- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #8.021
Kizlar 5. Gun embriyosuydu bugun 9. Gunumdu kan tahlili sonucum 38.50 cok mu dusuk ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hayir düşük değil normalKizlar 5. Gun embriyosuydu bugun 9. Gunumdu kan tahlili sonucum 38.50 cok mu dusuk ?
Hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayida nasip etsn insallah darisi bizlereKızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Allah hepinize nasip etsin inş kalp ve keseyide görüp saglıkla kucagımıza alalım
Bu arada ben merak edeceklere biraz anlatmak istiyorum hastanede 30 dakika yatıp direk eve geldim evde ilk iki gün az hareket ettim aam sonra hasta gibi yatmadım genelde normaldim ilk günlerde hiç bişi hissetmedim hatta sanırım içimde değiller dedim ama 5. Günden itibaren kasık agrım vardı 8. Gün bel agrımda eklendi.
Hayirli olsun cnmm.. degerin kac .? Kacinci gun embriosuyduBende çokmu yüksek diye arastırmaya giriştim herseyden korkar olduk
Tadaviniz hayirli olsun...Bülent Gürhan kahraman doktorum canım çok memnunum her saat ulaşıp bilgi alabileceğin mesaj atabileceğin biri gidebilirsin tabiki
canim hayirli olsun kac cikti degerin? Insallah katlanarak artarKızlar kan sonucum çoktı pozitif :))
Allah hepinize nasip etsin inş kalp ve keseyide görüp saglıkla kucagımıza alalım
Bu arada ben merak edeceklere biraz anlatmak istiyorum hastanede 30 dakika yatıp direk eve geldim evde ilk iki gün az hareket ettim aam sonra hasta gibi yatmadım genelde normaldim ilk günlerde hiç bişi hissetmedim hatta sanırım içimde değiller dedim ama 5. Günden itibaren kasık agrım vardı 8. Gün bel agrımda eklendi.
9. Günüm 928 çıktıHayirli olsun cnmm.. degerin kac .? Kacinci gun embriosuydu
Bence negatifArkadaşlar bu testi sabah yaptım negatif çıktı. Öğlen eve geldiğimde hayalet çizgiyi gördüm. Öncelikle siz de görüyormusunuz :)) biliyorum ilk 5 dakikadan sonrası geçersiz ama dünkü testte sonradan hiçbirşey çıkmadı. Bunda çıkması bir işaret olabilir mi?
Saolun ben 2 gün önce baktırmıstım 329 du bugun 928 çıktıcanim hayirli olsun kac cikti degerin? Insallah katlanarak artar
Canım ilaçların çok tutmuş sanki menagon kaç ünite vurdun hergünTadaviniz hayirli olsun...
Ben sadece menagon ve cetrotide ignelerini kullandim ve folic asit .. 16 olgun yumurtam 8 i dollendi ve hepsi 1 inci kalite devam ediyor.. yumurta toplama dan sonra cerione vajinal jel kullanıyorum sabah aksam..
3 bin tl ye yakin para verdim ilaclara arti 5250 merkeze
Iki tanemi koyildu cnm belki ikizdir yuksek deger sankiSaolun ben 2 gün önce baktırmıstım 329 du bugun 928 çıktı
Teşekkür ederim yorumun için. Benimkisi umut işte herşeyden birşey arıyoruz.yarın kan testi günüm bakalım hayırlısı.Bence negatif
Evett ya bnde gidiyorum bağçeciye cem çelik doktorum cumarteside toplamam var. Biri kötü dediğinde ister istemez etkileniyo insanBahcecide yapip memnun kalmayan arkadas kimdi gorunmuyor bende. Bende bahceciye gdiyorumda merak ettim doktorunuz kim memnun kalmadns sey nedir ?
İnş ikizdir başka bişi olmasındaIki tanemi koyildu cnm belki ikizdir yuksek deger sanki
Aynen benimde doktorum cem bey siziinkidrmi ilk denemeEvett ya bnde gidiyorum bağçeciye cem çelik doktorum cumarteside toplamam var. Biri kötü dediğinde ister istemez etkileniyo insan