• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayatim normal deger deyil ikiz mi ucuz mu artik onu bize en yakin zamanda mujdele ... masallah masallah.
Kızlar 3 üz olabilir mi ki ? 2 embrio konuldu 5. Gün
Haber veririm tabi keseyi filan bi göreyim hayırlısıyla normalde 1500 -2000 aralıgında görünüyormus benimli böle artarsa bi kaç güne görmem lazım

Benim arkadasın kan testi 1000 in üzerindeydi ama onun 1 tane tutunmuştu cok yuksek cıkmıştı ilk kan testi.ama tek kese göründü suan 6 aylık hamıle

Benim arkadasın kan testi 1000 in üzerindeydi ama onun 1 tane tutunmuştu cok yuksek cıkmıştı ilk kan testi.ama tek kese göründü suan 6 aylık hamıle
Aaa öylemi biraz içime su serpildi yüksek çıkanlar var demekki
Hayırlısı tabiki tek çift Allah kucagımıza almayı nasip etsinde

Aaa öylemi biraz içime su serpildi yüksek çıkanlar var demekki
Hayırlısı tabiki tek çift Allah kucagımıza almayı nasip etsinde
Amın canım hayırlısı neyse o olsun. Oda olmuşken ikiz olsun istıyodu hatta değeride yüksek çıkınca ikiz beklıyodu ama değilmiş olsun 1 tane tutunduya hiç bi sıkıntısıda olmadı 3 ay sonra kızı dünyaya gelicek. Oda bahçecide yaptı cem çelik ti doktoru.

Amın canım hayırlısı neyse o olsun. Oda olmuşken ikiz olsun istıyodu hatta değeride yüksek çıkınca ikiz beklıyodu ama değilmiş olsun 1 tane tutunduya hiç bi sıkıntısıda olmadı 3 ay sonra kızı dünyaya gelicek. Oda bahçecide yaptı cem çelik ti doktoru.
Aynen 1 tane kucagımıza alıp anne olsak o yeter zaten hepimiz için hayırlısı inş Allah kimsenin hayallerini yıkmasın

Canim progestan olarak ne kullaniyorsun. Bide rengi nasil, yogunmu geliyor
Çook yoğun 3 ten beri
Aşırı kanamam var
Topak topak hiç normal değil
Doktorum normal dinlen dedi ama
Ağlamaktan helak oldum
Acilde hiçbirşey yapamayız dediler
Kese gözükmedi

Çook yoğun 3 ten beri
Aşırı kanamam var
Topak topak hiç normal değil
Doktorum normal dinlen dedi ama
Ağlamaktan helak oldum
Acilde hiçbirşey yapamayız dediler
Kese gözükmedi
Canım benim sakinleşmeye çalıs çok zor şuan biliyorum ama kese için çok erken zaten doktorun normal diosa vardır bi bildiği progestan filan vurmadılar mı inş hiç bişey olmaz

Canım benim sakinleşmeye çalıs çok zor şuan biliyorum ama kese için çok erken zaten doktorun normal diosa vardır bi bildiği progestan filan vurmadılar mı inş hiç bişey olmaz

Canım düşük olabilir
Ya da kese gözükmüyor olabilir
Bhgc artmış ama göremedi
Dün kendi doktorum zor gördü zaten
Ağlamaktan mahvoldum

Çookk yoğun korkuyorum
dua eder misiniz :KK43:(
Canım uzan ayağın altına yastık koy. Arkadaş sonucu öğrendı pozıtıf ama kanaması oldu doktor düşük tehlikesi var ddi hiç bişey yapma hep yat demiş bugun gttim yanına. Vallahı yataktaydı korkuyo bsy olcak dıye.

Back