2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet cnm yaptirdim maalesef negatif sonuc herseyin hayirlisi kismet degilmis diger arkadaslarimin olur insaAllah Rabbim yuzlerine baksin.

Allah seninle birlikte bekleyen kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah, sağlıcakla gelecekler 2018 de ben inanıyorum. Güçlü kalmaya devam. Dondurulmuş var mıydı kuzu nasıl ilerleyeceksiniz şimdi? Bu belki de mutlu sondan önceki son sınavdı, içini ferah tut kuzum. Allah yar ve yardımcımızolsun.

Kızlar belim yanıyor resmen çok agrı var bu adet olacagım anlamınamı geliyor tarnsferimin 5.günündeyim 5.gün embriyosu iki tane iyi kalite yerlestirildi

Kuzum ben 5. haftayı bitirdim gebelikte bugun ama hala belimde ağrı devam ediyor. Arada karnımda ağrı oluyor. Doktorlar normal karşılıyor aksi bir notları olmadı şu ana kadar. Etrafımda herkes dalga geçiyor bu kadar erken bel ağrısı mı olur diye. Ama hamile kalmakla da bitmiyor ki işte korku hep devam:(
İnşallah keyifsiz bir şey olmaz, güzel düşün güzel olsun.

Geçmiş olsun canım raporlu 1000tl gibi indirim yaparlar daha önce bana yapmışlardı tam fiyatı hatırlamıyorum ama yinede bi görüşmeye gidin muhasebe den fiyat bilgisi alın ne kadar indirim yapacaklarını konusun bende memorialde tedavi gördüm

Aarkadaşım sen de şişli memorial daydın demi. Seni ilk usg için ne zaman çağırdılar. Bugün 5. hafta bitti ama 16 şubat da gel dediler bana. Nerdeyse 8 haftalıkken görecekler. Keseye bile bakmadılar henüz. Sence de biraz geç değil mi? Sen ne yaptın merak ettim?

Kuzum ben 5. haftayı bitirdim gebelikte bugun ama hala belimde ağrı devam ediyor. Arada karnımda ağrı oluyor. Doktorlar normal karşılıyor aksi bir notları olmadı şu ana kadar. Etrafımda herkes dalga geçiyor bu kadar erken bel ağrısı mı olur diye. Ama hamile kalmakla da bitmiyor ki işte korku hep devam:KK43:
merhaba canim benim belimde agri yok ama dun aksam birde bugun biraz karnimda agri var. Dun biraz korktum ama sende de varmis neden oluyor acaba? Birde 8.haftada cagirmalari acaba kese ve kalp atisi birlikte gormek icin olabilr mi?

Tsk ler kızlar yani ya salı yaa perşembe transferum olucak Ayyy hadi hayırlısı bi hafta sonra böceklerim içimde de olucak.. allahin izniyle herşey gönlümüzce olur inşallah... heycan dorukta

Aarkadaşım sen de şişli memorial daydın demi. Seni ilk usg için ne zaman çağırdılar. Bugün 5. hafta bitti ama 16 şubat da gel dediler bana. Nerdeyse 8 haftalıkken görecekler. Keseye bile bakmadılar henüz. Sence de biraz geç değil mi? Sen ne yaptın merak ettim?
Evet Memorial da tedavi oldum benim ki 15 subata geliyor ama memoriale gitmiyecem gidersem ayrı muyana ucreti alıyorlar gelmemide istemediler bu hafta Dr gitmeyi düşünüyorum bu haftada hem kese hemde kalp atışları USG de gözükebilir Muş bide raporumu ciksrtmam gerek asiri derecede mide bulantısı var kahvaltıyizor yaptim diğer gebeliklerin de de 8 haftalikken cagirmislardi

Kuzum ben 5. haftayı bitirdim gebelikte bugun ama hala belimde ağrı devam ediyor. Arada karnımda ağrı oluyor. Doktorlar normal karşılıyor aksi bir notları olmadı şu ana kadar. Etrafımda herkes dalga geçiyor bu kadar erken bel ağrısı mı olur diye. Ama hamile kalmakla da bitmiyor ki işte korku hep devam:KK43:
Ağrı hic bitmiyor ilk agri sonra bulantı kusma sonra tekrar bel ağrısı donrada mide yanması bide ustune igne yerkerinin morluklari kaşıntılar Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• Screenshot_20180206-112218.png
    Screenshot_20180206-112218.png
    92,6 KB · Görüntüleme: 75
Evet ama ilk basta reaimde gorunmicek kadar silikti sonra bekleyince biraz brlli oldu canim skildi yarin yine yapicam
Canım hiç sıkma canını sen

7.gün çok normal silik çıkması

İkinci çizginin çıkmasına sevinmelisin bence

Hadi hayırlısı inşallah
Çok sevindim gerçekten

Back