2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sagol gulum 2. Denememdi zaten bi daha denemem cunku cok zorlu bi surecti benim icin yorucu oldu ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum her seyin hayirlisi cnm benim icinde hayirlisi buymus..

Biraz dinlen canım
Sonra karar verirsin
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Arkadaslar benim sonuc negatif cok uzulmedim tabiki biraz durgunlastim ama herseyun hayirlisi her olmayan iste vardir Rabbimin bi bildigi cok ta zorlamamak gerekiyo 2. Denememdi ama olmadi Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin dualarinizi kabul etsin insaAllah..
hic bi kelime yetmiyor icimdekileri anlatmaya. Allah.in takdiri. Ol deyince olacak. Allah kimisine cifter cifter veriyo kimisine de vermiyo. Demek ki bir bildigi bir planladigi var. Bilmiyoruz verdigi kisilerin dertlerini sıkıntilarini belki onlarinda baska sorunlari var. Allah sabir versin canim. Ama bence mucadeleye devam et. Insallah sonunda Allah biz evlat hasret cekenlere de bir evlat bagislayacak. Dua etmekten baska insanin elinden bir sey gelmiyor

Kızlar cumartesi büyük ihtimal opum var... cumartesi den mi yoksa pazardan mi saymam gerekir embriyoların günü nü .. yani cumartesi mi 1 inci pazar günümü birinci gün olmuş oluyor.. bilmek istedim çünkü transfer günümü hesaplamaya çalışıyorum :KK49:

Kızlar cumartesi büyük ihtimal opum var... cumartesi den mi yoksa pazardan mi saymam gerekir embriyoların günü nü .. yani cumartesi mi 1 inci pazar günümü birinci gün olmuş oluyor.. bilmek istedim çünkü transfer günümü hesaplamaya çalışıyorum :KK49:

3.gun transferi olursa buyuk ihtimal sali gunu transfer yaparlar benimde cumartesiydi sali transfer oldu

Canim opuda 2.gün 1.gün olarak
Sayılıyor

Transferde ilk gün 1.gün olarak sayılıyor

Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir

Merhaba size bişi danışmak istiyorum tüp bebek tedavisine baslayacağım bende ilk tahlillerinizde sizden genetik testi istedilermi bizden istemedilerde merak ettim
Eger gecmisnde dusuk olu dogum vs gibi durum varsa istiyolar boyle bi durum olmamissa maalesef olduktan sonra gen testleri yapiliyor

Back