• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ayy ben ilk denemede hiçbir şeye dikkat etmemiştim duş da aldım market alışverişi yaptım topuklu giydim çay kahve içtim hatta kokoreç ve ciğer bile yedim ama işte kimyasal oldu. Benim yüzümden oldu gibi geliyor.Şimdi de her şeyden korkuyorum. Duş bile alamadım hala :KK43: bir de size sorayım dedim..
bence bu kadar zorlama kendini. herşeyi yap ama dozunda. yani insan kendi kendinin doktoru olması lazım bi noktada. kahve çay iç ama aşırıya kaçma. seni yoracak şeyler normal hamileliği bile riske atar bizim biraz daha hassasiyetlerimizin olduğunu unutma.. topuklu ayakkabı çok risk zaten uzak dur. ağır kaldırmak süpürge tutmak çamaşır asmak en riskli şeyler. hiçbirini yapmamaya dikkat et. ama canın ne istiyorsa kararında ye hiç bişey olmaz allahın izniyle:KK49::KK49:

Kizlar 7. Gununde olanlar el kaldirsin :)
Ben bugun hep disardaydim
Birazda yuruyus yaptim dinlenerek 1 saat sonra 1 saat daha
Bisey olmaz herhalde di mi?
Cunku gebelige dair hic bi hissim yok
Dun biraz belim sizladi birde gogsum hassaslasti bugjn gecmisti
Bende yavas hareketlerle hep disardaydim bugun
Siz ne alemdesiniz?
11. günümdeyim ben. bugün araba sürdüm ilk defa transferden sonra. kendi başıma sağlık ocağına gittim. kan verdim ilaçlarımı aldım bi de bi market dolaştım evime geldim ama yoruldum sanki biraz tembelliğe alışmışız :)

bence bu kadar zorlama kendini. herşeyi yap ama dozunda. yani insan kendi kendinin doktoru olması lazım bi noktada. kahve çay iç ama aşırıya kaçma. seni yoracak şeyler normal hamileliği bile riske atar bizim biraz daha hassasiyetlerimizin olduğunu unutma.. topuklu ayakkabı çok risk zaten uzak dur. ağır kaldırmak süpürge tutmak çamaşır asmak en riskli şeyler. hiçbirini yapmamaya dikkat et. ama canın ne istiyorsa kararında ye hiç bişey olmaz allahın izniyle:KK49::KK49:
İnşallah canım sağ ol önerilerin için:KK200:

süt içmiyorum ben zaten. yoğurt da evde yapıyorum pastörize olanların hiç bi besin değeri yokki ona bakılırsa sütü de iyice kaynatıyoruz mikroplar ölüyordur

Kızlar
İlk tedavimde biz kimseye haber vermemiştik eşimle ikimiz idare etmiştik
Negatifle sonuçlandı

Şimdi 2. Tedavide eşimin ısrarı ile kVmi bana yardımcı olması için çağırdık sonucu öğrenene kadar

Ama bunlar bi geldi mubarek

bende 2 sene kalmak için

şimdiden strese gırmeye başladım ben sürekli herşeye karişiyorlar
Ben bunlara ne diyyyimde uygun bi dille gonderiyim

Aynı evde kalmaya tahammül edemiyorum

Çok konuşuyorlar ben evimde misafir oldum resmen
Canim su saatten sonra yapacak birsey yok gibi gorunuyor. Esin gidin diyemez, sende olsan diyemezdin. Benim transferim ankarada oldu. Kiz kardesimde kaldim. Esimin israriyla annemde geldi. Kardesimin evinde diken ustundeydim. Oglum kucuk oldugu icin laf anlamiyor, evi dagitiyor. Kardesimin rahatsiz oldugunu hissettim. Dr. Bana 3 gun kalkma yemegini yatakta ye dedi. Annem soylenerek is yapti. Cok agladim, stres oldum, uzuldum. Ustelik 6 saat arabayla yolculuk yaptim. Sonra oglum hastalandi onunla ugrastim.kabus gibiydi anlayacagin. Ama cok sukur netice degismedi o strese ragmen cok sukur tuttu. Allaha sigindim hep. Nasibimdede varmis oldu. Sen kendi evindesin senin duzenin. Cok stres etme. Emin ol tutmasa benimki tutmazdi. Yanlarinda durmak.istemezsen odana gecer keyfine bakarsin bosver

Kizlar ben 31 yasindayim. Acaba tek embriyo mi koyarlar? Burda emsey hospital da tedavi olanlar var mi ? Bu konuda bana bilgi verebilecek olan?

Back