2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde ayaklarim cok usuyor hem çorap hem patik giyiyorum battaniyeninde altinda ama isinmiyor. Bazen psikolojik olarak kendime agri sanci urettigimi düşünüyorum ama bilemiyorum da.
Aynen onu doktorum da dedi test yapınca bütün o belirtiler gitti sanki şaşırdım doktora ilettim psikolojik dedi ilaçlardan vs kalp atış duyulup 6::7? Hafta olana dek olan tüm belirtiler hissidir diye de iletti açıkçası dediğim gibi öyle bulantı kusma yorgunluk yada göğüs şişliğim Yok ama kasık ağrısı ki adet olcakmış gibi ve üşüme var bende o kadar

Kızlar bu 2 embriyo transferi sadece özel hastanelerde mi oluyor devlet hastanelerinde tek emriyomu oluyor
Canim hastanesine ve doktoruna göre değişiyor

Bazı özeller sadece tek koyuyor
Yada devletlerdende bazıları çift koyabiliyor

Yasaya kimse uymuyor herkes kendi kafasına göre takılıyor

Nokur cevap verin aglamaktan helak oldum
Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
CaniC hic bi bilgim yok kizimda progestan iğnesi vurundim kan sulandirici igbe kullandım benim diğer denemelerde hep prolaktin cok yuksek çıkıyordu ilac kullandım bişey olmadı dr zaten igne vermiş derdinin dermani var kendini üzme Allah yardımcın olsun

CaniC hic bi bilgim yok kizimda progestan iğnesi vurundim kan sulandirici igbe kullandım benim diğer denemelerde hep prolaktin cok yuksek çıkıyordu ilac kullandım bişey olmadı dr zaten igne vermiş derdinin dermani var kendini üzme Allah yardımcın olsun
Progesteron düşüklüğü bebek tutunamadı demek oluyormus yorumlardan okudugum kadarıyla o yuzden heder ettim kendimi

Progesteron düşüklüğü bebek tutunamadı demek oluyormus yorumlardan okudugum kadarıyla o yuzden heder ettim kendimi
Dr lar ona göre ilac veriyorlar dozunu ona göre ayarlıyorlar hem herkesin vucudu farkli herkesin sorunu farklı oluyor hiç kafana takip kendini strese sokma

Bende hergün yatmadım
Gezdim tozdum
Her işimi yaptım

Aslında normal gebelikten tek farkı
Dışarda döllenme olması

Arkadaşım adet düzensizliği vardı
3 aylık olmuş öyle haberi oldu
Halıları yıkadım diyordu

Ol derse mevlam olur elbet
Tedbir elden takdir Allahtan
Ne güzelmiş maşallah :)

Kızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri

Maşallah canım tebrik ederim:emir_bebek::anne::anneadayı::rolleyes::KK9::KK71:

Canim hastanesine ve doktoruna göre değişiyor

Bazı özeller sadece tek koyuyor
Yada devletlerdende bazıları çift koyabiliyor

Yasaya kimse uymuyor herkes kendi kafasına göre takılıyor
3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dediler

3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dediler
Telefonda öyle dicekler tabi

Hastane telefonları kayıt altinina alınıyor

Canim doktorların ilk görüşmeleri ücretsiz zaten git birkaçıyla yüzyüze görüş konuş derim

Nokur cevap verin aglamaktan helak oldum
Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Kuzum çaresizliğini anlıyorum fakat benim bildiğim kadarıyla progestoron hormonu süt hormonu ve evet hamilelikte artıyor.. bebek yok demek deyil bence sadece düşük tehliken olabilir bu sebep den.. Sana transfer mi oldu mu?

Olunca oluyor işte üstelik ben doktorumla hiç konuşmamıştım kaç tane koyulacak diye transferden sonra öğrenmiştim 2 tane koyulduğunu :olamaz: gerçi sonucum negatif çıktı...
Hayirlisi böyleymiş şimdilik canım
İnşallah en kisa zamanda kendiliginizden hamile kalırsınız en yakın zmanda

Banada 3 kondu Ama hayırlısı artık sonu ne olcak bakalım

Back