• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar transfer öncesi adetin ilk günü içmem gereken ilaçlar varya rahim hazırlamak için. Şimdi ben gece 10 'da adet oldum ya. Sizce şimdi hemen başlamalı miyim yoksa yarın sabah mi baslamaliyim

İyi akşamlar herkese. Bende bugün transferimi oldum ama biraz moralim bozuldu. Progesteron hormonu yüksek diye orta kalite transfer ediyoruz dediler. Bu ne demek bilen var mı. Zaten masada olduğum için çok soramadım.iyi olan 3 tanesini dondurduk. Bunlar olmazsa dondurduklarımız iyi dediler. Yani ilk önce demek ki tutmayacak diye moralim bozuldu. Şimdi kendimi toparladım ama bakalım ne olacak.
Progesteron yüksekse neden transfer ediyorlar ki, para almak için yapıyorlar.Hanhi hastane

Arkadaşlar transfer öncesi adetin ilk günü içmem gereken ilaçlar varya rahim hazırlamak için. Şimdi ben gece 10 'da adet oldum ya. Sizce şimdi hemen başlamalı miyim yoksa yarın sabah mi baslamaliyim
Ben ikinci günü muyane oldum sadece folik asit ile başladım ertesi gün başladım

Sonra ne oldu kimyasal mı düşük mü canım?
keseyi gorduk. Kalbi icin gittigimde kalbi atmadi. Dr.istersen hemen kurtaj yapabiliriz dedi. Aslinda dr.uma guvenirim ama ben gittim baska bir dr.a daha gorundum oda evet kalbi atmiyor diyince kurtaj olmaktan korktum ilac verdi dr.um ve dustu kese. Yani bildigin et parcasiydi... cok kotu gunlerdi. Allah bir daha yasatmasin insallah

Kadin dogumcularda eczanelerde satilmayan dusuk yaptirici ilaclar var. Tek bir ilac verdi ve oyle etkili ki. Dr.um bunu kaybetme baska bir yerde de birakma dedi. Eczanelerde bulamazsin demisti

Aslında bende yumurta toplamaya doğru iki kere kan verdim. Embriyo sayısı iyi diye bu zamanı değerlendirmek mi istediler acaba. Ya tutarsa diye bilemedim. Orta kalite olmasına çok takılmıyorum ama bu durum düşündürdü beni.
Evet tuaf bi durum gercekden çünkü progestan çok önemli bi hormon tutması için .. benim durum özellikle o hormonal bakacaz dedi .. rabbim hayırlısını versin kuzum sonucda o ol dedimi herşey olabilir.. ama dr Larin da illaki vardır bi bildiği

Evet tuaf bi durum gercekden çünkü progestan çok önemli bi hormon tutması için .. benim durum özellikle o hormonal bakacaz dedi .. rabbim hayırlısını versin kuzum sonucda o ol dedimi herşey olabilir.. ama dr Larin da illaki vardır bi bildiği
Evet bende bir bildikleri olduğuna inanmak istiyorum. Emriyolog dedi ki eğer genetiği iyiyse tutar. Yani hiç tutmayacağını düşünmüyorlar bence. İşte beklediğimiz dışında birşey olunca afalladık aslında. Eve gelince kendimi topladım ve çok dikkat ediyorum. Olmazsa da benden kaynaklanmasın. Hayırlısı artık.

Kadin dogumcularda eczanelerde satilmayan dusuk yaptirici ilaclar var. Tek bir ilac verdi ve oyle etkili ki. Dr.um bunu kaybetme baska bir yerde de birakma dedi. Eczanelerde bulamazsin demisti
Benim ilk denemede kalp atisiduyulmadi 8 haftalık di dr kurtaj dedi ama ben cok dr gezdim hiç birinde duyulmadı üniversite h. Hemen kurtaj yapmadı iki hafta takip etti artık kanama başlayınca bana iki tane ilaç vetdv birini gece 12de birinide sabah6 ic dedi akşam içtikten 1 2 saat sonra sancim başladı Allah o sanciyi kimseye yasatmasin dusme felan olmad kan pihtisi dustu hastanede canlı kürtaj oldum uyutmadilar üniversite de uyutmuyorlarmis genetik testi için katlandim ona

Benim ilk denemede kalp atisiduyulmadi 8 haftalık di dr kurtaj dedi ama ben cok dr gezdim hiç birinde duyulmadı üniversite h. Hemen kurtaj yapmadı iki hafta takip etti artık kanama başlayınca bana iki tane ilaç vetdv birini gece 12de birinide sabah6 ic dedi akşam içtikten 1 2 saat sonra sancim başladı Allah o sanciyi kimseye yasatmasin dusme felan olmad kan pihtisi dustu hastanede canlı kürtaj oldum uyutmadilar üniversite de uyutmuyorlarmis genetik testi için katlandim ona
evet sanki dogum sancisi degil mi? Esim o sanciui gorunce ambulans cagirdi bana bir sey olacak diye. Kotu gunlerdi. Allah kimseye yasatmasin.Ben dusen parcaya test yaptirmadim dr.umda yapalim falan demedi ilk oldugu icin miydi artik bilmiyorum. Sonrasinda esimle bana yaptilar temiz cikti.

Kızlar bsy sorucm bu 4.gün embriyosu 5.gün embriyosu Ne demek oluyo ?bakıyorm bazıları 5gun snra yapıp sonuc alıyo acıkcası bende cok.merak edıyorum ama 5günde cok erken gibi geldi

Kızlar bsy sorucm bu 4.gün embriyosu 5.gün embriyosu Ne demek oluyo ?bakıyorm bazıları 5gun snra yapıp sonuc alıyo acıkcası bende cok.merak edıyorum ama 5günde cok erken gibi geldi
3. Gun 4.gun yada 5.gun embriyosu embriyonun transfer edildigi gun sayisini veriyor. Gebelik testiyle karistirma canim. 3.gun embriyolari transferin 8.gununden itibaren sonuc almaya basliyorlar benim gordugum kadariyla. 5.gun embriyolari da transferin 6. 7. Gununden itibaren sonuc almaya basliyorlar. Yani pozitif yada negatif. Ama tabi kesin sonuc alacaksin diye birsey yok.

evet sanki dogum sancisi degil mi? Esim o sanciui gorunce ambulans cagirdi bana bir sey olacak diye. Kotu gunlerdi. Allah kimseye yasatmasin.Ben dusen parcaya test yaptirmadim dr.umda yapalim falan demedi ilk oldugu icin miydi artik bilmiyorum. Sonrasinda esimle bana yaptilar temiz cikti.
Allah bir daha yaşatmasın kötü günler geride kalmış olsun...

Adetin ilk günü ilaç mı alınıyor? Dr unuz la görüşün bi.. ilk denemeniz mi?

Back