• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Y Yesilfasulye canim sor aklina takilan her seyi dr.una. yapilmasi gerekn testler varsa yapilsin genetik test pihtilasma testi bizim bilmedigimiz her sey. Sana rahim filmi histeroskopi alan yapilmasi gerekiyorsa yaptir

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum ben tekrar tup bebeğe başlamak istiyorum 2.3 ay sonra ama aynı doktorumda mi başlasam bilmiyorum aranızda adana da tup bebek yaptıranlar varsa lütfen yazabilir mi hangi merkezler iyi veya hangi doktorlar ne yapacagimi hiç bilmiyorum

adet olman çok garip kasık ağrın var mı? yerleşme kanaması olabilir belki. iğneyi de haftada kullandırması ilginç geldi ben transferden 4 gün önce iğneye başladım hergün hala devam ediyorum transferimin 15.günündeyim

adet olman çok garip kasık ağrın var mı? yerleşme kanaması olabilir belki. iğneyi de haftada kullandırması ilginç geldi ben transferden 4 gün önce iğneye başladım hergün hala devam ediyorum transferimin 15.günündeyim
Bende burda öğrendim hergün iğne verdiğini dedim neden benimki haftada 1 diye kaşık ağrım yok sadece adet sancim var çok az

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum ben tekrar tup bebeğe başlamak istiyorum 2.3 ay sonra ama aynı doktorumda mi başlasam bilmiyorum aranızda adana da tup bebek yaptıranlar varsa lütfen yazabilir mi hangi merkezler iyi veya hangi doktorlar ne yapacagimi hiç bilmiyorum
eğer imkanın varsa istanbulda yatırmanı tavsiye ederim. benim doktorum çok iyidi hem başarı yönünden hemde sevecen bir insan..ilgilenirsen özelden yaz yardımcı olurum.. yaptıracak herkese tavsiyem kesinlikle dondurulmuş embriyo transferi yaptırın tutma şansı çok daha yüksek.. ve başarısız durumlarda tekrar yumurta toplama işlemine gerkek kalmıyor.. yumurta toplamadan sonra dinlenen vucut transferi çok daha iyi taşıyor..

Back