- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.761
Bunu daha once cektim
Canım görüntü öok net değil ama senin kaçıncı günün
Yarın bi daha yaparsın daha net çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu daha once cektim
Merhaba canım,
Hayırlı olsun tedavin inş. Ama bu konu o kadar geniş ki sorunu daha net sorarsan istedipin cevabı alabilirsin. Herkes yardımcı olacaktır elinden geldiğince...
Her merkezin sistemi farklı galiba. Benim merkezde embriyo dondurmak için yıllık 750 tl almışlardı. Dondurulmuş transfer içşn de 3000 aldılar. Yani o parayı bir şekilde alıyorlar da adı merkeze göre farklı oluyor anladığım kadarıyla[/QUOTE
Senin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar valla
Arkadaslar benim bugun 9. Gunum normal test yaptim silik bile cikmadi moralim cok bozuldu ustelikte 5. Gun embriyosu hic mi cikmaz
Senin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar vallaHer merkezin sistemi farklı galiba. Benim merkezde embriyo dondurmak için yıllık 750 tl almışlardı. Dondurulmuş transfer içşn de 3000 aldılar. Yani o parayı bir şekilde alıyorlar da adı merkeze göre farklı oluyor anladığım kadarıyla
Allah şifa versin inşallahHaklısın sanırım :) yaşım 22 esimin yaşı 26 3 yıllık evliyiz bende bir sorun yok cok.sukur ama esimin sayı 1.6 milyonken macun ve cayla 39.6 milyon oldu fakat hareketlilik ve morfoloji değişmedi 0 yani oyüzden gebe kalamiyorum doktora güvenmek istiyorum ama elimde değil cok stres yapıyorum
Kizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da
Kizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da
Malesef öyle.. Paran yoksa evlar sahibi bile olma diyorlar resmen. Devletin bence bu işe el atması lazım. Rapor falan var evet ama yine de çok yüksek fiyatlar, raporun da bir ton şartı var falan. Zor iş, allah yardım etsinSenin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar valla
Cnm kan testinden once normal idrar testi yaptin mi hic benim 9. Gunum bugun normal test yaptim cikmadi.. cok moralim bozulduAmin çok teşekkür ediyorum canım Rabbim utandırmasın herkese nasip etsin o testte pozitif değer yazıyor ama çok değişik duygu İnan hiç bişey hissetmiyorum ve bi belirti Yok sadece olan arada kasık sızısı o kadar birde ateş basıyor bana ara ara
BahceciYok artık yaaa zaten 7 bin küsür verdik bide onun için mi vereceğiz e o verdiğimiz paralar ne içindi peki, böyle bişeymi dediler hangi merkez sizin?
Aynen canim ordayim.tamam hersey iyi guzel memnunum ama surekli para dedigin gibiCanım sanırım bahçecidesin sen de
Embriyo çözdürürken para vermiyosun paket fiyatının içinde o zaten
Orada zaten adım atamazsın para ödemeden
Aynen canim ordayim.tamam hersey iyi guzel memnunum ama surekli para dedigin gibi
Senin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar valla
İyi yapmissin canim.ben de rahim dinlendirme icin para verdim.sonra neyse eve geldik.ariyorlar eksik almisiz diye.ben de kizdim suan size para fln gonderemem kacmiyoruz dedim.Gittigimde de sormadilar hic.demekki vermesek olcak kimden ne alirsak kardir mi deniyor anlayamadimİşte 2. Transfer beni aramadılar da gittim ben heyecanlıyım zaten elim ayağım titriyo doktorumla görüşcem barkoda para para haber de vermediler işte yarısının ödeneceğini bende hazırlıksız gittim sonuçta 2,5 milyar parayla dolaşmıyorum
Bende en son kaçmıyoruz dedim burda yaptırmak durumundayım tedavideyim zaten dedim embriyolarım sizde dedim baktılar ki bu kadın deli
Gönderdiler doktorumun yanına direk söyledim doktoruma biraz daha hassas olunması gerekmiyomu sizcede diye ? Sonra memnuniyet in aramışlar bende dedim barkodaki kızlar değişti şimdi kopuklar var gibi dedim diğer herşeyden memnunum ama buna bi çeki düzen verseniz iyi olur dedim içimi boşalttım
Aa o kadarı da fazla ama ben ilk gittiğimde sadece muayene ücreti aldılar. Sonraki kontrolde isterseniz ödeyebilirsiniz yarısını dediler, ben de biir dahaki gelişimde ödeyeyeim dedim. Tamam dediker. Transfer günü de kalan yarısını ödedim.
Bende 31 yaşındayım bana iki embriyo transferi yapıldıEvet 32 yaşındayım ama yine de erken yaşta birden fazla yapan merkezler varmış...
Benim de bahçeci, yandık desene... Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah tutarda manevi olarak zaten çöküyorsun bide maddiyatı da giriyor işin içine..Bahceci
Amin canim.insallah tutar.zor islerBenim de bahçeci, yandık desene... Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah tutarda manevi olarak zaten çöküyorsun bide maddiyatı da giriyor işin içine..