• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar eşimde dna hasar sıkıntısı var. Tedavide hala. Tüpbebek düsünüyorum öneriniz neresi? Aret kamar ile bahceci arasında kaldım

Kızlar eşimde dna hasar sıkıntısı var. Tedavide hala. Tüpbebek düsünüyorum öneriniz neresi? Aret kamar ile bahceci arasında kaldım
Ben doktorumu tavsye ederim ama doktor secimi çok kişisel birinin mükemmel dediğini diğeri sevmiyor
Bülent tıraş doktorum

Maşallah canım ne güzel çıkmış Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizdir benimkide yüksekti ikizlere hamikeyim belki seninki 3uzde olabilir
Ayy saol çok tedirgin oldum 329 dan 928 e zıpladı 2 günde
İkiz olsunda 3 üz müüüüü öle olursa ay naparım bilmiyorum

Umutsuz hangi birimiz yaşayabilir ki... bide kan ver bakalım insallah kanda çıkar. Bazen idrarda çıkmıyor
İnşallah benim ki 3. Gün embriyosu olduğu için her testte erken diye kendimi avuttum. Yarın 12. Gün artık dananın kuyruğu kan testinde kopacak. Hayırlısı olsun inşallah

Ayy saol çok tedirgin oldum 329 dan 928 e zıpladı 2 günde
İkiz olsunda 3 üz müüüüü öle olursa ay naparım bilmiyorum
Allah kolayligink verir bende hep ikiz olursa naparim diyirdum etrafimda ikiz olanlar Allah kolaylık veriyor diyir sağlıklı sıhhatli olsun herseyin üstesinden geliruz Allah'ın izniyle

İnşallah benim ki 3. Gün embriyosu olduğu için her testte erken diye kendimi avuttum. Yarın 12. Gün artık dananın kuyruğu kan testinde kopacak. Hayırlısı olsun inşallah
İdrar testi yanıltıcı yarin güzel haberlerini alirua inşallah

Allah kolayligink verir bende hep ikiz olursa naparim diyirdum etrafimda ikiz olanlar Allah kolaylık veriyor diyir sağlıklı sıhhatli olsun herseyin üstesinden geliruz Allah'ın izniyle
Tabiki Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermezmiş
Saglıkla gelsinler tabiki
Endişe hiç bitmicek sanırım şimdi kalp kese endişesi başladı

Back