• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bişey soracağım transfer için regli dönemi mi olması gerekiyor, Doktor rahim dinlendirme yapacak reglinin 2. günü gel dedi
Hayır adet günü değil adetin 15-22.günleri arasında yapılır transferin. Embriyona ve rahim kalınlığına bağlı. Adetin 2.günü çağırmasının sebebi rahmini kontrol etmek

Kizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da

Kizlar birsey soracagim.rahim dinlendirme yapildi 14 subat transfer gunum.hadi dinlendirme icin para verdik ona tamam.bide embriyo cozdururkende alacaklarmi ucret.acikcasi bu sefer vermiycem isterlerse.inat edicem.gerci zorla da olsa aliniyor da
Her merkezin sistemi farklı galiba. Benim merkezde embriyo dondurmak için yıllık 750 tl almışlardı. Dondurulmuş transfer içşn de 3000 aldılar. Yani o parayı bir şekilde alıyorlar da adı merkeze göre farklı oluyor anladığım kadarıyla

bal10cukk bal10cukk canım benim transferim olmayacak iptal korkarak başladığım tedavim psikolojik olarak da cokertti beni Rabbim sizinkileri pozitif yapsın inşallah

Eklentiler

• 2A63D21B-B57F-4889-8667-5D776FFFB130.jpeg
    2A63D21B-B57F-4889-8667-5D776FFFB130.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 86
Yok artık yaaa zaten 7 bin küsür verdik bide onun için mi vereceğiz e o verdiğimiz paralar ne içindi peki, böyle bişeymi dediler hangi merkez sizin?

Back