- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.801
2gundur kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etki yaptı galiba yarın test yapacağım 11. Gün çıkarsa çıkar bu transferim kötü gecti benim tutarsa hepinizin tutarNabzını ölçen var mı arkadaşlar ilk hamileliğinde nabzım hep yüksekti 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum ilaçların yan etkisi mi acaba ilk hamileliğinin ilk ayları yüksek çıkardı . Evinde tansiyon aleti olan varsa ölçebiliyorum mi
Cnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozulduKızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim
Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim
Haklısıncanım baştan negatif olsa okadar üzülmezdin. Allah sabır versin çok zor bir şey yaşadığın... Allah bundan sonra yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Kizlar herseyin hayirlisi cok uzulmeyin benimde ilk denemem pozitifti 34te olu dogum yaptim yani onemli olan saglikla kucaga almak tuttu tutmadi kalbi atti atmadi hepsi stres biliyorum ama bol tevekkulle bu zor surecin ustesinden geliriz insaallah cok yatarakta kendinizi kasmayin tedbir takdiri bozmaz
Canım benim İstanbul Eurofertilde 2. Denemem dondurulmuş 3. Gün embriyosu. Test tarihim 10 Şubat. Yaş 32Kızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim
Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim
Çıkmayabilir canım bozma moralini kan testi önemliCnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
Stresten oluyor tuttumu tutmadı mi sonrasında geçiyor sonucu öğrenince inşallah tutar canım2gundur kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etki yaptı galiba yarın test yapacağım 11. Gün çıkarsa çıkar bu transferim kötü gecti benim tutarsa hepinizin tutar)) bu kadarheyrcena koşuşturmaya
Bazen idrar testinde çıkmaya bilir zaten bizden istedikleri kan testi benimki 2 embiryo transferi oldu silik çıktı çoğul gebelik ten şüpheleniyoruz bakalım hayırlısı olsun moralini bozmaCnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
Kacinci gun yaptin cnmBazen idrar testinde çıkmaya bilir zaten bizden istedikleri kan testi benimki 2 embiryo transferi oldu silik çıktı çoğul gebelik ten şüpheleniyoruz bakalım hayırlısı olsun moralini bozma
canim erken gebelik testi alip yap o biraz daha garanti olabilirCnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
Pazartesi kan testi yaptiracam cnm onuda yaparsam cikmazsa daha kotu olurum cnm yaa en azindan olmazsa da kendimi alistiririm pazartesine kadarcanim erken gebelik testi alip yap o biraz daha garanti olabilir
7subat test gunum canim. Evet ben daha net goruyorum. Hatta kuruyunca daha net oldu.Var gibi canım ama çıplak gözle daha nettir eminim, hayırlı olsun bakalım
Test günün ne zamandı
Yok canim guvenmek degil bu gundn sonra hergun yapicamKana bile 8.gün karısıyo bence cok guvenmyn idrar testine
7.gunum cnmCanım görüntü öok net değil ama senin kaçıncı günün
Yarın bi daha yaparsın daha net çıkar
bekleyince daha netlesti canim yine atayim
uzme kendini hemen lutfen cok erken test yapmissin. Ben onceki denememde cok umutlar yuklemistim oluyor galiba demistim ama pozitifi gorsem bile kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. O nedenle her sey Allah.tan. bu tedavimde de diyorum ki olursa bizim icin supriz olsun. Yapabilecegimiz bir sey yok cunku. Tevekkul edelim. Insallah en guzel zamanda kucaklarimizi dolduracak Allah. Inaniyorum...Pazartesi kan testi yaptiracam cnm onuda yaparsam cikmazsa daha kotu olurum cnm yaa en azindan olmazsa da kendimi alistiririm pazartesine kadar
cok sevindim canim darisi basima. Kan vermeyi dusunuyor musun?7subat test gunum canim. Evet ben daha net goruyorum. Hatta kuruyunca daha net oldu.
Yok canim guvenmek degil bu gundn sonra hergun yapicam
7.gunum cnm
bekleyince daha netlesti canim yine atayim
Aminn cnmm insaAllah dualarimiz kabul olur Rabbim herkesin gonlune gore versin..uzme kendini hemen lutfen cok erken test yapmissin. Ben onceki denememde cok umutlar yuklemistim oluyor galiba demistim ama pozitifi gorsem bile kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. O nedenle her sey Allah.tan. bu tedavimde de diyorum ki olursa bizim icin supriz olsun. Yapabilecegimiz bir sey yok cunku. Tevekkul edelim. Insallah en guzel zamanda kucaklarimizi dolduracak Allah. Inaniyorum...
Aa ne demektransferimin 11.günü bugün. 1 tane dondurulmuş 5. gün AA embiyosu transfer edildi. dün kan testinde 139.1 çıktı. şimdi yarını bekliyoruz. sende mi transfer oldun ?
Transferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.Ben baya goruyorum bakalim yarin da cikcakmi
Canim benim bozma moraliniCnm yaaa moralim cok bozuk sorularima da kimse cvp vermemis bugun 9. Gunum 5. Gun embriyosu acele davrandim heralde test yaptim bugun 2. Cizgi silik bike cikmadi bazi arkadaslar silik cikti diyolardi.. baya moralim bozuldu
Evet canin 7.gun 3.gun embriyosu amaTransferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.
bariz belli canim tebrik ederim. Insallah kan sonucunda da guzel degerler cikarBen baya goruyorum bakalim yarin da cikcakmi
sizin de mi 3.gun embriyosuydu. Tebrik ederimTransferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?