- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.181
Ben de de yok
Duramadım temizlik yaptım
Karnıma ağrılar girdi şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de de yok
Bende agir kaldurmiyorum ama temizlik süpürge silme yapiyorum eşim evdeyken yardım ediyorHayırlı olsun canım
Günlük hayatına devam edebilirsin
Sadece ağır kaldırma , stresten uzak dur
Cinsellik olmasın
Bugün ben dayanamadım temizlik yaptım
Karnıma ağrı girdi şimdi
Üzgünüm
Bende agir kaldurmiyorum ama temizlik süpürge silme yapiyorum eşim evdeyken yardım ediyor
Ben 3ay sonra yapılmasını uygun buluyorum çünkü daha önceki ilaçlarında etkisi ile sonuç daha iyi oluyor gibi geldi bana kızımdan önceki negatifimle kızımın tedavisinde arada 3 ay vardı daha az ilaçla daha güzel sonuç elde etmiştik doktorunla görüş tabiki ama benim fikrim buBide tekrar tup bebeğe başlamak için ne kadar süre geçmesi lazim ve yumurtalık ne zaman kendini yeniler benim az çıkmıştı 3 ay sonra yaptırsam sayı ne kadar artar bilen varmi 7 yumurta toplandı benden çok az buldum
Kendini yormadan yap hareket olsun dinkene dinlene yap mesala ben Süpürge yaparken hep belim bukuyorum dik supuremiyirum hem dogrulmuyirum koltuğa yatıp biraz finldinlendi sonra dik durmaya çalışıyorumYardım etti de sağolsun
Azıcık yordum kendimi
Rabbim nasip edecek olsa
Arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu bilmeden halı bile yıkamış
Ben 1 haftadır sabrediyorum
Ama dayanamadım bugün
Kendini yormadan yap hareket olsun dinkene dinlene yap mesala ben Süpürge yaparken hep belim bukuyorum dik supuremiyirum hem dogrulmuyirum koltuğa yatıp biraz finldinlendi sonra dik durmaya çalışıyorum
Kendini yormadan yap hareket olsun dinkene dinlene yap mesala ben Süpürge yaparken hep belim bukuyorum dik supuremiyirum hem dogrulmuyirum koltuğa yatıp biraz finldinlendi sonra dik durmaya çalışıyorum
Bana normal günlük hayatina donebilirsin ağır kaldirma spor yapma cinsellik yasagida yok ama biz tek dikkat ettigimiz cinsellik test gününe kadar evi eşim süpürdü yeni supurmeye başladımSüpürge yapma demişti hemşire bana
Ben de ütü yaptım yemek yaptım çamaşır falan... sıkıldım artık yaa kendimi kasmaktan sırtım ağrıdı artık vallahiDuramadım temizlik yaptım
Karnıma ağrılar girdi şimdi
Bana normal günlük hayatina donebilirsin ağır kaldirma spor yapma cinsellik yasagida yok ama biz tek dikkat ettigimiz cinsellik test gününe kadar evi eşim süpürdü yeni supurmeye başladım
Ben de ütü yaptım yemek yaptım çamaşır falan... sıkıldım artık yaa kendimi kasmaktan sırtım ağrıdı artık vallahi
Kendini motive edecek bir seyler bul canim kitap oku bence bu dusunceden biraz uzaklasmaya calis. Birde her seyin hayirlisini dileyelim.Bilmiyorum ama değer hiç çıkmayınca kötü oldum
haklisin benimde sabah dusuk olmustum oyle agrim oldu dusuyor sandim cok korktum hatta bagirdim bile acidan Allah.a emanet. Allah ol derse olacak.Yok canım ben zaten fazlaca evhamlıyım değer yükselmeyebilir bunun çok farkındayım. Tahlilim de yüksek çıkmadı zaten. Bende ki bu ağrılar adette de oluyor. O yüzden her an adet olucam gibi korkuyorum ve diken üstündeyim. İnsan sevinemiyor bile
neden yapiyorsun birak ev pis kalsin pislikten olunmez ya. Kesinlesince durumun baktin yapmayida gozun yemiyor durumunuz elverisliyse yardimci tutarsin. Yada dr.undan izinle yavas yavas esinle birlikte yaparsin canimHayırlı olsun canım
Günlük hayatına devam edebilirsin
Sadece ağır kaldırma , stresten uzak dur
Cinsellik olmasın
Bugün ben dayanamadım temizlik yaptım
Karnıma ağrı girdi şimdi
Üzgünüm
Yenegini yap arada evini topla fazla detaya girme benim evde 4 yazinda kızım var sürekli dağıtıyor döküyor mecburen supurmem lazım onun sağlığı için yere yatip oynuyor sen yalnizsan bos ver bi hafta evin tozlu kalsınCanım daha benim haftaya cumartesi test günüm
Yenegini yap arada evini topla fazla detaya girme benim evde 4 yazinda kızım var sürekli dağıtıyor döküyor mecburen supurmem lazım onun sağlığı için yere yatip oynuyor sen yalnizsan bos ver bi hafta evin tozlu kalsın
Allah gorumcemden bin kez razi olsun
Onune en iyi insanlari cikarsin insallah...
Ben iki haftadir evde igne kaldirmiyorum temizlik anlaminda sagolsun supurge tuttu her yere. Allah.im her acidan yuzunu guldursun insallah. Hakkini odeyemem.
Kendini motive edecek bir seyler bul canim kitap oku bence bu dusunceden biraz uzaklasmaya calis. Birde her seyin hayirlisini dileyelim.
haklisin benimde sabah dusuk olmustum oyle agrim oldu dusuyor sandim cok korktum hatta bagirdim bile acidan Allah.a emanet. Allah ol derse olacak.
neden yapiyorsun birak ev pis kalsin pislikten olunmez ya. Kesinlesince durumun baktin yapmayida gozun yemiyor durumunuz elverisliyse yardimci tutarsin. Yada dr.undan izinle yavas yavas esinle birlikte yaparsin canim
süpürge tutma derim ben nacizane tavsiyem çok tehlikeli. çamaşır as ama çırpmadan asman lazım kesinlikle...Eşim yardım etti canım
Tek odayı ben süpürdüm
O süpürdü diğer odaları
Dayanamadım
Çamaşır astım
Balkon yıkadım