- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.941
dualarimiz seninleÇok heyecanlıyım
uyuyamıyorum yahu
Dua bekliyorum
dualarimiz seninle
Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Uydum da test negatif çıktı zaten :/ Allahım sırada bekleyen isteyen herkese verir inşallah ..
Evet saatler azalıyor
Umudum artıyor
İnşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler
Bugün senin teansferin var hayırlısı inşallah sana da ama dündür ağlamaktan içim çıktı bilmiyorum ne olacakUmudunu yitirme
Nasip işi bu iş
Bir sürü yumurtası olup tutmayanlar da
bol bol dua edelim canım
Kuzuuuum üzülme nasip allahdan belki o bi tanesi sıkı sıkı sarılmayı bekliyor şimdiden morelini bozma ...Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Çıkınca hemen cnm seninleyiz ... hisset bizi kuzummm heyecanını aynn yaşıyorum .. dualarimdasin...Umudunu yitirme
Nasip işi bu iş
Bir sürü yumurtası olup tutmayanlar da
bol bol dua edelim canım
Catlatma ignesi yapilmadiysa etkilemezKizlar bisi sorcam kafama takildi.transferden sonra yaptigimz idrar testlerinde ilaclarin etkisi varmidir sizce?
Test yapmadan 15 gun once yapilmistim.surer mi etkisi acaba?Catlatma ignesi yapilmadiysa etkilemez
Canim uzulme insallah o embriyon transfer edilir. Benim tek embriyoydu. Tuttu. Nasip hersey. Bol bol dua etGünaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
Hayir surmez o kadar.en fazla 10 gun etkili olur. Testin pozitifmi cikti. Kacinci gununTest yapmadan 15 gun once yapilmistim.surer mi etkisi acaba?
Bu sekilde ciktiHayir surmez o kadar.en fazla 10 gun etkili olur. Testin pozitifmi cikti. Kacinci gunun
Kan testi yaptir bence en iyi sonucBu sekilde cikti
Canim bence hamilesin. Ben transferimin 5. Gununden itibaren 5 liralik testlerden yaptim silikte olsa cikti. Bence sende hamilesin. Test gunun ne zamanBu sekilde cikti
Test gunum yarin.ben 3 gun once yaptim dayanamayipCanim bence hamilesin. Ben transferimin 5. Gununden itibaren 5 liralik testlerden yaptim silikte olsa cikti. Bence sende hamilesin. Test gunun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?