• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canim insallah

Evet ani hareket ettigimde hatta yatakta donerken bile oluyor belim agriyor. Ama bunlarin hepsi ilaclardan da olabilir canim kendimizi umitlendirmeyelim. Ben onceki denememde bu belirtiler olunca kesin oluyor demistim megerse degilmis... ama insallah iyi dusunelim iyi olsun
Yok canım ben zaten fazlaca evhamlıyım değer yükselmeyebilir bunun çok farkındayım. Tahlilim de yüksek çıkmadı zaten. Bende ki bu ağrılar adette de oluyor. O yüzden her an adet olucam gibi korkuyorum ve diken üstündeyim. İnsan sevinemiyor bile

Bilmiyorum ama değer hiç çıkmayınca kötü oldum
Canım inşallah yükselir değer. Daha 3 gün var 12. Gün tekrarla bence de. Allahtan ümit kesilmez. Ama ben de dahil hiç birimizinki garanti değil. Değer yüksek çıksa da katlamayabiliyor biliyorsun. Hakkımızda hayırlısu . Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Canım inşallah yükselir değer. Daha 3 gün var 12. Gün tekrarla bence de. Allahtan ümit kesilmez. Ama ben de dahil hiç birimizinki garanti değil. Değer yüksek çıksa da katlamayabiliyor biliyorsun. Hakkımızda hayırlısu . Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.
Bekleyelim bakalım son günü doktorun verdiği tarih çarşamba ama ilaçlarım salı günü bitiyor o yüzden nenyapmam lazim bilmiyorum

Evet canım transferim oldu

2 saat oldu yatıyorum

Çok güzel geçti çok şükür iyyim

Ignelerime devam edicem

hergün 15 dk sağlık ocağı için yol gidicem sorun olur mu acaba
Hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın yavas yavaş yürü hem sana hareket olmuş olur günlük hayatiniza dinun diyorlar zaten yürümekten bişey olmaz

2 saat oldu yatıyorum

Ignelerime devam edicem

benim daha kesinlesmedi ama ben iki gunde bir seninki kadar uzaklikta aile helimligine gittim bir sorun olmadi cok sukur canim

Insallah canım hadi hayırlısı neden kalcadan verdiler acaba iğneyi sana ben göbekten olmuştum
Bilmiyorum canım bugün 5 inci günüm ve sadece menogon vuruluyorum kalcamdan.. ilk 3 gün 4 toz iki dün dün ve bugün için de 5 toz iki su şeklinde ..yarn kontrol var bakalım ne dicek

Bide tekrar tup bebeğe başlamak için ne kadar süre geçmesi lazim ve yumurtalık ne zaman kendini yeniler benim az çıkmıştı 3 ay sonra yaptırsam sayı ne kadar artar bilen varmi 7 yumurta toplandı benden çok az buldum

Bide tekrar tup bebeğe başlamak için ne kadar süre geçmesi lazim ve yumurtalık ne zaman kendini yeniler benim az çıkmıştı 3 ay sonra yaptırsam sayı ne kadar artar bilen varmi 7 yumurta toplandı benden çok az buldum
Hemen olumsuz olma ama.. Bir iki ay sonra toparlar rahmin,dotor daha iyi bilir tabi ki...
O da bir şey mi benim 2 tane toplanmıştı :)))

2 saat oldu yatıyorum

Ignelerime devam edicem

Hayırlı olsun canım
Günlük hayatına devam edebilirsin
Sadece ağır kaldırma , stresten uzak dur
Cinsellik olmasın

Bugün ben dayanamadım temizlik yaptım
Karnıma ağrı girdi şimdi
Üzgünüm