- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.801
Transferden sonra hemşire geldi yanıma o dediDoktor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra hemşire geldi yanıma o dediDoktor mu ?
Hemfikirim
Rabbim nasip edecekse olur
Hiç canını sıkma diyorum kendime
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum. Sonradan kendimi suçlayacağıma imkanım varken kullanayım. Benim 3. Gün embriyosu olduğu için dikkat etmem gereken gün sayısı daha fazla. Haftasonuna kadar bu şekilde gitmeyi düşünüyorum. Zaten görümcem gittiği için biraz daha hareketli olmak zorundayım.Kalkma canım kalkma dikkat et herseyine bende öyle yapıcam
sonradan negatif olunca insan kendini sorumlu tutuyor kendimden biliyorum
Evet cnm yaptirdim maalesef negatif sonuc herseyin hayirlisi kismet degilmis diger arkadaslarimin olur insaAllah Rabbim yuzlerine baksin.Kuzu durumlar nedir? Test yaptırdın mı?
Transferden sonra hemşire geldi yanıma o dedi
Ben ankaraEses07
Daha tam biyer secmedmMemorial mi ?
Daha tam biyer secmedm
Evet regl olduktn snra cok kafamda sorular var 17 sinde regl olcam ondan snra gitcm inssSen yeni başlayacaksın sanırım
Evet regl olduktn snra cok kafamda sorular var 17 sinde regl olcam ondan snra gitcm inss
Her doktor farklı olabilirDoktorum ve iki hemşirem aynı şeyleri söyledi
İnternetteki doktorlar da hep aynı
Ben psikolojik olarak rahatım
Nasipse olur
Nasip değilse ne gelir elden
Her doktor farklı olabilir
Şuan bende düşük riski yokkiHer hasta da
Mesela düşük riski olana söylüyor doktor
Şuan bende düşük riski yokki
Düşecek bi bebek te yok şuan
Arkadaslar benim sonuc negatif cok uzulmedim tabiki biraz durgunlastim ama herseyun hayirlisi her olmayan iste vardir Rabbimin bi bildigi cok ta zorlamamak gerekiyo 2. Denememdi ama olmadi Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin dualarinizi kabul etsin insaAllah..
Rahat ol cnm çok rahat bi işlem .muayene gibi geçiyor.inşlhhh sıkıca tutar ve herşey gönlünce olur...Bugun Dr gittim arkadaşlar büyük ihtimal 14 şubata trasfer olcak dua edin:) Çok heycanlıyım tetirginim