- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.121
Üzülme kuzum var bunda da bi hayir..Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kuzum var bunda da bi hayir..Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
canım acını tazelemek istemem ama neden olmuş böyle.? nasıl anladılar düşük olduğunu. değerlerşn bu kadar yükselmişken. kimyasal gebelik mi dediler ?Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
canım acını tazelemek istemem ama neden olmuş böyle.? nasıl anladılar düşük olduğunu. değerlerşn bu kadar yükselmişken. kimyasal gebelik mi dediler ?
Canm herseyde bi hayir vardir her şer dede bi hayir vardir Rabbim yuzune baksin yılma dua et devam et pes etmeDüşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
Canm herseyde bi hayir vardir her şer dede bi hayir vardir Rabbim yuzune baksin yılma dua et devam et pes etme![]()
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim. ilk denemede tutması zaten büyük mucizeydi bizim için. tekrar deneriz inşallah rabbim verir canını sıkma..5 binden 4 bine düştü
İkindi den akşama
Acilde sabahladım
Düşük olduğunu söylediler
Kendi doktoruna git dediler
Çok geçmiş olsun canım inşallahhh tez zamanda yavruna kavuşursunDüşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim. ilk denemede tutması zaten büyük mucizeydi bizim için. tekrar deneriz inşallah rabbim verir canını sıkma..
Geçmiş olsun canimDüşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
Cok uzuldum inan canm hersey Allahtan Rabbim yardimcin olsun ikinci denemende insAllah yavrularini al kucaginaÖyle canım
üzülmemek elde değil
Gözlerim şişti
![]()
Çok geçmiş olsun diyecek birey bulamıyorum(((5 binden 4 bine düştü
İkindi den akşama
Acilde sabahladım
Düşük olduğunu söylediler
Kendi doktoruna git dediler
bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor tatlım.Cerione jel ne ise yariyor kizlar bilginiz var mi
toparla kendini tatlım vardır bunda da bir hayır. benim de ilki düştüğünde çok üzülmüştüm ama devam etmek için güçlü olmalıyız.Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
![]()
Oluyor canım benimde 3. Günüm bugün baya kaşık ağrım ve kasilmalarim var..Kizlar transferin 4. Gunundeyim. Agrisi yada kasilmasi olanlar oldumu bilgi verebilir misiniz
Oluyor canım benimde 3. Günüm bugün baya kaşık ağrım ve kasilmalarim var..
normal canım bendede hafif var gün geçtikçe çoğalır geçen sefer öyle olmuştu endişelenme..Kuzum bel agrimda var uzandigimda ozellikle yaniyo sanki. Korkmaya basladim normalmi degilmi diye
Tamam kuzum ins hayirli haberler veririz bir biririmize:)normal canım bendede hafif var gün geçtikçe çoğalır geçen sefer öyle olmuştu endişelenme..