• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar selam transferimin 4.günü bel agrım çok var kasık agrım var dün gece uyuyamadım agrıdan napcam ben adet mi olacak çok kötü hissediyorum kendimi
Transferden sonra kiminde oluyor kiminde olmuyor bende ikinci günü başladı kasikda belde karında bide goguslerimde hafif sizi kahverengi leke de vardı sonuc pozitif çıktı şimdi kalp atışları ni bekliyoruz

Selam canım, bebek tutunmaya çalışıyor bence. Zaten hemen adet olmazsın, kullandığımız ilaçlar adetin gelmemesini sağlıyor.
Transferden sonra kiminde oluyor kiminde olmuyor bende ikinci günü başladı kasikda belde karında bide goguslerimde hafif sizi kahverengi leke de vardı sonuc pozitif çıktı şimdi kalp atışları ni bekliyoruz
Askubra cnm senın hayırlı olsun inşallah kalp atısınıda duyarsın.. ucgendortgen saol cnm inşallah öyledir

Bende hiç belirti yok

Ayy ben ilk denemede hiçbir şeye dikkat etmemiştim duş da aldım market alışverişi yaptım topuklu giydim çay kahve içtim hatta kokoreç ve ciğer bile yedim ama işte kimyasal oldu. Benim yüzümden oldu gibi geliyor.Şimdi de her şeyden korkuyorum. Duş bile alamadım hala :KK43: bir de size sorayım dedim..
Hayır yanlış düşünüyorsun bu benim 6. Tedavimdi daha önceki negatiflerde kalkmadan yattım ama sonuç değişmedi bu tedavimde transferin ertesi günü duş aldım o şekilde namaz kılmak içime sinmemişti. Canım isteyince çayda içtim kahvede pazara da gittim markete de 5 yaşında kızım var sabahları arabayla onu okula bıraktım akşam aldım veli toplantısı vardı katıldım okulun kahvaltı etkinliği vardı ona da katıldım. Kokoreç yemedim canım istese yerdim ciğer yedim. En rahat ettiğim tedavim buydu ve pozitif oldu yani Rabbim ol derse olacak

Bugün test olacaklar vardı... nerdesiniz ne yapdiniz.. hayirli haberler le insallah.

Bal10cukkk Bal10cukkk transfer oldunmu
Evet canım transferim oldu

2 saat oldu yatıyorum

Çok güzel geçti çok şükür iyyim

Ignelerime devam edicem

hergün 15 dk sağlık ocağı için yol gidicem sorun olur mu acaba

Sagol gulum bugun yapmiycam yarin kan testini bekliyorum sabirsizlikla hakkimizda hayirlisi cnmm
Amin canim insallah
Canım bazen bende de oluyor ağrıyla birlikte çekilme gibi bişey tarif edemiyorum. Bir de bende anş hareketlerde karnımda değişik bir ağrı oluyor. Kadılma gibi bir şey sende de var mı böyle birşey
Evet ani hareket ettigimde hatta yatakta donerken bile oluyor belim agriyor. Ama bunlarin hepsi ilaclardan da olabilir canim kendimizi umitlendirmeyelim. Ben onceki denememde bu belirtiler olunca kesin oluyor demistim megerse degilmis... ama insallah iyi dusunelim iyi olsun

Test yaptim 0.5 negatif çok kötüyüm sabahtan ağlıyorum 9.günüm du bugün doktorumu aradım erken tekrarla dedi sizce kizlar
Canım erken tabi ki. İlk hafta artış iki katından da fazla oluyor yani senin nornal test tarihine göre daha 3-4 günün var ki bu da büyğk bir satısal fark anlamına gelir. Sıkma canını, kafanı dağıt gez dolaş biraz

Test yaptim 0.5 negatif çok kötüyüm sabahtan ağlıyorum 9.günüm du bugün doktorumu aradım erken tekrarla dedi sizce kizlar
canim dr.unu dinle bence de ama her turlu seye kendini hazirla lutfen. Bu bizim sinavimiz insallah Allah bu sinavdan hayirlisiyla gecmeyi nasip etsin

Hayır yanlış düşünüyorsun bu benim 6. Tedavimdi daha önceki negatiflerde kalkmadan yattım ama sonuç değişmedi bu tedavimde transferin ertesi günü duş aldım o şekilde namaz kılmak içime sinmemişti. Canım isteyince çayda içtim kahvede pazara da gittim markete de 5 yaşında kızım var sabahları arabayla onu okula bıraktım akşam aldım veli toplantısı vardı katıldım okulun kahvaltı etkinliği vardı ona da katıldım. Kokoreç yemedim canım istese yerdim ciğer yedim. En rahat ettiğim tedavim buydu ve pozitif oldu yani Rabbim ol derse olacak
Ne güzel canım sllsh sağlıkla kycağuna almayı da nasip etsin. Bana kısmet olmadı ya hep bir suçlu aranır ben kendmi suçlamatı seçtim. Kader kısmet tabi ki...

Back