- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.061
Yüksek ve ya düşük değer ikizi belirlemiyormuş. Çok yüksek değerle tek gebelik düşük değerle ikize hamile kalanlar cok ama inşAllah ikizdirAy ikiz gibi cnmm❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ve ya düşük değer ikizi belirlemiyormuş. Çok yüksek değerle tek gebelik düşük değerle ikize hamile kalanlar cok ama inşAllah ikizdirAy ikiz gibi cnmm❤❤
Kızlar 3 üz olabilir mi ki ? 2 embrio konuldu 5. GünHayatim normal deger deyil ikiz mi ucuz mu artik onu bize en yakin zamanda mujdele ... masallah masallah.
İnş ikize razıyım ama üçüz çok korkutur açıkcası :)Yüksek ve ya düşük değer ikizi belirlemiyormuş. Çok yüksek değerle tek gebelik düşük değerle ikize hamile kalanlar cok ama inşAllah ikizdir
Aaa öylemi biraz içime su serpildi yüksek çıkanlar var demekkiBenim arkadasın kan testi 1000 in üzerindeydi ama onun 1 tane tutunmuştu cok yuksek cıkmıştı ilk kan testi.ama tek kese göründü suan 6 aylık hamıle
Amın canım hayırlısı neyse o olsun. Oda olmuşken ikiz olsun istıyodu hatta değeride yüksek çıkınca ikiz beklıyodu ama değilmiş olsun 1 tane tutunduya hiç bi sıkıntısıda olmadı 3 ay sonra kızı dünyaya gelicek. Oda bahçecide yaptı cem çelik ti doktoru.Aaa öylemi biraz içime su serpildi yüksek çıkanlar var demekki
Hayırlısı tabiki tek çift Allah kucagımıza almayı nasip etsinde
Aynen 1 tane kucagımıza alıp anne olsak o yeter zaten hepimiz için hayırlısı inş Allah kimsenin hayallerini yıkmasınAmın canım hayırlısı neyse o olsun. Oda olmuşken ikiz olsun istıyodu hatta değeride yüksek çıkınca ikiz beklıyodu ama değilmiş olsun 1 tane tutunduya hiç bi sıkıntısıda olmadı 3 ay sonra kızı dünyaya gelicek. Oda bahçecide yaptı cem çelik ti doktoru.
Çook yoğun 3 ten beriCanim progestan olarak ne kullaniyorsun. Bide rengi nasil, yogunmu geliyor
Canım benim sakinleşmeye çalıs çok zor şuan biliyorum ama kese için çok erken zaten doktorun normal diosa vardır bi bildiği progestan filan vurmadılar mı inş hiç bişey olmazÇook yoğun 3 ten beri
Aşırı kanamam var
Topak topak hiç normal değil
Doktorum normal dinlen dedi ama
Ağlamaktan helak oldum
Acilde hiçbirşey yapamayız dediler
Kese gözükmedi
Benimde kanamam var cnm yarın kese görmeye gidicektik rabbim hayırlısını nasip etsin...
Amın Canım inşaallah annelık evlat başka bisey rabbim kımseyi mahrum bırakmasın isteyen olmayan herkese nasip etsin en kısa zamandaAynen 1 tane kucagımıza alıp anne olsak o yeter zaten hepimiz için hayırlısı inş Allah kimsenin hayallerini yıkmasın
Canım benim sakinleşmeye çalıs çok zor şuan biliyorum ama kese için çok erken zaten doktorun normal diosa vardır bi bildiği progestan filan vurmadılar mı inş hiç bişey olmaz
Canım uzan ayağın altına yastık koy. Arkadaş sonucu öğrendı pozıtıf ama kanaması oldu doktor düşük tehlikesi var ddi hiç bişey yapma hep yat demiş bugun gttim yanına. Vallahı yataktaydı korkuyo bsy olcak dıye.Çookk yoğun korkuyorum
dua eder misiniz(
dualarimiz seninle canim insallah kanaman dr.un dedigi gibi normaldir.Çookk yoğun korkuyorum
dua eder misiniz(
dualarimiz seninle canim insallah kanaman dr.un dedigi gibi normaldir.
Canım uzan ayağın altına yastık koy. Arkadaş sonucu öğrendı pozıtıf ama kanaması oldu doktor düşük tehlikesi var ddi hiç bişey yapma hep yat demiş bugun gttim yanına. Vallahı yataktaydı korkuyo bsy olcak dıye.
Değerin kaç olmus artmıssa bişi olmaz inşCanım düşük olabilir
Ya da kese gözükmüyor olabilir
Bhgc artmış ama göremedi
Dün kendi doktorum zor gördü zaten
Ağlamaktan mahvoldum
Değerin kaç olmus artmıssa bişi olmaz inş
Allah allah sabah kendi doktoruna gitsen gel demedi mi ? Sakin ol çocuklara pozitif enerji göndermeye çalıs ilaçlara devam ediodun dimi3 bindi cuma günü
Şimd 5 bin
Kese yok
![]()
![]()
Allah allah sabah kendi doktoruna gitsen gel demedi mi ? Sakin ol çocuklara pozitif enerji göndermeye çalıs ilaçlara devam ediodun dimi