2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Caniiiiiimmmciiiiimmmm sakın ol .. bidaha yazmaz zaten ama yanlış anlaşılma dır yada küçük olduğu için oda fazla heycan yapıyor. Ama dediğin gibi sakin olmaya ihtiyacın var germe kendini
yok ben germemeye calisiyorum ama yazik her seyi ama her seyi sorun ediyor en ufak detayi bile. Beni de geriyor. Hakki yok buna!!!

Vallaha ben daha başlamadım tedaviye ama başlamadan kafam dağılsın diye inatla örgü örmesini öğrendim.. örgü örüyorum
ay benimde orgum var ama canim istemiyo

Canım benim de 3. Gün 8 hücreliydi ve tekti. bak pozitif oldu inşallah senin de öyle olur
ohh ne guzel Allah isterse bizimde poztif olacak canim gerilmeye gerek yok. Olmazsa da bizim sinavimiz olursa da. Her gelen Allah.tan

Neyse ya bosverin kizlar.

Kizlar ust tarafta yazmistim yine yaziim kocislerinize yap boz siparis verin gercekten cok guzel oluyo
Şimdi gördüm mesajlari
Canım benim stres yapma kendine
Relax Ol
3.gün veya 5.gün emriyosu hiç farketmez
Hepsinin Tutma oranları aynı
En kalitesiz dedikleri bile tutuyor
Kıyaslama yapmayın lütfen bu konularda

Bu topikte kimse kimsenin huzurunu bozmasın
zaten hepimiz bu dönemlerde alınganız ,hassasız bide başkalarının bizi germesine hiç gerek yok.

canim peki 8 harfi neydi benim iki embriyo. 8c 8c yaziyodu.
Canim transferin hayirli olsun. Benimde 3. Gun embriyosundan 2 bucuk yasinda bir oglum var. Kacinci gun oldugunu hic dusunmeyin. Onceden en fazla 3. Gune gidebiliyordu. 2. Gun embriyolari transfer ediliyordu buna ragmen tutuyormus. Sizlerinki niye tutmasin. Hersey nasip kismet. Onlar bahanesi

Hic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz

Aslinda yanlis bilinen bi seyi soyliyim arkadaslar 3. Gun embriyosu tutmaz 5. Gun daha garanti diyenler yaniliyo neden mi dr anlatti anne rahminde gelismesi gereken bi embriyo yu cok sartlarunda hayatta kalmaya zorluyosunuz aslinda buna hic gerek yok dogal ortaminda gelisimini surdurmeli dedi 3. Gun emriyosu da ayni hic sey farketmiyo hic didiklemeyin Allah nasib etmisse onun ruhu zaten yaratildi merak etmeyin olacak.

Arkadaslar yanlis anlasilma olmasin
Ben kacinci gun olduguna takintili degilim.
Ben Allah.ima biraktim
Allh ol derse olacak
Kacinci gun oldugu umrumda degil
Ben cok huzurlu ve mutluyum
Jasmen surekli bana ozelden mesaj atinca geriliyordum
Yoksa Allah hic yoktan var eden
Alnimizda yaziliysa olacak insallah
Yoksa biz neden endise edelim ki bosuna
Asla stresli yada endiseli degilim

kuzum Allah razı olsun insallah en kisa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz bencil davrandim Özür dilerim nolur hakkini helal et sonucuna gercekten üzüldüm
Ayyy nolur öyle düşünme esas o zaman üzülürüm , hep moral destek oluyorsunuz zaten Allah razı olsun.. çok şükür iyiyim biraz toparlayayım kendimi aynen devam edeceğim pes etmek yok :)

canim senin bu transferin 3.gun embriyosu ise erken yapmissin testi. Bence biraz daha bekle oyle yap canim

Canim 3. Gun embriyosu demistin yanlis hatirlamiyorsam. O daha yeni tutunmaya baslamistir. Hcg salgilamaz hemen. Mesela 5. Gun embriyosu olanlar bile test gunu bazen cok dusuk cikiyor son anda tutunuyor.senin icin daha cok erken. Progestan igne oluyorum ben. Lekelenmem oldugu icin verdi. 3 tane vuruldum daha ama kalcam morardi resmen. Ustune yatamiyorum. Cok yakiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…