• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İyi yapmissin canim.ben de rahim dinlendirme icin para verdim.sonra neyse eve geldik.ariyorlar eksik almisiz diye.ben de kizdim suan size para fln gonderemem kacmiyoruz dedim.Gittigimde de sormadilar hic.demekki vermesek olcak kimden ne alirsak kardir mi deniyor anlayamadim

İşte geçen sene bende rahim dinlendirme 500 verdim ama niye verdiğimi hala anlamadım sadece ara verdik özel bişry de yapmadılar kendi dinlenmeme para ödedim :KK48::KK70:

Yapıyolar canım malesef valla ben hepsini transfer günü ödedim 2. De işte
Hımm yok ben memnunum gittiğim merkezden. Zaten ilk görüşmede neyi nasıl yaptıklarını nasıl ödeme alacaklarını anlatmışlardı. Farklı bir uygulama yapmadılar. Sağ olsunlar o gün rica ettim daha sonra ödeyeyeyim diye ona da sorun çıkarmadılar.

İşte geçen sene bende rahim dinlendirme 500 verdim ama niye verdiğimi hala anlamadım sadece ara verdik özel bişry de yapmadılar kendi dinlenmeme para ödedim :KK48::KK70:
Tarzlari o illa odenecek o para ilk seferde tek embriyo mu koydular peki canim

Günaydınnnnn kızlarrrrrr :KK54::KK54:
Hadi bi yoklama yapalım kimm transferin kaçıncı gününde kimin transferine kaç gün kaldı

Benim transferin 6. Günü bugün
Merhabalar herkese, ben birşey merak ediyorum.Dondurulmuş transfer yapılma durumunda opudan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mı kızlar? Daha kesinlik yok ama herşey normal giderse rahim dinlendirmeden sonra ilk transferim olacak.

Evet haklısın hepimizin doğal olarak kaygıları var. Benim de daha önce kalp atışı oluşmadığı için bir kürtajım var. Bende aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum. Ama işte yaşanmadan da bilinmiyor. Yaşayıp göreceğiz, umarım güzel şeyler görürüz:super:
Benim ilk denemem de kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum ikinci denemede kızım oldu doğuma kadar hep korkarak yaşıyorsun acaba kucağıma alacağım mi diye korkuyor insan doğduğu gün gecesi gözümu hiç kırpmadan oturdum başında uykun bile gelmiyor onu izkedikce ilk kaybima çok üzüldüm çok ağladım rabbim onu bana öbür dünyada göstermeyi nasıp eder inşallah şimdi 3 deneme yapıldı inşallah Rabbim nasip eder bize Allah acılarını göstermesin isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar herkese, ben birşey merak ediyorum.Dondurulmuş transfer yapılma durumunda opudan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mı kızlar? Daha kesinlik yok ama herşey normal giderse rahim dinlendirmeden sonra ilk transferim olacak.
Herkesin bunyesine gore degisiyor sanirim.genelde 5-10 gun araliginda olanlar var.ben 13 gun sonra olmustum ustelik adet sokturucu icmeme ragmen

Senin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar valla
Biz 4 sene önce dondurduk 5 yıllığına 500 veya 600 odemistik çözülürken sadece transfer ücreti ödedik 3 600 tl Memorial Şişli hastanesi bazı hastaneler ticarete dökmüş bu işi

Kızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim

Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim

Ayy aynen ben 900 tl verdim , daha iyi dinlenicem herhalde:KK45: ya şaka bi yana benim de hiç bir işlem yapılmama kısmına 900 tl vermeyi mantığım kabul etmedi, olayın şokuyla sordum durdum ne yapılacak diye. Cevap 'bekleyeceksiniz' oldu:confused:

Bir süre bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum canım gerçekten kötü durumdayım:KK43:
Canim cok üzüldüm

Demek ki senin için hayırlısı böylemiş şimdilik

Pes etme ama
İlk tedavim olumsuz olunca dünyanın sonu geldi zannetmiş tim

Bidaha asla tedaviye başlamayı dusunmemiştim ama 2 ay sonra tekrar başladım canım

Allah hepimizin yardımcisi olsun

Kızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim

Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim
istanbul bahçeci umutta yumurta toplamam oldu,duruma göre dondurulacak bir daha ki ay transfer.yaş 33

Nabzını ölçen var mı arkadaşlar ilk hamileliğinde nabzım hep yüksekti 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum ilaçların yan etkisi mi acaba ilk hamileliğinin ilk ayları yüksek çıkardı . Evinde tansiyon aleti olan varsa ölçebiliyorum mi

Kizlar herseyin hayirlisi cok uzulmeyin benimde ilk denemem pozitifti 34te olu dogum yaptim yani onemli olan saglikla kucaga almak tuttu tutmadi kalbi atti atmadi hepsi stres biliyorum ama bol tevekkulle bu zor surecin ustesinden geliriz insaallah cok yatarakta kendinizi kasmayin tedbir takdiri bozmaz

Back