• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
canim dr demeden birakma bence
Eses07 Eses07 benimki de oyledir ne zaman yazsam cevap verir gece arasam acar.beni sever sevdigini belli eder hatta tranfer esnasinda yuzumu sevdi canim kizim falan dedi iyi bir dr ama bazen tersine gelince hasliyiveriyor. Onceki tedavimide onda olmustum negatifti ama yine onun ellerine emanet ettim kendimi. Insallah pozitif gibi sonuc. Insallah boyle devam eder. Yine olsa yine ona giderim

İlk görüşmede verdi
Aklına bir soru takılırsa
İlaçlarla ilgili bir durum olursa istediğin zaman arayabilirsin dedi
Ben sekreteriyle ile sürekli muhattabım. Ablam bu doktor sayesinde ikizlerine kavuştu örnek olmasa yapmayacaktımda her ay sıkıntı baasar adet olunca doktor acaba burdamıdır diye sürekli seminerde olması nedeniyle bi kaç kez gidemedik erteleedik neden vazgeçmediysem o zamanlar

canim dr demeden birakma bence
Eses07 Eses07 benimki de oyledir ne zaman yazsam cevap verir gece arasam acar.beni sever sevdigini belli eder hatta tranfer esnasinda yuzumu sevdi canim kizim falan dedi iyi bir dr ama bazen tersine gelince hasliyiveriyor. Onceki tedavimide onda olmustum negatifti ama yine onun ellerine emanet ettim kendimi. Insallah pozitif gibi sonuc. Insallah boyle devam eder. Yine olsa yine ona giderim
Ne güzel cnm Allahim öğle doktorlar karşımıza çıkarsın

Ben sekreteriyle ile sürekli muhattabım. Ablam bu doktor sayesinde ikizlerine kavuştu örnek olmasa yapmayacaktımda her ay sıkıntı baasar adet olunca doktor acaba burdamıdır diye sürekli seminerde olması nedeniyle bi kaç kez gidemedik erteleedik neden vazgeçmediysem o zamanlar

Sekreter sadece giriş yapar
2 hemşiremiz var
Doktor önce anlatır
Sonra hemşireler

Iaclari içtim şimdi sırf yarin doktor neden bıraktın demesin beni suçlu duruma düşürmesin diye çünkü ttmamasina bi açıklama isteyecegim

Back