• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Transferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.
şuan kaçıncı günündesin değerin maşallah çok güzel. keseyi gördünüz mü ? ne zaman muayeneye gideceksiniz ?

Kızlar
İlk tedavimde biz kimseye haber vermemiştik eşimle ikimiz idare etmiştik
Negatifle sonuçlandı

Şimdi 2. Tedavide eşimin ısrarı ile kVmi bana yardımcı olması için çağırdık sonucu öğrenene kadar

Ama bunlar bi geldi mubarek

bende 2 sene kalmak için

şimdiden strese gırmeye başladım ben sürekli herşeye karişiyorlar
Ben bunlara ne diyyyimde uygun bi dille gonderiyim

Aynı evde kalmaya tahammül edemiyorum

Çok konuşuyorlar ben evimde misafir oldum resmen

Kızlar
Negatifle sonuçlandı

Şimdi 2. Tedavide eşimin ısrarı ile kVmi bana yardımcı olması için çağırdık sonucu öğrenene kadar

bende 2 sene kalmak için

ayyy allah yardımcın olsun valla ya... bende aynı şeylerin başıma geleceğini tahmin ettiğim için önceden eşimle konuştum. annenden allah razı olsun ama biraz fazla karışıyor herşeye bende haliyle stres oluyorum dedim. o da sağolsun annesinin huyunu bildiği için getirmedi. eşinle konuş derim git diyemez ama annenle burdayken rahat yatamıyorum stres oluyorum felan de duygusal davran. zaten senin gerilmemen lazım

Kızlar
Negatifle sonuçlandı

bende 2 sene kalmak için

ben yalniz basimaydim esim ilk 2 gun benleydi sonra oda isi dolayisiyla yanimdan ayrildi. Sirf evde biri olunca rahat edemem diye kimseyi cagirmadim. Bence sende esinle bu koniyu konusup uygun bir dille annesine anlatmasini saglayabilirsin canim. Onemli olan sen ve dogacak olan bebegin

Kızlar
Negatifle sonuçlandı

bende 2 sene kalmak için

Keske de hic cagirmasaydi bu sekilde yardimci degil daha cok strese sokacaklar seni esine anlat durumu o bulsun bi yolunu cnm bende vallahi transfer oncesi yasamadigim kavgalari transferden sonra yasadim ve psikolojik acidan da hic iyi degilim zaten olmazsa bu yuzden olmiycak dusundukce daha kotu oluyorum.. moralini bozma getirdigi gibi yollasin... senin huzurun o emli burda.

ben yalniz basimaydim esim ilk 2 gun benleydi sonra oda isi dolayisiyla yanimdan ayrildi. Sirf evde biri olunca rahat edemem diye kimseyi cagirmadim. Bence sende esinle bu koniyu konusup uygun bir dille annesine anlatmasini saglayabilirsin canim. Onemli olan sen ve dogacak olan bebegin
aynen kesinlikle katılıyorum. transferden sonra 4 gün eşim yoktu bende yalnız kaldım bu sırada kız kardeşim gelip gitti ama yalnızken insan çok daha rahat oluyor 2 günde bir gelip işimi yapan yardımcım var şimdi.. bende ufak tefek işleri yapmaya başladım bakalım

Vayy coşmuş buralar :halay:
Kızlar ben size başka bir şey sorucam, ne zaman duş aldınız? Benim4.günüm ama almadım hala. Amaa çok rahatsız oldum... Ilık suyla da yıkanamıyorum üşüyorum. Napıyım ben şimdi?
ben 6.gun aldim ama resmen catladim insan yikanmazsa ne pis kokuyomus onu test ettim :D ama bildigin soguga yakin suyla aldim. Kovaya doldurdum suyu eski usul tasla aldim dusumu.Birden basindan dokunce sogugu hisssetmiyorsun

Vayy coşmuş buralar :halay:
Kızlar ben size başka bir şey sorucam, ne zaman duş aldınız? Benim4.günüm ama almadım hala. Amaa çok rahatsız oldum... Ilık suyla da yıkanamıyorum üşüyorum. Napıyım ben şimdi?
bende dayanamadım 4.günü yaptım. çok uzun kalma. çok da ılık yıkanma hasta olursun. kaynar olmayacak şekilde hemen bi şampuanlan ve çık ben öyle yapmıştım

Buraya da yazmistim ya esim hepten gitti il disinda yani. Ne yapalim Allah yanimizda. Hic korkma biseyden canim Bal10cukkk Bal10cukkk yemeklerini onceden yap zaten tavaya koyup isitmasi kalir geriye.
Benim aksam gec saatte (10-10 bucuk gibi) gorumcem geliyo valla o gelince rahatsiz olurum zannettim ama sabahta erkenden gidiyo ise evde tekim

Ayy ben ilk denemede hiçbir şeye dikkat etmemiştim duş da aldım market alışverişi yaptım topuklu giydim çay kahve içtim hatta kokoreç ve ciğer bile yedim ama işte kimyasal oldu. Benim yüzümden oldu gibi geliyor.Şimdi de her şeyden korkuyorum. Duş bile alamadım hala :( bir de size sorayım dedim..

Kizlar 7. Gununde olanlar el kaldirsin :)
Ben bugun hep disardaydim
Birazda yuruyus yaptim dinlenerek 1 saat sonra 1 saat daha
Bisey olmaz herhalde di mi?
Cunku gebelige dair hic bi hissim yok
Dun biraz belim sizladi birde gogsum hassaslasti bugjn gecmisti
Bende yavas hareketlerle hep disardaydim bugun
Siz ne alemdesiniz?

Back