- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.881
Sağol cnmmm benimhayirlisi olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnmmm benimhayirlisi olsun![]()
Aynen onu doktorum da dedi test yapınca bütün o belirtiler gitti sanki şaşırdım doktora ilettim psikolojik dedi ilaçlardan vs kalp atış duyulup 6::7? Hafta olana dek olan tüm belirtiler hissidir diye de iletti açıkçası dediğim gibi öyle bulantı kusma yorgunluk yada göğüs şişliğim Yok ama kasık ağrısı ki adet olcakmış gibi ve üşüme var bende o kadarBenimde ayaklarim cok usuyor hem çorap hem patik giyiyorum battaniyeninde altinda ama isinmiyor. Bazen psikolojik olarak kendime agri sanci urettigimi düşünüyorum ama bilemiyorum da.
Gördüüümmmm bennn ikinci çizgiyiii :) Gözün aydın canımmm
Canim hastanesine ve doktoruna göre değişiyorKızlar bu 2 embriyo transferi sadece özel hastanelerde mi oluyor devlet hastanelerinde tek emriyomu oluyor
CaniC hic bi bilgim yok kizimda progestan iğnesi vurundim kan sulandirici igbe kullandım benim diğer denemelerde hep prolaktin cok yuksek çıkıyordu ilac kullandım bişey olmadı dr zaten igne vermiş derdinin dermani var kendini üzme Allah yardımcın olsunNokur cevap verin aglamaktan helak oldum
Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Progesteron düşüklüğü bebek tutunamadı demek oluyormus yorumlardan okudugum kadarıyla o yuzden heder ettim kendimiCaniC hic bi bilgim yok kizimda progestan iğnesi vurundim kan sulandirici igbe kullandım benim diğer denemelerde hep prolaktin cok yuksek çıkıyordu ilac kullandım bişey olmadı dr zaten igne vermiş derdinin dermani var kendini üzme Allah yardımcın olsun
Dr lar ona göre ilac veriyorlar dozunu ona göre ayarlıyorlar hem herkesin vucudu farkli herkesin sorunu farklı oluyor hiç kafana takip kendini strese sokmaProgesteron düşüklüğü bebek tutunamadı demek oluyormus yorumlardan okudugum kadarıyla o yuzden heder ettim kendimi
Ne güzelmiş maşallah :)Bende hergün yatmadım
Gezdim tozdum
Her işimi yaptım
Aslında normal gebelikten tek farkı
Dışarda döllenme olması
Arkadaşım adet düzensizliği vardı
3 aylık olmuş öyle haberi oldu
Halıları yıkadım diyordu
Ol derse mevlam olur elbet
Tedbir elden takdir Allahtan
Teşekkür ederim canım :)Ne güzelmiş maşallah :)
Kızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri
3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dedilerCanim hastanesine ve doktoruna göre değişiyor
Bazı özeller sadece tek koyuyor
Yada devletlerdende bazıları çift koyabiliyor
Yasaya kimse uymuyor herkes kendi kafasına göre takılıyor
Telefonda öyle dicekler tabi3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dediler
Aynen telefonda mecburen öyle söylerlerTelefonda öyle dicekler tabi
Hastane telefonları kayıt altinina alınıyor
Canim doktorların ilk görüşmeleri ücretsiz zaten git birkaçıyla yüzyüze görüş konuş derim
Ben 24 yaşındayım 3 tane koyulduAynen telefonda mecburen öyle söylerler
ben 27 yaşındayım 2 tane koydu doktorum
Bende 30 yaşındayım özel hastane ve iki embrio koyulacak hatta ben demedim bile dr um direk söyledi3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dediler
Olunca oluyor işte üstelik ben doktorumla hiç konuşmamıştım kaç tane koyulacak diye transferden sonra öğrenmiştim 2 tane koyulduğunuBen 24 yaşındayım 3 tane koyuldu
![]()
Kuzum çaresizliğini anlıyorum fakat benim bildiğim kadarıyla progestoron hormonu süt hormonu ve evet hamilelikte artıyor.. bebek yok demek deyil bence sadece düşük tehliken olabilir bu sebep den.. Sana transfer mi oldu mu?Nokur cevap verin aglamaktan helak oldum
Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Hayirlisi böyleymiş şimdilik canımOlunca oluyor işte üstelik ben doktorumla hiç konuşmamıştım kaç tane koyulacak diye transferden sonra öğrenmiştim 2 tane koyulduğunugerçi sonucum negatif çıktı...