- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.961
Canim hhamilesin insallah. Dayanamiyorsan kan ver bugun. Yarinada az kaldi gerci. Ben transferimin 8. Gunu yaptim 70 cikti. Sendede cikar bugunTest gunum yarin.ben 3 gun once yaptim dayanamayip
Artik yarini beklicem bakalim bisi kalmadi ztn.ama hep kafamda iste.ins yarin guzel hbrlerle donerimm.dua edin benim icin.Canim hhamilesin insallah. Dayanamiyorsan kan ver bugun. Yarinada az kaldi gerci. Ben transferimin 8. Gunu yaptim 70 cikti. Sendede cikar bugun
Insallah canim. Hayirli haberlerle gelArtik yarini beklicem bakalim bisi kalmadi ztn.ama hep kafamda iste.ins yarin guzel hbrlerle donerimm.dua edin benim icin.
Canım sıkıntı yapma benimde sadece 2 tane vardi ilk gün ama bize 1 tane lazım zaten. Çok şükür biri 5. Gün biri 6. Gün donduruldu. Inşallah seninde sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarGünaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Senin adına çok sevindim.Canım sıkıntı yapma benimde sadece 2 tane vardi ilk gün ama bize 1 tane lazım zaten. Çok şükür biri 5. Gün biri 6. Gün donduruldu. Inşallah seninde sağlıklı bir şekilde süreci tamamlar
Cnm umudunu yitirme lutfen doktordan gelecek cevabi bekleGünaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Cnm ben negatif aldiktan hemen adet olunca donmus tedavisine gectik ama ilac alacaksan yumurta cogaltma icin bir ay diye biliyorum cnmArkadaşlar günaydınlar.. ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar süre geçmeli? Dr. Koyduğu belli bir süre var mı? Yoksa hemen bir kaç ayda başlayabiliyor muyuz tekrar?
Canim 1 sayfada üyelerin isimleri varBal10cukkk cnm kayit mi yaptirmak gerekiyo yazismanizi gordum ama ben bilmiyorum nedir ne degildir
Hımm dondurulmuş yumurtam yok :/ ama 1 ay da iyiymiş :) teşekkürler emn..Cnm ben negatif aldiktan hemen adet olunca donmus tedavisine gectik ama ilac alacaksan yumurta cogaltma icin bir ay diye biliyorum cnm
Tabi ki cok tesekkur ederimCanim 1 sayfada üyelerin isimleri var
Yaşı
nerde tedavi gördüğü
Kaçıncı denemesi
Negatif mi oldu
Hamile kaldi
diye bilgiler yazıyor istersen senide
Ekliyim
Kısaca yazarmisin canımTabi ki cok tesekkur ederim
41 yasindayim kibrisliyim 2. Denemem transferimin 6. Gunundeyim yarim saat once e2 ve p4 tahlili verdim geldim arayip soyliycekler dr halil ibrahim tekin.Kısaca yazarmisin canım
Yaşını
Nerde tedavi gördüğünü
Kaçıncı denemen olduğunu
Hangi aşamada olduğunu ona göre yazıyım
Yas 34 izmir ozel doktor 3. Deneme ilk 2. Denemeden 2 yasinda oglum var sonic bekliyorum 2 subat 3. Gun embriyo dondurulmusCanim 1 sayfada üyelerin isimleri var
Yaşı
nerde tedavi gördüğü
Kaçıncı denemesi
Negatif mi oldu
Hamile kaldi
diye bilgiler yazıyor istersen senide
Ekliyim
Tahlil sonuclarini paylasirmisuniz benden 4. Gunu istenmisti tahlil41 yasindayim kibrisliyim 2. Denemem transferimin 6. Gunundeyim yarim saat once e2 ve p4 tahlili verdim geldim arayip soyliycekler dr halil ibrahim tekin.
Tabi ki cnm ariycaklar sonu cikinca benim 5. Gun ebriyosu yine de transferden 12 gun sonra bhcg istiyolar daha erken istemiyolarTahlil sonuclarini paylasirmisuniz benden 4. Gunu istenmisti tahlil
Hormonlara bakiyolarmis progestana falan ona gore ilac dozu artiyo veya azaliyomusKizlar e2 ve p4 degerlerinj dr. Nicin jstiyor
Bugün senin teansferin var hayırlısı inşallah sana da ama dündür ağlamaktan içim çıktı bilmiyorum ne olacak
Hem de nasil guzel eyler, en guzeli en hayirlisi olacak ne olursa olsun nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?