• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnsallİn bisey olmaz bugün bende biraz pembensp leke geldi korkuyirum eşim kiziyor kendine evham yapıyorsun diye yarın gidersen yaz güzel haberlerle dönersin inşallah
Saol canim yarin haber veririm artik.Pembe lekeden bi sıkıntı olmaz canim ins hic korkma.kasik agrin oluyormu peki benim ara ara oluyor

Amin inşallah hepimiz müjdeleriz ... hayatım ama sen şimdi test filan yapıp canını sikmissin yapma hayatım kendine bunu iyi düşün o testi yapmadın say

Tamam sabırla bekliyorum cuma gününü
Rabbim cumanın hayrını, bereketini bize müjde ile getirsin inşallah

Cnm 3. Gun . Gunle alakasi yok o basinc bebisin yerlesmesinden kaynaklaniyo korkma ayni seyler bende de var benim 5. Gun embriyosun bugun 11. Gunum yarin bthcg baktircam ama benim uzandigimda daha belirgin bi sekilde gobegimin sag rarafi dag gibi daha yuksek sende de var mi oyle bisey
evet canim olabiliuormus. Sanirim sabah vucut yatis sekline alisiyor. Kalkinca da agri yapiyor. Yok bende baska his yok. Bazen goguslerim aciyo geciyo hemen

Ben onceki tedavimde bebegim bna tutundugunda 5 hafta boyunda haftada 1kere vuruldum ama düşük riskine gore belirleniyo pruluton miktarı ve tavsiye edrm guzel bi iğne yağlı agrı yapıo ama olsn o kdr
İlk defa duyunca biraz endişenelndim açıkçası ama rahatladım şimdi teşekkürler, olsun da ne gerekiyorsa yapacağım...

Yapmıyorum tamam
Arkadaşımın çıkmıştı ovulasyon ile
Gebelik testi yok evde şuan
Dayanamadım bir anda oldu
Cumayı bekliyorum
canim benim yaparsanda erken gebelikle yap. Burasi cok etkiliyor bu konuda bence arakadaslar yapinca sende yapmak istiyosun anliyorum seni. Ama iyi dusun insallah guzel olur her sey.

canim benim yaparsanda erken gebelikle yap. Burasi cok etkiliyor bu konuda bence arakadaslar yapinca sende yapmak istiyosun anliyorum seni. Ama iyi dusun insallah guzel olur her sey.

Evet sanırım etkiliyor
Çünkü gayet kararlıydım
Cumaya kadar kan verene kadar bekleyeceğim
Tamam aceleye gerek yok
7 yıldır bekliyorum
5 gün daha bekleyelim

Evet sanırım etkiliyor
Çünkü gayet kararlıydım
Cumaya kadar kan verene kadar bekleyeceğim
Tamam aceleye gerek yok
7 yıldır bekliyorum
5 gün daha bekleyelim
bende senin gibi yapmicam yapmicam dedi daha 7.gunde yapmistim. Kendimden biliyorum. Cok takilmamak lazim birde tevekkulu elden birakmamak lazim.

Hayır yanlış düşünüyorsun bu benim 6. Tedavimdi daha önceki negatiflerde kalkmadan yattım ama sonuç değişmedi bu tedavimde transferin ertesi günü duş aldım o şekilde namaz kılmak içime sinmemişti. Canım isteyince çayda içtim kahvede pazara da gittim markete de 5 yaşında kızım var sabahları arabayla onu okula bıraktım akşam aldım veli toplantısı vardı katıldım okulun kahvaltı etkinliği vardı ona da katıldım. Kokoreç yemedim canım istese yerdim ciğer yedim. En rahat ettiğim tedavim buydu ve pozitif oldu yani Rabbim ol derse olacak
Sizin sorun neydi 6 .tedavide tuttu

normal gebeliklerde bile idrar testine güvenilmiyor. evdeki testlerle üzülüp sevinmemek lazım aslında...

Kızlar ovulasyon testleri vardı
Bugün 6.günüm negatif çıktı
Tutmadı sanırım
:KK43:
Erken yapıp ümitsizliğe kapılma dedi doktor
Ama burda yazışırken dayanamadım yaptım
Çok erken keşke yapmasaydın boşa üzdün kendini ben sabır göstermemiz gerektiğine inanıyorum ben bu tedavimde ilk defa ne kan ne idrar gününden önce birini bile yapmadım negatif çıkarda erkenden üzülürüm diye cuma ola hayrola

Çok erken keşke yapmasaydın boşa üzdün kendini ben sabır göstermemiz gerektiğine inanıyorum ben bu tedavimde ilk defa ne kan ne idrar gününden önce birini bile yapmadım negatif çıkarda erkenden üzülürüm diye cuma ola hayrola

Canım bende kesin kararlıyım
Ama sanırım kk beni etkiliyor
Herkes yapınca belli oluyor deyince
Dayanamadım yaptım
Haklısın cuma ola hayrola
Annişim sen nasılsın

Canım bende kesin kararlıyım
Ama sanırım kk beni etkiliyor
Herkes yapınca belli oluyor deyince
Dayanamadım yaptım
Haklısın cuma ola hayrola
Annişim sen nasılsın
Çok şükür iyiyim iyiyiz kanama geçti cumartesi tekrar kontrole gideceğim kanama alanı bitmiş mi diye hayırlısı Allahtan

Back