• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Nabzını ölçen var mı arkadaşlar ilk hamileliğinde nabzım hep yüksekti 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum ilaçların yan etkisi mi acaba ilk hamileliğinin ilk ayları yüksek çıkardı . Evinde tansiyon aleti olan varsa ölçebiliyorum mi
2gundur kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etki yaptı galiba yarın test yapacağım 11. Gün çıkarsa çıkar bu transferim kötü gecti benim tutarsa hepinizin tutar :-))) bu kadarheyrcena koşuşturmaya

Kızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim

Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim
Cnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu

Kizlar herseyin hayirlisi cok uzulmeyin benimde ilk denemem pozitifti 34te olu dogum yaptim yani onemli olan saglikla kucaga almak tuttu tutmadi kalbi atti atmadi hepsi stres biliyorum ama bol tevekkulle bu zor surecin ustesinden geliriz insaallah cok yatarakta kendinizi kasmayin tedbir takdiri bozmaz
Haklısıncanım baştan negatif olsa okadar üzülmezdin. Allah sabır versin çok zor bir şey yaşadığın... Allah bundan sonra yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

2gundur kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etki yaptı galiba yarın test yapacağım 11. Gün çıkarsa çıkar bu transferim kötü gecti benim tutarsa hepinizin tutar :-))) bu kadarheyrcena koşuşturmaya
Stresten oluyor tuttumu tutmadı mi sonrasında geçiyor sonucu öğrenince inşallah tutar canım

Cnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
Bazen idrar testinde çıkmaya bilir zaten bizden istedikleri kan testi benimki 2 embiryo transferi oldu silik çıktı çoğul gebelik ten şüpheleniyoruz bakalım hayırlısı olsun moralini bozma

canim erken gebelik testi alip yap o biraz daha garanti olabilir

Var gibi canım ama çıplak gözle daha nettir eminim, hayırlı olsun bakalım :anneadayı:
Test günün ne zamandı
7subat test gunum canim. Evet ben daha net goruyorum. Hatta kuruyunca daha net oldu.

Kana bile 8.gün karısıyo bence cok guvenmyn idrar testine
Yok canim guvenmek degil bu gundn sonra hergun yapicam
Canım görüntü öok net değil ama senin kaçıncı günün
Yarın bi daha yaparsın daha net çıkar
7.gunum cnm
hilal1907 hilal1907 canim ben mo goremiyorum.
Sen ciplak gozle daha net goruyorsundur nedir durum?
bekleyince daha netlesti canim yine atayim

Pazartesi kan testi yaptiracam cnm onuda yaparsam cikmazsa daha kotu olurum cnm yaa en azindan olmazsa da kendimi alistiririm pazartesine kadar
uzme kendini hemen lutfen cok erken test yapmissin. Ben onceki denememde cok umutlar yuklemistim oluyor galiba demistim ama pozitifi gorsem bile kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. O nedenle her sey Allah.tan. bu tedavimde de diyorum ki olursa bizim icin supriz olsun. Yapabilecegimiz bir sey yok cunku. Tevekkul edelim. Insallah en guzel zamanda kucaklarimizi dolduracak Allah. Inaniyorum...

7subat test gunum canim. Evet ben daha net goruyorum. Hatta kuruyunca daha net oldu.

Yok canim guvenmek degil bu gundn sonra hergun yapicam

7.gunum cnm
bekleyince daha netlesti canim yine atayim
cok sevindim canim darisi basima. Kan vermeyi dusunuyor musun?
Birde bu catlatma ignesi olayi var tlya ben onu hic bilmiyorum. Bu igneden dolayida pozitif gorulebilir mi?

uzme kendini hemen lutfen cok erken test yapmissin. Ben onceki denememde cok umutlar yuklemistim oluyor galiba demistim ama pozitifi gorsem bile kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. O nedenle her sey Allah.tan. bu tedavimde de diyorum ki olursa bizim icin supriz olsun. Yapabilecegimiz bir sey yok cunku. Tevekkul edelim. Insallah en guzel zamanda kucaklarimizi dolduracak Allah. Inaniyorum...
Aminn cnmm insaAllah dualarimiz kabul olur Rabbim herkesin gonlune gore versin..

Ben baya goruyorum bakalim yarin da cikcakmi

Eklentiler

• C8C84C22-929C-4196-8286-72A36448EBF2.jpeg
    C8C84C22-929C-4196-8286-72A36448EBF2.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 68
Canim benim bozma moralini

erken gebelik testi yapınca
Kesin Sonuç çıkıyor

Senin ki nasıl bi testi

Back