- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.481
böyle insanlar lazım ne güzel helal olsun öyle insana..Doktor çok önemli
Ben çok memnun kaldım
Sağolsun bu saatte bile arasam açar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle insanlar lazım ne güzel helal olsun öyle insana..Doktor çok önemli
Ben çok memnun kaldım
Sağolsun bu saatte bile arasam açar
Hata ettim orda ama moralim bozulunca negatifte çıkınca biraktimdoktor ilacı kes diyene kadar kememen lazımdı canım benimki öyle demişti. sonuç ne olursa olsun bizden habersiz ilaçları bırakmayın dediler bana
Sizde cebi var heralde keşke bizde de olsa
böyle insanlar lazım ne güzel helal olsun öyle insana..
neyse canım sen kalbini ferah tut yarın sabah erkenden hastaneye git mecbur görüştürürler. senn mutlaka doktorunla yüzyüze görüş muayene ol bi..Hata ettim orda ama moralim bozulunca negatifte çıkınca biraktim
canim dr demeden birakma benceTm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
Neresi bana adana lazimHerkese tavsiye ediyorum bu doktoru
Sağolsun gerçekten insani ve işinin ehli
iç iç çok geç kalmış sayılmazsın. en azından bi pişmanlığın olmazSaat 8 deydi ilacim şimdi icsem olurmu acaba
Ben sekreteriyle ile sürekli muhattabım. Ablam bu doktor sayesinde ikizlerine kavuştu örnek olmasa yapmayacaktımda her ay sıkıntı baasar adet olunca doktor acaba burdamıdır diye sürekli seminerde olması nedeniyle bi kaç kez gidemedik erteleedik neden vazgeçmediysem o zamanlarİlk görüşmede verdi
Aklına bir soru takılırsa
İlaçlarla ilgili bir durum olursa istediğin zaman arayabilirsin dedi
Ne güzel cnm Allahim öğle doktorlar karşımıza çıkarsıncanim dr demeden birakma bence
Eses07 benimki de oyledir ne zaman yazsam cevap verir gece arasam acar.beni sever sevdigini belli eder hatta tranfer esnasinda yuzumu sevdi canim kizim falan dedi iyi bir dr ama bazen tersine gelince hasliyiveriyor. Onceki tedavimide onda olmustum negatifti ama yine onun ellerine emanet ettim kendimi. Insallah pozitif gibi sonuc. Insallah boyle devam eder. Yine olsa yine ona giderim
Saat 8 deydi ilacim şimdi icsem olurmu acaba
Ben sekreteriyle ile sürekli muhattabım. Ablam bu doktor sayesinde ikizlerine kavuştu örnek olmasa yapmayacaktımda her ay sıkıntı baasar adet olunca doktor acaba burdamıdır diye sürekli seminerde olması nedeniyle bi kaç kez gidemedik erteleedik neden vazgeçmediysem o zamanlar
Saat 8nde kullanıyordum kanama olunca kullanmadimUnuttun mu
Hangi ilaç
Hangi aşamadasın
ilaçları düzenli kullanmak gerekir
Saat 8nde kullanıyordum kanama olunca kullanmadim
Saat 8nde kullanıyordum kanama olunca kullanmadim
Coraspin.folio.esrrofem.crinone jelHangi ilaç canım
Coraspin.folio.esrrofem.crinone jel
Canım nerde tedavi oluyorsun ?Iaclari içtim şimdi sırf yarin doktor neden bıraktın demesin beni suçlu duruma düşürmesin diye çünkü ttmamasina bi açıklama isteyecegim