• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Seni cok iyi anlıyorum oldu derken bi anda boyle olması. Üzme daha fazla kendini elden bişey gelmez hayırlısı böyleymiş canım benim

Rabbim sabrımı arttırsın
elden hiçbirşey gelmiyor
Ne yaratmak , ne yaşatmak
Tevekkül ve sabır gerek
Elde değil üzülmemek
:KK61::KK61::KK61:

Göğüslerim sızlıyor
Karnım ağrıyor
Anlatamam ki
Boğazım düğümleniyor
Hıçkırıklarım yankılandı
:KK61::KK61:
Eses07 Eses07 daha fazla kendini yıpratmamalısın tabi ki cok zor bir durum ama belki böylesi daha hayırlı, bazen bizler için belki daha hayırlısı olacakken kendimizi yıpratıyoruz Allahım sağlık versin yine denersiniz belki de doğal yoldan olur biz yeterki yürekten isteyelim dua edelim.

Eses07 Eses07 daha fazla kendini yıpratmamalısın tabi ki cok zor bir durum ama belki böylesi daha hayırlı, bazen bizler için belki daha hayırlısı olacakken kendimizi yıpratıyoruz Allahım sağlık versin yine denersiniz belki de doğal yoldan olur biz yeterki yürekten isteyelim dua edelim.

Şuanda tek istediğim bu kanama bitsin
Sağlığıma kavuşayım
Akşam acilde doğum yapanların odasına aldılar
Saatlerce ağladım dayanamadım
Karnım ağrıyor
Cumartesi günü kontrole gideceğim
İnşallah kürtaj gerek olmaz
Parçalar düşüyor
Çok zormuşşş
:( :(

Şuanda tek istediğim bu kanama bitsin
Sağlığıma kavuşayım
Akşam acilde doğum yapanların odasına aldılar
Saatlerce ağladım dayanamadım
Karnım ağrıyor
Cumartesi günü kontrole gideceğim
İnşallah kürtaj gerek olmaz
Parçalar düşüyor
Çok zormuşşş
:KK43: :KK43:
Canım mutlaka kanaman geçecektir endişe etme ve daha fazla ağlama kürtaja gerek kalmaz diye düşünüyorum çok yeniyken olduğu için ama sen yine de pazartesiyi beklemeden doktoruna gidebilirsen git sonuçta durumun belli kanaman ve ağrın varsa bekleme yarın git bence. Sağlığına kavuşacaksın ben inananıyorum pozitif ol tüm olumsuzlukları kafandan atmalısın tamam mı?

Kaç yumurtan oldu canım kaçı döllendi
Cnm benim 16 yumurtam oldu .. hepsi de olgun ve birinci kalite cikti.. 8 i dollendi 8 tanesi spermin zayif olmasindan iptal oldu . Bugun 3 uncu gundu ve 8 tane dollenen yumurtalarimin 8 de birinci kalite olarak devam edio cok sukur .. cumartesi gunu 5inci gun emriosu olarak transfer edilecek allahin izniyle..

Ben seni yine yanlis yonlendirmek istemem dr un dedigini yap .. benim dr um un dedigi aksam hergun dakik ayni saat ve hemen arkasindan cetrotide yap dedi.

bana doktorum kanaman bittikten sonra gel bi muayene ederim neden düşük oldu onu araştıralım dedi. bi de genetik testi istedi sonucu 20 günde çıkıyormuş onun. vücut dinlensin diğer adetinde transfer için gel dedi

Eses07 Eses07 canm benim cok üzüldüm. Seni cok iyi anliyorum. Yeni gördüm yazilari tam tebrik edecekken yazini gördüm başıma ağrı girdi. Testler pozitifken tam kabullenmisken boyle olmasi insani kahrediyor. Biliyorum. 2 ay oncw yasadim bende biliyorsun. 5 bine gelip kese görünmemesine takildim bende canm. Mutlaka bir hayir vardi bunda da. Doktrun ne diyeck bakalm. Parçalar gelmesi rahim duvarı iyice kalinlastigindan bide hormon aliyiruz norml. Kürtaj olmazsin bence. Son bikez tahlil ister dusmesini bekler.
Ne desek bos biliyorum ama yine de uzulme. Biz saglikli olalim ki bebislerimiz gelecekte saglikli olsunlar insallah. Buda tutmadi olumsuzdu yine deneyecgim siye dusun en kötü. Ben oyle yapmistim. Naçizane.. 10 gune kadr az az kanaman sureblr ama agrilarn gecer. Kendine dikkat et canm iyi bak sadcee
Ha birde benden rahim filmi istemisti dusme sebebi tuplerden mi acaba diye temiz cıktı onu bu ay çekildim ist3.

5 binden 4 bine düştü
İkindi den akşama
Acilde sabahladım
Düşük olduğunu söylediler
Kendi doktoruna git dediler
Hayırlısı olsun bunda da bi hayır vardır,zaten 4 hafta için 5bin çok fazla idi belki baştan beri sağlıksızdı öyle düşün.

Eses07 Eses07 canm benim cok üzüldüm. Seni cok iyi anliyorum. Yeni gördüm yazilari tam tebrik edecekken yazini gördüm başıma ağrı girdi. Testler pozitifken tam kabullenmisken boyle olmasi insani kahrediyor. Biliyorum. 2 ay oncw yasadim bende biliyorsun. 5 bine gelip kese görünmemesine takildim bende canm. Mutlaka bir hayir vardi bunda da. Doktrun ne diyeck bakalm. Parçalar gelmesi rahim duvarı iyice kalinlastigindan bide hormon aliyiruz norml. Kürtaj olmazsin bence. Son bikez tahlil ister dusmesini bekler.
Ne desek bos biliyorum ama yine de uzulme. Biz saglikli olalim ki bebislerimiz gelecekte saglikli olsunlar insallah. Buda tutmadi olumsuzdu yine deneyecgim siye dusun en kötü. Ben oyle yapmistim. Naçizane.. 10 gune kadr az az kanaman sureblr ama agrilarn gecer. Kendine dikkat et canm iyi bak sadcee
Ha birde benden rahim filmi istemisti dusme sebebi tuplerden mi acaba diye temiz cıktı onu bu ay çekildim ist3.

Rahim filmim temiz benim
Embriyo da iyiydi
Nasip değilmiş canım

Rahim filmim temiz benim
Embriyo da iyiydi
Nasip değilmiş canım
Allah sabır versin canım ama en azından dondurulmuslarin var yanlış bilmiyorsam inşallah kendini toparlayinca onlarla devam edersin.Ağlama üzülme demeyeceğim ağla ağla ki için rahatlasın ben eşim kızıyor diye ağlamıyorum ama olmuyor zaman her şeye ilaç ölümü bile unutturuyor geçecek bu da

Allah sabır versin canım ama en azından dondurulmuslarin var yanlış bilmiyorsam inşallah kendini toparlayinca onlarla devam edersin.Ağlama üzülme demeyeceğim ağla ağla ki için rahatlasın ben eşim kızıyor diye ağlamıyorum ama olmuyor zaman her şeye ilaç ölümü bile unutturuyor geçecek bu da

Öyle canım
Sabır etmek gerek

Cnm benim 16 yumurtam oldu .. hepsi de olgun ve birinci kalite cikti.. 8 i dollendi 8 tanesi spermin zayif olmasindan iptal oldu . Bugun 3 uncu gundu ve 8 tane dollenen yumurtalarimin 8 de birinci kalite olarak devam edio cok sukur .. cumartesi gunu 5inci gun emriosu olarak transfer edilecek allahin izniyle..

Ben seni yine yanlis yonlendirmek istemem dr un dedigini yap .. benim dr um un dedigi aksam hergun dakik ayni saat ve hemen arkasindan cetrotide yap dedi.
Canım maşllah baya yumurta sayın iyiymiş inş benim de öyle olur hani pko görüntüsü olanlar da sayı çok olur derler ya sen de var mıydı pko görüntüsü Yumurtalıkda? Bende varda

Yumurtaların çok iyi döllenmiş, extra birşey kullandın mı multivitamin falan, beslenmen nasıldı

Kızlar merhaba 4 günlük iğne sonrası ilk kontrolüm yapıldı 4gün daha iğne verdi bi de cetrotide 0.25 verdi yarın için önemli dedi .. size sormak istediğim bu yumurta geliştirici iğnelerin sabah mı akşam mı yapıldığı önemli miydi benimki puregon 150 yazarsanız sevinirim ☺️
Tatlım bana söylenilen lucrin sabah dokuz puregon saat 16 da ama yine doktora veya hemşireye sor bence

Kızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi

Back