• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben aksam vuruldum dr um oyle dedi .. ama bence ogleni aksami deyil de benim dr um ozellikle ayni saat de hatta dakik vurulmasi lazim dedi .. ben alsam 9 da vuruldum cetrotide ye gecince de hemen arkasindan onu vuruldum 9.02 de inan ignelerim saniyesi bile sasmadi ve iyi sonuclar aldim cok sukur
Canım ben bilmiyodum öğretmenim sabah yapıp okula gidiyodum bugün 6da vurul iğneni dedi akşam acaba kötü etkilenir mi ki 4 gün boşa gitmesin

Kızlar merhaba 4 günlük iğne sonrası ilk kontrolüm yapıldı 4gün daha iğne verdi bi de cetrotide 0.25 verdi yarın için önemli dedi .. size sormak istediğim bu yumurta geliştirici iğnelerin sabah mı akşam mı yapıldığı önemli miydi benimki puregon 150 yazarsanız sevinirim ☺️
Genelde akşam saat 6 ile 7 arasında yaptırlıyor ama benim ikinci tedavimde sabah 11 de demişti doktor puregon için cetrotide için en geç sabah 10 demişlerdi ben 9 da cetrotide yi yapıyordum 11 de puregon u yapıyordum.senin doktorun saatini söylemedimi bence bir sor öyle yap.puregon u daha önce saat kaçta yapıyordun?

Herkese merhaba;
Benim de geçen hafta bugün transferim gerçekleşti, bu ilk denememiz 3 buçuk yıllık evliyiz. Günler geçmiyor kan testim ayın 19unda, idrar testi yapmak istiyorum pazar günü ama acaba tuttuysa kesin idrar da çıkar mı sizce?
Hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olalım hepimiz inşallah..

Herkese merhaba;
Benim de geçen hafta bugün transferim gerçekleşti, bu ilk denememiz 3 buçuk yıllık evliyiz. Günler geçmiyor kan testim ayın 19unda, idrar testi yapmak istiyorum pazar günü ama acaba tuttuysa kesin idrar da çıkar mı sizce?
Hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olalım hepimiz inşallah..
Hayırlı olsun canım kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor ciksada silik çıkıyor net çizgi bekleme yaparsa da ben tahlil gununden bir gün önce yaptim silik çıkti test gunude pozitif çıktı

Genelde akşam saat 6 ile 7 arasında yaptırlıyor ama benim ikinci tedavimde sabah 11 de demişti doktor puregon için cetrotide için en geç sabah 10 demişlerdi ben 9 da cetrotide yi yapıyordum 11 de puregon u yapıyordum.senin doktorun saatini söylemedimi bence bir sor öyle yap.puregon u daha önce saat kaçta yapıyordun?
4gün sabah 8de yaptım bugün kontrol vardı kaçta yapıosun dedi söyledim bundan sonra 6da puregon 7de cetrotide i yap dedi 4 gün bu şekilde yap dedi anlamadım

Hayırlı olsun canım kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor ciksada silik çıkıyor net çizgi bekleme yaparsa da ben tahlil gununden bir gün önce yaptim silik çıkti test gunude pozitif çıktı
Teşekkür ederim bilginiz için, zaman geçmek bilmiyor pazar sabahı ilk idrarım ile erken gebelik testi yapiyim ozaman pztesi günü de zaten kan verme günüm. Hayırlısı inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kıyamam ya yaşadığın cok üzücü ama demek hayırlısı böyleymiş canım. İnsallah son olur.evlatlarını tez vakitte kucağına alırsın

Göğüslerim sızlıyor
Karnım ağrıyor
Anlatamam ki
Boğazım düğümleniyor
Hıçkırıklarım yankılandı
:KK61::KK61:

Back