- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.981
Çıkınca hemen cnm seninleyiz ... hisset bizi kuzummm heyecanını aynn yaşıyorum .. dualarimdasin...
Hic oyle dusunme Allah in mucizeleri bitmez benim arkadasimin da 1 yumurtaydi ilk denemesiydi 3. Gune ulasti ve hemen transfer ettiker ve simdi 2 yasinda bi kizi var Allah diledikten sonra hersey olur. Merak etme cnmGünaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Kendini iyi hissedince yazarmısın nasıldı nasıl hissettin ayrıntılar filan :) 5 şubatta ilk transferim var merak içindeyimYatıyorum kızlar çıktım
Bu örnekleri görmek çok güzel ama bunu kendine anlatman biraz zaman alıyor. Korkuyor insan ikinci tedaviye başlamaya. Çünkü önünde daha uzun bir yol var ve sen daha baştayken başa dönüyorsun.Hic oyle dusunme Allah in mucizeleri bitmez benim arkadasimin da 1 yumurtaydi ilk denemesiydi 3. Gune ulasti ve hemen transfer ettiker ve simdi 2 yasinda bi kizi var Allah diledikten sonra hersey olur. Merak etme cnm
benimde 6 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi guzel gelisme gostermis.bir tane transfer edildi.yarin test gunum.Bu örnekleri görmek çok güzel ama bunu kendine anlatman biraz zaman alıyor. Korkuyor insan ikinci tedaviye başlamaya. Çünkü önünde daha uzun bir yol var ve sen daha baştayken başa dönüyorsun.Umarım @glmserser de öyle olmaz Rabbim yumurtasına Ol Desin.
İnşallah çok hayırlı güzel sonuçlar verirsin.benimde 6 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi guzel gelisme gostermis.bir tane transfer edildi.yarin test gunum.
kismet canım inşallah bu sefer olur ikinci tedavimde ben de ayni seyleri hissetmistim hatta transfer aninda ekranda embriyoyu gösterdi nasilsa tutmaz diye dikkat etmedim bile cok şükür simdi tuttu bakalim devami gelir mi insallah seninde öyle olur kuzumKızlar ben ilk denememden negatifi aldım
şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlarımla
İlkindeki gibi o heyecan yok içimde
İlkinde resmen deli gibi gün sayardım, heyecandan uyumazdım falan
Şimdi çok rahatım aklıma bile gelmiyor
28 Diyarbakır özel bi doktor ilk deneme 3.gün embriyosuKısaca yazarmisin canım
Yaşını
Nerde tedavi gördüğünü
Kaçıncı denemen olduğunu
Hangi aşamada olduğunu ona göre yazıyım
Yatıyorum kızlar çıktım
Kendini iyi hissedince yazarmısın nasıldı nasıl hissettin ayrıntılar filan :) 5 şubatta ilk transferim var merak içindeyim
Eses07 canım, hayırlı olsun inşallah... Sımsıkı tutunsunlar ve evlat olsunlar sana... Test gününe kadar stres yok, bolca dua...
Ne kadar yatırcaklarmıs hastanede gördün mü ekranda bebişlerinün gidişini 2 embriomu trasnsfer edildi wc ye kalktınmı benim kafama en çok o takılıoİnşallah canım
Yatıyorum hastanede şuan
Benimde e2 123 progestoron 37 cikti bana progesteron ignesi verdiAradilar beni az once ve sonuclarin cok iyi dedi sinem hemsire hayirlisi olur insaAllah ama bu testin hamilelikle alakasi yok dedi sonucla yani. Eki Görüntüle 2102692
Transferin oldu mu canım test günün nezaman28 Diyarbakır özel bi doktor ilk deneme 3.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?