• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

yapilma yontemini ogrendim ama artik acisa bile 2 3 gune geciyor hemsiremde biliyor beni aile hekimliginde hem ayni hemsireye gidiyorum sadece haftasonu hastahanede oluyorum hep tarif ediyorum :KK66:
benimde komşum doktor sağolsun hehrgün o yapıyor. aynı kişinin yapması çok büyük avantaj ama iğne yağlı olduğu için acı çektirmemesi imkansız hale geliyor :)

bence sen vakit kaybetme hiç yeni bi doktor araştır bol bol vaktin var. 3 ay dinlen mutlaka zaten doktorlar da öyle öneriyorlar... çok araştır çok sor doktora tedavi sürecini.. bide neden tutmadığını araştırsınlar. mutlaka rahim filmi çektir.. doktorun rahim filmi istemesine de dikkat et. tüp bebek tedavisinde kesinlikle rahim filmi istiyorlar. rahmin durumunu bilmeden tedaviye başlamak son derece amatörce zaten canım.. bundan sonra bunlara dikkat et.
Sorayım.bir bir daha yaptirdigimda hangi muayeneleri iygulayacaksiniz diye

Yarın bakayım bi ya ya gidip gorusedebilirim ama hiçbir doktor ben kötüyüm veya başarı oranim az demezki
tabiki öyle demesini beklemiyoruz ama neden tutmadığını bide yapan insandan duy. sonra başka doktorlara gittiğin zaman sonucu onlarla kıyaslarsın en azından böyle faydasını görürsün..

tabiki öyle demesini beklemiyoruz ama neden tutmadığını bide yapan insandan duy. sonra başka doktorlara gittiğin zaman sonucu onlarla kıyaslarsın en azından böyle faydasını görürsün..
Aklım.karma karışık neden rahim filmi istemedi neden adet oldum neden tutmadı bir daha oraya gitmelimiyim nenyapacagim hiç bilmiyorum

Bir de arkadaşlar benim Doktorum negatif sonuç olunca telefonda Arayıp geçmiş olsun deyip sonucu biz bilemiyoruz diyormuş yüz yüze görüşmesi lazım değil mi Sizce bu saçma değil mi Çok yoğun olduğundan yüz yüze görüşme yapamıyormuş

Çok tsk ederim cnm
aynen sudamlasu.nun dedigi gibi cok arastir her seyi sor. Dr.lara git bir bir konus. Insan kendi kendinin dr.u olmadan kimse seni onemsemiyo.

Dr.um bigun bana sirf soru sordugum icin biraz ukalaca azarlar gibi konusmustu. Onceden de boyle davraniyordu ama sirf bi sorun cikmasin diye bisey demiyordum. En sonunda dedim ki mesaj attim. 'Ben sizin azarlama tahtaniz degilim beni bir daha sirf soru sordugum icin azarlamayin!!' Ondan sonra hep beni cok cok iyi karsiladi. Seviyorum dr.umu ama bazen beni gicik ediyordu. Sonra her gittigimde bana takilmalar sakalasmalar falan iyi oldu ama

Bir de arkadaşlar benim Doktorum negatif sonuç olunca telefonda Arayıp geçmiş olsun deyip sonucu biz bilemiyoruz diyormuş yüz yüze görüşmesi lazım değil mi Sizce bu saçma değil mi Çok yoğun olduğundan yüz yüze görüşme yapamıyormuş
olumsuz haberi vermek için görüşmeyeceğim diyeceksin canım. rahatsızlığım var muyane olacağım de. bu kanamanın aslı nedir onu öğren. bundan sonrakş tedavi sürecini konuş. doktorla görüşmek en doğal hakkın ara ve randevu iste. şikayetlerim var muayene olacağım de. buna hiç bişey diyemezler

benimde komşum doktor sağolsun hehrgün o yapıyor. aynı kişinin yapması çok büyük avantaj ama iğne yağlı olduğu için acı çektirmemesi imkansız hale geliyor :)
ee cok iyi karsi komsunun dr. Olmasi benimde altimdakiler dr. Ama cesaret edip igne yapin diyemem acamam kalcami. En iyisi hastahaneye gideyim :D

aynen sudamlasu.nun dedigi gibi cok arastir her seyi sor. Dr.lara git bir bir konus. Insan kendi kendinin dr.u olmadan kimse seni onemsemiyo.

Dr.um bigun bana sirf soru sordugum icin biraz ukalaca azarlar gibi konusmustu. Onceden de boyle davraniyordu ama sirf bi sorun cikmasin diye bisey demiyordum. En sonunda dedim ki mesaj attim. 'Ben sizin azarlama tahtaniz degilim beni bir daha sirf soru sordugum icin azarlamayin!!' Ondan sonra hep beni cok cok iyi karsiladi. Seviyorum dr.umu ama bazen beni gicik ediyordu. Sonra her gittigimde bana takilmalar sakalasmalar falan iyi oldu ama
ne yazıkki ülkemizin bazı doktorları böyle kaprisli oluyor :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Tm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
doktor ilacı kes diyene kadar kememen lazımdı canım benimki öyle demişti. sonuç ne olursa olsun bizden habersiz ilaçları bırakmayın dediler bana

Tm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
Bırak demediyse bırakmasaydın canım kafandan. Bende aynı şekilde doktordan müzdaribim adama ulaşmak bi mesele allahtan Bal10cukkk Bal10cukkk fikir verdi de onu değerlendirecem tek kalan dondurulmuşumda

Back