- Emoji Skoru
- 5.571
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.041
Kızlar eşimde dna hasar sıkıntısı var. Tedavide hala. Tüpbebek düsünüyorum öneriniz neresi? Aret kamar ile bahceci arasında kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktorumu tavsye ederim ama doktor secimi çok kişisel birinin mükemmel dediğini diğeri sevmiyorKızlar eşimde dna hasar sıkıntısı var. Tedavide hala. Tüpbebek düsünüyorum öneriniz neresi? Aret kamar ile bahceci arasında kaldım
Yok canım 2. Deneme cem beye tavsiye üzerine gttımBen
Aynen benimde doktorum cem bey siziinkidrmi ilk deneme
Aret kamarıda bana onerdiler ama gidemedim ona. Snucta prof.Kızlar eşimde dna hasar sıkıntısı var. Tedavide hala. Tüpbebek düsünüyorum öneriniz neresi? Aret kamar ile bahceci arasında kaldım
Maşallah canım ne güzel çıkmış Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizdir benimkide yüksekti ikizlere hamikeyim belki seninki 3uzde olabilir9. Günüm 928 çıktı
Ayy saol çok tedirgin oldum 329 dan 928 e zıpladı 2 gündeMaşallah canım ne güzel çıkmış Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizdir benimkide yüksekti ikizlere hamikeyim belki seninki 3uzde olabilir
Umutsuz hangi birimiz yaşayabilir ki... bide kan ver bakalım insallah kanda çıkar. Bazen idrarda çıkmıyorTeşekkür ederim yorumun için. Benimkisi umut işte herşeyden birşey arıyoruz.yarın kan testi günüm bakalım hayırlısı.
İnşallah benim ki 3. Gün embriyosu olduğu için her testte erken diye kendimi avuttum. Yarın 12. Gün artık dananın kuyruğu kan testinde kopacak. Hayırlısı olsun inşallahUmutsuz hangi birimiz yaşayabilir ki... bide kan ver bakalım insallah kanda çıkar. Bazen idrarda çıkmıyor
Allah kolayligink verir bende hep ikiz olursa naparim diyirdum etrafimda ikiz olanlar Allah kolaylık veriyor diyir sağlıklı sıhhatli olsun herseyin üstesinden geliruz Allah'ın izniyleAyy saol çok tedirgin oldum 329 dan 928 e zıpladı 2 günde
İkiz olsunda 3 üz müüüüü öle olursa ay naparım bilmiyorum
İdrar testi yanıltıcı yarin güzel haberlerini alirua inşallahİnşallah benim ki 3. Gün embriyosu olduğu için her testte erken diye kendimi avuttum. Yarın 12. Gün artık dananın kuyruğu kan testinde kopacak. Hayırlısı olsun inşallah
Tabiki Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermezmişAllah kolayligink verir bende hep ikiz olursa naparim diyirdum etrafimda ikiz olanlar Allah kolaylık veriyor diyir sağlıklı sıhhatli olsun herseyin üstesinden geliruz Allah'ın izniyle
Ay ikiz gibi cnmm❤❤9. Günüm 928 çıktı
Teşekkür ederim inşallah güzel haber vermeyi çok istiyorumİdrar testi yanıltıcı yarin güzel haberlerini alirua inşallah
Bakalım ikiz mi ki acaba :)Ay ikiz gibi cnmm❤❤
Ilk 4 toz iki su sonra 5 toz iki su tekrar 4 toz iki su. Benim bi kizim var o yuzde hicbisekilde sigortadan faydalanamiyorum. Hersey ozel recetesiz almak zorunda kaldimCanım ilaçların çok tutmuş sanki menagon kaç ünite vurdun hergün
Benimde kanamam var cnm yarın kese görmeye gidicektik rabbim hayırlısını nasip etsin...Kanamam var korkuyorum
Hayatim normal deger deyil ikiz mi ucuz mu artik onu bize en yakin zamanda mujdele ... masallah masallah.Bakalım ikiz mi ki acaba :)