• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Taze embrio transfer olan arkadaşlar adetin ilk günü nü baz alarak kaçıncı gün opu oldunuz

Benim 18.gününe denk geliyor yarın sabah opu olucam ben Allah nasip ederse
Sende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken

Sende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken
Canım benim 12. Gün toplandı. polikistik over sendromu var bende. Herkesin yumurta gelişimine göre farklı günde toplanıyor. Mesela benim yumurta takibim her gün oldu. Bazıları 2 gğnde bir gidiyor kontrole. Kişşye özel yani

Yok canım soru yoktur bence. Herkesin adet döngüsü bir değil. Benim opum da sanırım 12 ya da 13. Gün olmuştu.

Bende 10.gün opu oldum cnm her gün takip etti bende pkoluyum.

Hadi hayırlısı cnm ..insallah müjde verirsin
Amin canim insallah. Ama her iki ihtimali de dusunuyorum. Pozitif olmazsa ne yaparim diye? Oncekinde hic bu ihtimali dusunmeyerek cok aci cekmistim... her iki ihtimalde Allah.tan
Evet yaptim cnm cok silik bi sekilde cikti ilk aldigim test ten daha iyi bu
ayy cok sevindim canim benim. Guzel haberlerini bekliyorum bugun test yapacak misin

3.gun embriyosu olup bugun 9.gunu olanlar benim on tarafimda cok buyuk bir basinc var sizde nasil durumlar. Sabah zor attim kendimi yataga Allah.a sukur gecti ama cok korktum

Benimde tüplerrimin ikisi kapalı adetimden bir hafta önce laparoskopi oldum yapışıklık vardı adetim 21 de başladı 3.gün iğneye başladım ben yanlış hesaplamışım 16.gün opu oluyorum birde benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor ilaç olarak siz ne kullandınız ve dozu ne idi

Amin canim insallah. Ama her iki ihtimali de dusunuyorum. Pozitif olmazsa ne yaparim diye? Oncekinde hic bu ihtimali dusunmeyerek cok aci cekmistim... her iki ihtimalde Allah.tan
ayy cok sevindim canim benim. Guzel haberlerini bekliyorum bugun test yapacak misin
Sagol gulum bugun yapmiycam yarin kan testini bekliyorum sabirsizlikla hakkimizda hayirlisi cnmm

3.gun embriyosu olup bugun 9.gunu olanlar benim on tarafimda cok buyuk bir basinc var sizde nasil durumlar. Sabah zor attim kendimi yataga Allah.a sukur gecti ama cok korktum
Canım bazen bende de oluyor ağrıyla birlikte çekilme gibi bişey tarif edemiyorum. Bir de bende anş hareketlerde karnımda değişik bir ağrı oluyor. Kadılma gibi bir şey sende de var mı böyle birşey

Benimde tüplerrimin ikisi kapalı adetimden bir hafta önce laparoskopi oldum yapışıklık vardı adetim 21 de başladı 3.gün iğneye başladım ben yanlış hesaplamışım 16.gün opu oluyorum birde benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor ilaç olarak siz ne kullandınız ve dozu ne idi
Menogon kullanıyorum cnm ilk 3 gün 4 toz iki şu iki gün daha verdi 5 toz iki şu olarak yükselt di yarın tekarar bakacak ..

Back