• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tabi oluyor canım
Sonuçta senin hücrelerin onlar istediğin yere götürebilirsin dondurulmuş olarak
İyi bari o zaman değerlendirebilirim bunu merkezle görüşeyim. 3 tane vardı birini transfer ettiler diğerlerini incelemeye devam edince bi tane geri Kaldı gerçi benim ondan da umdum yoktu ama şükür Kaldı aynı eziyeti bi daha çekmeden bi şansım daha var

S sudamlasu canim yazimdan yanlis anlama olur mu dr.um oyle demisti bana senin rezervin fazla kullanma demisti. Bu seferde rezervim azdi kesinlikle kesmek yok dedi
yok canım yanlış anlayacak bir durum keisnlikle yok burada bildiklerimizi paylaşıp az çok birbirimize destek olamaya çalışıyoruz... benimde yumurtalarım çok fazlaydı 36 tane yumurta toplandı benden... ona rağmen bu kadar ilaç kullanıyorumm

İyi bari o zaman değerlendirebilirim bunu merkezle görüşeyim. 3 tane vardı birini transfer ettiler diğerlerini incelemeye devam edince bi tane geri Kaldı gerçi benim ondan da umdum yoktu ama şükür Kaldı aynı eziyeti bi daha çekmeden bi şansım daha var
embriyo kalitesine çok takılma. arkadaşımın en kaliteli embriyosu tutmadı. en son düşük kalitedeki embriyosu tuttu. denemekte fayda var.. rabbim kısmet ettiyse olur inşallahh

Benimde azdı 7 toplandı 2 embriyo oldu ve ikinci kalite dediler ona rağmen haftada 1 igne
Hadi ya bende dr.un dedigine gore soyluyorum dr.lar kafasina gore yapmiyodur ya kesin bi sebebi vardir sana haftada bir vermesinin. Ama bende ilk defa duydum haftada bir.
Iste bilmiyorum adana da neresi iyi hangi doktor iyi yine olumsuz olmak istemiyorum maddi olarak da manevi olarak da son sansim bu
canim dedigim yere bak tup bebek merkezleri forumun adi buldun mu? Sudamlasu arkadasinda dedigi gibi istanbulda da iyi merkezler var ama tabi maddiyat bel bukuyor

yok canım yanlış anlayacak bir durum keisnlikle yok burada bildiklerimizi paylaşıp az çok birbirimize destek olamaya çalışıyoruz... benimde yumurtalarım çok fazlaydı 36 tane yumurta toplandı benden... ona rağmen bu kadar ilaç kullanıyorumm
anladim. Ya bana dr.um oyle diyince oyle sandim canim iste dr.lar ne derse inaniyoruz benimde bacagim tutmayack duruma gelmisti cok agrim vardi.

Ya kızlar benim 7byumurta toplandı maşallah sizin çok fazla neden bende az oldu acaba

Hadi ya bende dr.un dedigine gore soyluyorum dr.lar kafasina gore yapmiyodur ya kesin bi sebebi vardir sana haftada bir vermesinin. Ama bende ilk defa duydum haftada bir.
canim dedigim yere bak tup bebek merkezleri forumun adi buldun mu? Sudamlasu arkadasinda dedigi gibi istanbulda da iyi merkezler var ama tabi maddiyat bel bukuyor

anladim. Ya bana dr.um oyle diyince oyle sandim canim iste dr.lar ne derse inaniyoruz benimde bacagim tutmayack duruma gelmisti cok agrim vardi.
Doktora söylesem bile der biz gerej5duysak zaten hergün verirdik der

haklısın canım. doktoru çok iyi seçmek gerekiyor. çünkü böyle şeyler moralle oluyor. bi hüsrana uğradık mı sanki hep öyle olacak sanıyoruz.. benim kalçam artık ilacı kabul etmiyor o derece şişti. verdiği iğnenin yarısı taşıyor nerdeyse hemşirenin. kolonyalı pamukla geziyorum onun çok faydası oldu. hem ağrıyı alıyor hemde iğneyi dağıtıyor

Doktora söylesem bile der biz gerej5duysak zaten hergün verirdik der
bence sen vakit kaybetme hiç yeni bi doktor araştır bol bol vaktin var. 3 ay dinlen mutlaka zaten doktorlar da öyle öneriyorlar... çok araştır çok sor doktora tedavi sürecini.. bide neden tutmadığını araştırsınlar. mutlaka rahim filmi çektir.. doktorun rahim filmi istemesine de dikkat et. tüp bebek tedavisinde kesinlikle rahim filmi istiyorlar. rahmin durumunu bilmeden tedaviye başlamak son derece amatörce zaten canım.. bundan sonra bunlara dikkat et.

haklısın canım. doktoru çok iyi seçmek gerekiyor. çünkü böyle şeyler moralle oluyor. bi hüsrana uğradık mı sanki hep öyle olacak sanıyoruz.. benim kalçam artık ilacı kabul etmiyor o derece şişti. verdiği iğnenin yarısı taşıyor nerdeyse hemşirenin. kolonyalı pamukla geziyorum onun çok faydası oldu. hem ağrıyı alıyor hemde iğneyi dağıtıyor
yapilma yontemini ogrendim ama artik acisa bile 2 3 gune geciyor hemsiremde biliyor beni aile hekimliginde hem ayni hemsireye gidiyorum sadece haftasonu hastahanede oluyorum hep tarif ediyorum ;)

Back