• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ayy aynen ben 900 tl verdim , daha iyi dinlenicem herhalde:KK45: ya şaka bi yana benim de hiç bir işlem yapılmama kısmına 900 tl vermeyi mantığım kabul etmedi, olayın şokuyla sordum durdum ne yapılacak diye. Cevap 'bekleyeceksiniz' oldu:confused:

Ay şu gün bu kadar güleceğimi tahmin etmezdim :KK70:
Allah da seni güldürsün arkadaşım :dua: aynı şeyi yaşamışız bende sordum dinlenceksiniz adetle gelceksiniz dediler şaşkın şaşkın kaldım :KK57:

Nabzını ölçen var mı arkadaşlar ilk hamileliğinde nabzım hep yüksekti 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum ilaçların yan etkisi mi acaba ilk hamileliğinin ilk ayları yüksek çıkardı . Evinde tansiyon aleti olan varsa ölçebiliyorum mi

Canım benim nedense ilk iki gün tansiyonum yükseldi burnum kanadı 2 gündür kan sulandırıcı içmiyorum tansiyonum normal ama sürekli başım ağrıyo

Cnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu

Canım ben sana yazdım ama görmedin sanırım 9. Gün normal testte değil erken gebelik testi al bide onda dene moralini bozma herkesin erken görüncek diye bişey yok

Canım ben sana yazdım ama görmedin sanırım 9. Gün normal testte değil erken gebelik testi al bide onda dene moralini bozma herkesin erken görüncek diye bişey yok
Bilmiyorum cnm ama yinede moral 0 bende herseyi de kafaya fazlasiyla takan biriyim pazartesi kan testim var bekliy em bakalim hayirlisi ne olacak

Back