedi sonucu 20 günde çıkıyormuş onun. vücut dinlensin diğer adetinde transfer için gel dedi

Bakalım bana nolur
En çok kürtaj dan korkuyorum
Topak topak düştü dün hep

Kızlar merhaba 4 günlük iğne sonrası ilk kontrolüm yapıldı 4gün daha iğne verdi bi de cetrotide 0.25 verdi yarın için önemli dedi .. size sormak istediğim bu yumurta geliştirici iğnelerin sabah mı akşam mı yapıldığı önemli miydi benimki puregon 150 yazarsanız sevinirim ☺️

Kızlar merhaba transferimin 7. Günü aşırı baş ağrım vardı bugünde bel ağrısı çok fazla sizce bunlar iyiye mi işaret arada adet sancısı gibi sancılar da var

Bende cnm düşük yaptım hemde senle aynı gün:KK61::KK61::KK61:dün kanama oldu bgnde düştügünü ögrendi
Kızlar merhaba 4 günlük iğne sonrası ilk kontrolüm yapıldı 4gün daha iğne verdi bi de cetrotide 0.25 verdi yarın için önemli dedi .. size sormak istediğim bu yumurta geliştirici iğnelerin sabah mı akşam mı yapıldığı önemli miydi benimki puregon 150 yazarsanız sevinirim ☺️
Canım ben daha önceki tedavi de hastane hergun 3 4 gibi arayip saatini ve dozunu söylüyordu herkesin ki farklı Dr ara sor

Kızlar merhaba transferimin 7. Günü aşırı baş ağrım vardı bugünde bel ağrısı çok fazla sizce bunlar iyiye mi işaret arada adet sancısı gibi sancılar da var
Hayırlı olsun canım bende de transfer sonrası agrilarim oldu bu gun boyunca hicgecmeyen bas ağrısı oldu kan sekerin dusmus olabilir ben herşeyi denedim geçmedi şekerli bişey yiyince biraz geçti test günü stresinden oluyor

Öğle saatlerinde vurman daha iyi canım. Bana verilen kağıttada öyle yazıyor

Hayırlı olsun canım bende de transfer sonrası agrilarim oldu bu gun boyunca hicgecmeyen bas ağrısı oldu kan sekerin dusmus olabilir ben herşeyi denedim geçmedi şekerli bişey yiyince biraz geçti test günü stresinden oluyor

Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım bende

Ben aksam vuruldum dr um oyle dedi .. ama bence ogleni aksami deyil de benim dr um ozellikle ayni saat de hatta dakik vurulmasi lazim dedi .. ben alsam 9 da vuruldum cetrotide ye gecince de hemen arkasindan onu vuruldum 9.02 de inan ignelerim saniyesi bile sasmadi ve iyi sonuclar aldim cok sukur

Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
:KK61::KK61:
Canm çok geçmiş olsun.Rabbim en kisa zamanda kucağıni hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.İlk gebeliği tüp bebek tedavisiyle olanlar sonradan kendiliğinden hamile kalabiliyormuş.İnşallah sen de en yakın zamanda kendiliğinden sağlıkla hamile kalırsın canm..

Kızlar hamileyim ben

Ama site artık girmemeyi karar verdim

Allaha emanet olun allah
İsteyen herkese çift çift evlat nasip etsin inşallah

Dikkat edin kendinize
Canm kesinlikle tabiki Allah bilir ama senden çok çok emindim. İki defa da yazdım sana.Rabbim sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Hayırlı olsun çok sevindim..

Back