• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

eğer imkanın varsa istanbulda yatırmanı tavsiye ederim. benim doktorum çok iyidi hem başarı yönünden hemde sevecen bir insan..ilgilenirsen özelden yaz yardımcı olurum.. yaptıracak herkese tavsiyem kesinlikle dondurulmuş embriyo transferi yaptırın tutma şansı çok daha yüksek.. ve başarısız durumlarda tekrar yumurta toplama işlemine gerkek kalmıyor.. yumurta toplamadan sonra dinlenen vucut transferi çok daha iyi taşıyor..
Istanbul da da kalmak sorun cnm yer lazim ve maddi yönden çok etliler

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum ben tekrar tup bebeğe başlamak istiyorum 2.3 ay sonra ama aynı doktorumda mi başlasam bilmiyorum aranızda adana da tup bebek yaptıranlar varsa lütfen yazabilir mi hangi merkezler iyi veya hangi doktorlar ne yapacagimi hiç bilmiyorum
Ben ilk tedavim de doktorumdan hiç memnun kalmamistim

Negatifte olunca

3 ay ara verip

dondurulmuşlarimi alıp başka hastanede başladım tranferimi yeni hastanede yaptırdım

Bende burda öğrendim hergün iğne verdiğini dedim neden benimki haftada 1 diye kaşık ağrım yok sadece adet sancim var çok az
canım aklına bi şüphe getirmek gibi olmasında benim o kadar arkadalım var tüp bebek tedavisi olan ve hiçbirinde o iğneyi yaptırmadığını yada 1 kez yapıldığını duymadım... hatta ben 1 gün yaptıramadım iğnemi doktorum çok kzımıştı.. tedavide kesinlikle hergün yapılması gerekiyor

Ben ilk tedavim de doktorumdan hiç memnun kalmamistim

Negatifte olunca

3 ay ara verip

dondurulmuşlarimi alıp başka hastanede başladım tranferimi yeni hastanede yaptırdım
Aaa oluyor mu öyle bişey bende memnun kalmadım adam yoğun keşke hiç başlamasaydım onda.aynı merkezde başka doktora yaptırabilirmiyim acaba olursa ne iyi olur

canım aklına bi şüphe getirmek gibi olmasında benim o kadar arkadalım var tüp bebek tedavisi olan ve hiçbirinde o iğneyi yaptırmadığını yada 1 kez yapıldığını duymadım... hatta ben 1 gün yaptıramadım iğnemi doktorum çok kzımıştı.. tedavide kesinlikle hergün yapılması gerekiyor
Kafam karıştı benim yarin doktoruma soracagim

Rahim filmi hiç yapılmadı bana direk tup bebek yaptik
anladim canim eger dr.a sorarsan neden boyle olmus olabilir diye o arastirmak icin yapabilir. Herkes yaptirmiyor dr. Eger gerekli gorurse yapiyor. Senin kanaman olmasi bebegin tutmadigi anlamina gelebilir canim ama insallah oyle degildir. Sen yine hamile gibi davran. Kendine cok dikkat et asiri hareketlerden kacin dr.una gorunene kadar. Bizimki sadece tahmin. Birde ben adana da baskent uni hastahanesini duymustum bi arkadas orada 3 kez tup yaptirip 2 cocugu olmustu. Ama nasildir iyi mi kotu mu bilemem.

Istanbul da da kalmak sorun cnm yer lazim ve maddi yönden çok etliler
evet kesinlikle çok zor.. bende ilk baş öyle düşündüm ama benm yaşadığım şehirde adam akıllı doktor bulamadım. burda tedaviye harcayacağım parayı orda harcarım.. kaç başarısız denemem olacaktı allah bilir dedim ve oraya karar verdik. maddi manevi zor bir süreçti ama değdi çok şükür.. sende psikolojik olarak yıpranma maddi olarak da orda 3 4 defa tüp bebeğe harcayacağını 1 kerede istanbulda harca Allahın izniyle bebeğini kucağına al derim.. yanlış anlama kesinlikle küçük bi deneyim tavsiye olarak kabul ett

hayir canim her gun yapilmasi gerekmiyor eger yumurta rezervi iyiyse dr. Kesebiliyor fazla yukleme olmamasi icin. Benim onceki tedavimde kesmisti sadece fitil progestan kullanmistim.

Kullandığım ilaçlar şunlar crinone vajinal jel .coraspin folik estrofem ve haftada 1 olan iğne adi proluton bunlar yanlışlık varsa söyleyin

Aaa oluyor mu öyle bişey bende memnun kalmadım adam yoğun keşke hiç başlamasaydım onda.aynı merkezde başka doktora yaptırabilirmiyim acaba olursa ne iyi olur
Tabi oluyor canım
Sonuçta senin hücrelerin onlar istediğin yere götürebilirsin dondurulmuş olarak

Kullandığım ilaçlar şunlar crinone vajinal jel .coraspin folik estrofem ve haftada 1 olan iğne adi proluton bunlar yanlışlık varsa söyleyin
jel.de progestan fitil gorevini goruyor canim bence icin rahat olsun. Ama eger dr.unu degistirmek istiyorsan biraz arastir

Y Yesilfasulye canim bak tup bebek bolumu yaziyor ya onun gibi tup bebek merkezleri diye bir forum daha var. Ben onun linkini atamiyorum atabilen arkadas varsa atabilir mi? O bolumden hastahane arastirmaai yapabilrisin

yanlışlık diyemeyiz. her doktorun uyguladığı şey çok farklı kesinlikle.. ben estrofem günde 3 kere 2 doz alıyorum. crinone jel, clexane iğne göbekten, progestan kalçadan, coraspin, forbiol, dekort günde 1 tane.. dekort kortizon ilacı bunu neden verdiğini sormuştum. vucüt embriyoyu kabancı bi madde olarak görüp atmaya çalışırmış. dekort adlı ilaç bunu engellermiş. doktorum böyle anlattı bana

Back