- Emoji Skoru
- 531
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.001
İnşallah bisey olmaz dinlen kendini yormamaya bakAynı adet gibi
karnım ağrıyor az
Adet gibi ya
Doktor normal dedi ama
Korkuyorum
Dua edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bisey olmaz dinlen kendini yormamaya bakAynı adet gibi
karnım ağrıyor az
Adet gibi ya
Doktor normal dedi ama
Korkuyorum
Dua edin lütfen
Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah.hani bazı insanlar hamileyken bile adet olur ya belki öyle bişeydir.Aynı adet gibi
karnım ağrıyor az
Adet gibi ya
Doktor normal dedi ama
Korkuyorum
Dua edin lütfen
Amin insallah cnm ...B
Bizde sonucunu bekliyoz sabirsizlikla. Insaalh guzel haberlerle
Hayirlisi insallah xnmKızlar Kan verdim bekliyorum stres en tepede
Canim progestan olarak ne kullaniyorsun. Bide rengi nasil, yogunmu geliyorAynı adet gibi
karnım ağrıyor az
Adet gibi ya
Doktor normal dedi ama
Korkuyorum
Dua edin lütfen
Meraba hayırlı olsun öncelikle antepte mi yapıyorsunuz hangi merkez acaba novafertil mi Umay mi yoksa sanko mu ben araştırıyorum da 2.icinMerhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba
HayiHay olsun canım güzel haberlerini alırız inşallahKizlar transferim oldu.eve de geldim.Allah yuzumuzu guldurur insallah
Hayırlı olsun :)Kızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Allah hepinize nasip etsin inş kalp ve keseyide görüp saglıkla kucagımıza alalım
Bu arada ben merak edeceklere biraz anlatmak istiyorum hastanede 30 dakika yatıp direk eve geldim evde ilk iki gün az hareket ettim aam sonra hasta gibi yatmadım genelde normaldim ilk günlerde hiç bişi hissetmedim hatta sanırım içimde değiller dedim ama 5. Günden itibaren kasık agrım vardı 8. Gün bel agrımda eklendi.
Allah razi olsun canim :)HayiHay olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlı olsun.sağlıklı bir şekilde tamamına ersin inşallah.Kızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Allah hepinize nasip etsin inş kalp ve keseyide görüp saglıkla kucagımıza alalım
Bu arada ben merak edeceklere biraz anlatmak istiyorum hastanede 30 dakika yatıp direk eve geldim evde ilk iki gün az hareket ettim aam sonra hasta gibi yatmadım genelde normaldim ilk günlerde hiç bişi hissetmedim hatta sanırım içimde değiller dedim ama 5. Günden itibaren kasık agrım vardı 8. Gün bel agrımda eklendi.
Sağol canım benim gittiğim doktor Umay la anlaşmalıymış orda yapılacak allah konser ederse sen ilkini nerde yaptırdın sorununuz neydi canımMeraba hayırlı olsun öncelikle antepte mi yapıyorsunuz hangi merkez acaba novafertil mi Umay mi yoksa sanko mu ben araştırıyorum da 2.icin
Hayırlı uğurlu olsunKızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Hayirli olsun canim benim :) darisi bekleyen herkese insallahKızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Bahcecide yaptım ama pişmanım canım doktor ve merkez kafasına ggöre davrandı prestiji için transfer yapmadılar ya ben Ruşen hocayı umayi da araştırıyorum ama umayda muhattap olduğum adam bana hep paradan bahsetti biraz çekindim acikcasiSağol canım benim gittiğim doktor Umay la anlaşmalıymış orda yapılacak allah konser ederse sen ilkini nerde yaptırdın sorununuz neydi canım
Ben hiç Umay’la görüşmedim canım merkeze gidip doktorumla iletişimimiz iyi olduğu için novafertle bile gidip konuşmadım tabi allah pişman etmesinde sen ilkini ne zaman yapmıştın yaş kaç senin canımBahcecide yaptım ama pişmanım canım doktor ve merkez kafasına ggöre davrandı prestiji için transfer yapmadılar ya ben Ruşen hocayı umayi da araştırıyorum ama umayda muhattap olduğum adam bana hep paradan bahsetti biraz çekindim acikcasi
Insallah canım 28 yaşındayım daha bir ay önce yaşadım olumsuzluklari inşallah senin iyi olur doktorun nerde bana tavsiye eder misin memnun musunBen hiç Umay’la görüşmedim canım merkeze gidip doktorumla iletişimimiz iyi olduğu için novafertle bile gidip konuşmadım tabi allah pişman etmesinde sen ilkini ne zaman yapmıştın yaş kaç senin canım