2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri

Eklentiler

• C95ED5BF-FC59-4E0D-B2E7-CB4589DC04D3.jpeg
    C95ED5BF-FC59-4E0D-B2E7-CB4589DC04D3.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri
Gormek istediğimiz görüntü :anneadayı: massallah baya baya orada minik:KK200:

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim:)

Hayirli olsun

7.gun ama ilk 5 dakikada boyle olmadi sonradan oldu en iyisi erken gosterenlerden alip yapmak
Hiç üzülme canım benim 9. Gün testim böyleydi akrobasi hareketleri ile zor görüyordum ama çok şükür ki o benim umudum oldu 11. Gün kan verdim ve değerim 65 çıktı Allahım tüm bekleyişlerimizi hayırlısı ile sonuçlandır

Kızlar şükürler olsun ki kan sonucumda çıktı transferden sonra şöyle ( 20 ocak transfer tarihi , 2 embriyo)
11. Gün 65,47
13. Gün 142,70 ( ki bundan Sonra test istemedi doktor ama ben yaptım )
17. Gün 682 , 80 nasıl değerler hamile arkadaşlar bi yorumlar mısınız

Kızlar şükürler olsun ki kan sonucumda çıktı transferden sonra şöyle ( 20 ocak transfer tarihi , 2 embriyo)
11. Gün 65,47
13. Gün 142,70 ( ki bundan Sonra test istemedi doktor ama ben yaptım )
17. Gün 682 , 80 nasıl değerler hamile arkadaşlar bi yorumlar mısınız
Gayet iyi canim hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah artik test yapma

Henuz transferi olmayan arkadaslar

Transfer esnasında bu duayi okuyun

Bismillahi, Allahumme cennibe'ş-Şeytâne. ve cennib'iş-Şey-tâne ma rezaktena.

Allahın adıyla
Allahım!
Şeytanı bizden ve bize rızık olarak vereceğinden(çocuktan) uzaklaştır.
Canım benim kasık ağrısı hala oluyor bi gün karnım 3/4 aylık gibi şiş sabah bi uyanıyorum dümdüz bi çok acıkıp herşeyi yiyesim var bi su içesim yok ki transferden beri böyleydi bi de üstten ateş basıp terliyordum ki geceleri uyanıyordum bu ateşten ve gaz sancısından ama bi yandan hala ayaklarım üşüyor bi türlü ısınmadı zaten bende acaba mı sorusu ordan geldi ayak üşümesinden

Canım benim kasık ağrısı hala oluyor bi gün karnım 3/4 aylık gibi şiş sabah bi uyanıyorum dümdüz bi çok acıkıp herşeyi yiyesim var bi su içesim yok ki transferden beri böyleydi bi de üstten ateş basıp terliyordum ki geceleri uyanıyordum bu ateşten ve gaz sancısından ama bi yandan hala ayaklarım üşüyor bi türlü ısınmadı zaten bende acaba mı sorusu ordan geldi ayak üşümesinden

Benimde ayaklarim cok usuyor hem çorap hem patik giyiyorum battaniyeninde altinda ama isinmiyor. Bazen psikolojik olarak kendime agri sanci urettigimi düşünüyorum ama bilemiyorum da.

Bende ikinci gunu baslamisti uyku düzeni değişiyor usume oluyor özellikle yatagagirunce üşüyorum dum

Seninde 5. Gundu degil mi canim öyle hatirliyorum sanki.
Benide bu gece sicak basti. Üstümü actim hep.
Ya ben birde hep yüz ustu yatarim ama bir sey olmasin diye gece 20 defa uyandim galiba hep sirt ustu yatayim diye. Annelik buymus simdi anladim.
Hele hele bizim icin ne kadar ozel bir sey, ne cok zahmetlere katlaniyoruz. Rabbim hepimize guzel sonuclar versin. Cok duygusalim bu aralar cok.

Seninde 5. Gundu degil mi canim öyle hatirliyorum sanki.
Benide bu gece sicak basti. Üstümü actim hep.
Ya ben birde hep yüz ustu yatarim ama bir sey olmasin diye gece 20 defa uyandim galiba hep sirt ustu yatayim diye. Annelik buymus simdi anladim.
Hele hele bizim icin ne kadar ozel bir sey, ne cok zahmetlere katlaniyoruz. Rabbim hepimize guzel sonuclar versin. Cok duygusalim bu aralar cok.
Bilmiyorum canım kacinka gün olduğunu transfer kağıdını almayi unutmuşuz biz eve gelince farkettik

Back