- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.821
Benimde 7 Şubat test günüm benim 3 gün embriyosu ya da sizin kaçıncı gün embriyosuBen baya goruyorum bakalim yarin da cikcakmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7 Şubat test günüm benim 3 gün embriyosu ya da sizin kaçıncı gün embriyosuBen baya goruyorum bakalim yarin da cikcakmi
Evet canin igne pozitif cikariyo o yuzden bende supeliyimmcok sevindim canim darisi basima. Kan vermeyi dusunuyor musun?
Birde bu catlatma ignesi olayi var tlya ben onu hic bilmiyorum. Bu igneden dolayida pozitif gorulebilir mi?
catlatma ignesi hangi gun yapilan igne canim? Ben pazartesi bi igne yaptim ama o yumurtalarin catlamamasi icindi gonapeptyl di ignenin adiEvet canin igne pozitif cikariyo o yuzden bende supeliyimm
Ayy aynen ben 900 tl verdim , daha iyi dinlenicem herhalde ya şaka bi yana benim de hiç bir işlem yapılmama kısmına 900 tl vermeyi mantığım kabul etmedi, olayın şokuyla sordum durdum ne yapılacak diye. Cevap 'bekleyeceksiniz' oldu
Nabzını ölçen var mı arkadaşlar ilk hamileliğinde nabzım hep yüksekti 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum ilaçların yan etkisi mi acaba ilk hamileliğinin ilk ayları yüksek çıkardı . Evinde tansiyon aleti olan varsa ölçebiliyorum mi
Cnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
8.gun Dr 9.gun istemişti kan tahlili niKacinci gun yaptin cnm
Kaçıncı gün emriyosuydu sizin bugün kaçıncı gününüzEvet canin igne pozitif cikariyo o yuzden bende supeliyimm
Ayni canim benimde.Benimde 7 Şubat test günüm benim 3 gün embriyosu ya da sizin kaçıncı gün embriyosu
toplamadan iki gun once yapilan canimcatlatma ignesi hangi gun yapilan igne canim? Ben pazartesi bi igne yaptim ama o yumurtalarin catlamamasi icindi gonapeptyl di ignenin adi
Ayni canim benimde.
toplamadan iki gun once yapilan canim[/ sabah ilk idrarınız ile Me yaptınız Benim de aynı gün sizinle Ben de yapsam çıkarmı Acaba bugün
Ayni canim benimde.
toplamadan iki gun once yapilan canim
Benimde merak ettiğim soruKızlar idrar testini ne zaman yapmak lazım ? Sabah ilk lavaboya gittiğimizde mi yoksa akşam falan olur mu?
Genelde sabah ilk idrar denir ama aksamda cikar.daha once dusuk yaptim o zaman aksam yapmistim gayette cikmisti ikinci cizgiBenimde merak ettiğim soru
Cnm bu yaptiginiz erken gebelik testi mi yoksa normal mi benim 9. Gunum bugun yaptim normal gebelik testiyle hic bisey cikmadi.Transferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.
erken gebelik testiyle net gozukur canimCnm bu yaptiginiz erken gebelik testi mi yoksa normal mi benim 9. Gunum bugun yaptim normal gebelik testiyle hic bisey cikmadi.
Bilmiyorum cnm ama yinede moral 0 bende herseyi de kafaya fazlasiyla takan biriyim pazartesi kan testim var bekliy em bakalim hayirlisi ne olacakCanım ben sana yazdım ama görmedin sanırım 9. Gün normal testte değil erken gebelik testi al bide onda dene moralini bozma herkesin erken görüncek diye bişey yok
Yapacam en azindan icim biraz daha rahatlar yoksa catliycam valla sagol cnmm yaaa insaAllah az da olsa cikar sonucu yazarimerken gebelik testiyle net gozukur canim
Cumartesi mi transfer canım
Valla evde ruhum daralmış
İnşallah kötü birşey yoktur
Ben iyiyim ama hiç belirti yok
ee o zaman yapilan testler yalan mi olacak erken yapmamak mi gerekiyo bilemedimAyni canim benimde.
toplamadan iki gun once yapilan canim
degerlerin nasil canim keseyi ne zaman goreceksin?Canım senin test ne zamandı, dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyoruz.