- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.781
İyi yapmissin canim.ben de rahim dinlendirme icin para verdim.sonra neyse eve geldik.ariyorlar eksik almisiz diye.ben de kizdim suan size para fln gonderemem kacmiyoruz dedim.Gittigimde de sormadilar hic.demekki vermesek olcak kimden ne alirsak kardir mi deniyor anlayamadim
Hımm yok ben memnunum gittiğim merkezden. Zaten ilk görüşmede neyi nasıl yaptıklarını nasıl ödeme alacaklarını anlatmışlardı. Farklı bir uygulama yapmadılar. Sağ olsunlar o gün rica ettim daha sonra ödeyeyeyim diye ona da sorun çıkarmadılar.Yapıyolar canım malesef valla ben hepsini transfer günü ödedim 2. De işte
İşte geçen sene bende rahim dinlendirme 500 verdim ama niye verdiğimi hala anlamadım sadece ara verdik özel bişry de yapmadılar kendi dinlenmeme para ödedim
Tarzlari o illa odenecek o para ilk seferde tek embriyo mu koydular peki canimİşte geçen sene bende rahim dinlendirme 500 verdim ama niye verdiğimi hala anlamadım sadece ara verdik özel bişry de yapmadılar kendi dinlenmeme para ödedim
Ne güzel.. Senin hangi merkezdi canım?Bende 31 yaşındayım bana iki embriyo transferi yapıldı
Tarzlari o illa odenecek o para ilk seferde tek embriyo mu koydular peki canim
Merhabalar herkese, ben birşey merak ediyorum.Dondurulmuş transfer yapılma durumunda opudan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mı kızlar? Daha kesinlik yok ama herşey normal giderse rahim dinlendirmeden sonra ilk transferim olacak.Günaydınnnnn kızlarrrrrr
Hadi bi yoklama yapalım kimm transferin kaçıncı gününde kimin transferine kaç gün kaldı
Benim transferin 6. Günü bugün
Benim ilk denemem de kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum ikinci denemede kızım oldu doğuma kadar hep korkarak yaşıyorsun acaba kucağıma alacağım mi diye korkuyor insan doğduğu gün gecesi gözümu hiç kırpmadan oturdum başında uykun bile gelmiyor onu izkedikce ilk kaybima çok üzüldüm çok ağladım rabbim onu bana öbür dünyada göstermeyi nasıp eder inşallah şimdi 3 deneme yapıldı inşallah Rabbim nasip eder bize Allah acılarını göstermesin isteyen herkese nasip etsinEvet haklısın hepimizin doğal olarak kaygıları var. Benim de daha önce kalp atışı oluşmadığı için bir kürtajım var. Bende aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum. Ama işte yaşanmadan da bilinmiyor. Yaşayıp göreceğiz, umarım güzel şeyler görürüz
Herkesin bunyesine gore degisiyor sanirim.genelde 5-10 gun araliginda olanlar var.ben 13 gun sonra olmustum ustelik adet sokturucu icmeme ragmenMerhabalar herkese, ben birşey merak ediyorum.Dondurulmuş transfer yapılma durumunda opudan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mı kızlar? Daha kesinlik yok ama herşey normal giderse rahim dinlendirmeden sonra ilk transferim olacak.
Biz 4 sene önce dondurduk 5 yıllığına 500 veya 600 odemistik çözülürken sadece transfer ücreti ödedik 3 600 tl Memorial Şişli hastanesi bazı hastaneler ticarete dökmüş bu işiSenin durum dondurulmuslarla transfer canim.ben tedavi oldum hic transferim olmadan 1 ay rahim dinlendirme yapildi.ona ucret veriliyo ki cok sacma sonucta bu bbenim tercihim degil.hadi ona tamam da bide cozdurme icin aliniyor diye okudum biryerde canim sıkıldı hersey para biktirdilar valla
Memorial Şişli hastanesiNe güzel.. Senin hangi merkezdi canım?
Ayy aynen ben 900 tl verdim , daha iyi dinlenicem herhaldeİşte geçen sene bende rahim dinlendirme 500 verdim ama niye verdiğimi hala anlamadım sadece ara verdik özel bişry de yapmadılar kendi dinlenmeme para ödedim
Canim cok üzüldümBir süre bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum canım gerçekten kötü durumdayım
istanbul bahçeci umutta yumurta toplamam oldu,duruma göre dondurulacak bir daha ki ay transfer.yaş 33Kızlar listde ismi olanlar yeni gelişmeler olunca bana yazarsa sayfayi guncelliyim
Veya aramiza yeni katılan arkadaşlar kendinizden bahsederseniz sayfaya sizleride ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?