2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ha
Hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayida nasip etsn insallah darisi bizlere

Bahcecide yapip memnun kalmayan arkadas kimdi gorunmuyor bende. Bende bahceciye gdiyorumda merak ettim doktorunuz kim memnun kalmadns sey nedir ?

Bülent Gürhan kahraman doktorum canım çok memnunum her saat ulaşıp bilgi alabileceğin mesaj atabileceğin biri gidebilirsin tabiki
Tadaviniz hayirli olsun...
Ben sadece menagon ve cetrotide ignelerini kullandim ve folic asit .. 16 olgun yumurtam 8 i dollendi ve hepsi 1 inci kalite devam ediyor.. yumurta toplama dan sonra cerione vajinal jel kullanıyorum sabah aksam..
3 bin tl ye yakin para verdim ilaclara arti 5250 merkeze

canim hayirli olsun kac cikti degerin? Insallah katlanarak artar

Arkadaşlar bu testi sabah yaptım negatif çıktı. Öğlen eve geldiğimde hayalet çizgiyi gördüm. Öncelikle siz de görüyormusunuz :)) biliyorum ilk 5 dakikadan sonrası geçersiz ama dünkü testte sonradan hiçbirşey çıkmadı. Bunda çıkması bir işaret olabilir mi?

Eklentiler

• 13E5D036-BB79-4886-9A8E-9BC58FDD5D60.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 123
Bence negatif

Canım ilaçların çok tutmuş sanki menagon kaç ünite vurdun hergün

Bahcecide yapip memnun kalmayan arkadas kimdi gorunmuyor bende. Bende bahceciye gdiyorumda merak ettim doktorunuz kim memnun kalmadns sey nedir ?
Evett ya bnde gidiyorum bağçeciye cem çelik doktorum cumarteside toplamam var. Biri kötü dediğinde ister istemez etkileniyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…