- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.401
normal gebeliklerde bile idrar testine güvenilmiyor. evdeki testlerle üzülüp sevinmemek lazım aslında...
Haklısın
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal gebeliklerde bile idrar testine güvenilmiyor. evdeki testlerle üzülüp sevinmemek lazım aslında...
Çok şükür iyiyim iyiyiz kanama geçti cumartesi tekrar kontrole gideceğim kanama alanı bitmiş mi diye hayırlısı Allahtan
Kimse idrar testi yapın demiyor ben hayatımda hic yapmadığım için içimde kalmasın diye test gunumden bir gün once yaptımbende senin gibi yapmicam yapmicam dedi daha 7.gunde yapmistim. Kendimden biliyorum. Cok takilmamak lazim birde tevekkulu elden birakmamak lazim.
evet canim 163 cikti degerim.Beth18 canim tekrarladin mi testini
sen yaptin mi canim? Ben aksam yaptim. Esim sonunda geldi yanima onu bekledimBeth18 canim tekrarladin mi testini
progestan fitil yada igne kullaniyor muydun canim? Eger kullniyorsan o korur aslinda doktoruna bir danis istersen.Arkadaşlar 9.gun kan testi yapmıştım bugün negatif çıktı bu aksamda adet oldum normal mi neden erken oldum bilen varmi
progestan fitil yada igne kullaniyor muydun canim? Eger kullniyorsan o korur aslinda doktoruna bir danis istersen.[/QUOT
Evet cnm onu haftada 1 vermişti her salı yaptim 2 kez yaptim daha neden oldum bilmiyorum yarin doktoru arayacagim
Canim bende 9.gün adet olmuştum ilk tedavimde negatifle sonuçlanmıştıArkadaşlar 9.gun kan testi yapmıştım bugün negatif çıktı bu aksamda adet oldum normal mi neden erken oldum bilen varmi
Oyle mi bende neden dedim iyi oldu öğrendiğimCanim bende 9.gün adet olmuştum ilk tedavimde negatifle sonuçlanmıştı
Rahim filmi hiç yapılmadı bana direk tup bebek yaptikY Yesilfasulye canim sor aklina takilan her seyi dr.una. yapilmasi gerekn testler varsa yapilsin genetik test pihtilasma testi bizim bilmedigimiz her sey. Sana rahim filmi histeroskopi alan yapilmasi gerekiyorsa yaptir
İlaçlari kullanırken adet olmasın diyorlar amaOyle mi bende neden dedim iyi oldu öğrendiğim
Bende burda öğrendim hergün iğne verdiğini dedim neden benimki haftada 1 diye kaşık ağrım yok sadece adet sancim var çok azadet olman çok garip kasık ağrın var mı? yerleşme kanaması olabilir belki. iğneyi de haftada kullandırması ilginç geldi ben transferden 4 gün önce iğneye başladım hergün hala devam ediyorum transferimin 15.günündeyim
eğer imkanın varsa istanbulda yatırmanı tavsiye ederim. benim doktorum çok iyidi hem başarı yönünden hemde sevecen bir insan..ilgilenirsen özelden yaz yardımcı olurum.. yaptıracak herkese tavsiyem kesinlikle dondurulmuş embriyo transferi yaptırın tutma şansı çok daha yüksek.. ve başarısız durumlarda tekrar yumurta toplama işlemine gerkek kalmıyor.. yumurta toplamadan sonra dinlenen vucut transferi çok daha iyi taşıyor..Arkadaşlar birsey sormak istiyorum ben tekrar tup bebeğe başlamak istiyorum 2.3 ay sonra ama aynı doktorumda mi başlasam bilmiyorum aranızda adana da tup bebek yaptıranlar varsa lütfen yazabilir mi hangi merkezler iyi veya hangi doktorlar ne yapacagimi hiç bilmiyorum