- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.941
istersen akşam vur hem vucudun o arada dinlenir.Yaaa bana saat söylemediler. Ben gonal-f i öğlen 13.15 te vuruyorum. O zaman cetrotide akşam mı vursam.
Aynen benim agrilarimda azaldıHadi bakalım agrıların nasıl ben dünden beri daha iyiyim sanırım ilaca alıstı vücudum yarın son 3 tane doz ertesi gün günde 4 taneye geciyorum
bilmem banada kan sulandırıcı bişi vermediler o kafama takılmıstı arayıp sordum 30 unda ekliceklermiş.Aynen benim agrilarimda azaldı
Ben şuan 2 tane içiyorum bana neden az verdi acaba
O zaman standart bir uygulama Yok herhalde. Teşekkürler cevap için.Arka arkaya yaptım arkadaşım ben beklemeden
Aslında bir sakıncası yoksa ardarda vurulmak istiyorum. Bir kere cesaret etmişkenistersen akşam vur hem vucudun o arada dinlenir.
sen istersen görüştüğün hemşire filan varsa merkezde yinede sorAslında bir sakıncası yoksa ardarda vurulmak istiyorum. Bir kere cesaret etmişken
Canim gozun aydin hamilesin. Idrarda ciktiysa kanda kesin cikar. Benim ilk gebeligimde silik cikmisti. Test gunumde 180 cikmisti. TebriklerKizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta
Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.
Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Öyle hemşire numarası falan almadım açıkçası. İstesem de verirlermiydi bilmiyorumsen istersen görüştüğün hemşire filan varsa merkezde yinede sor
Sağol canımHadi hayirlisiEses07
Gonal f ten en az iki saat önce olmalı bunu nasıl söylüyor hemşire sasiriyorummerhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?
Cetrotidei hatirlayamadim ama digerini gunluk vuruldumteşekkür ederim cevabın için.peki ardarda mı vuruldun?
Yaaaa ne güzel hayırlı olsunnnPazartesi transferimm
Hiç gelmeyecek o gün sanmıştım
Hızlı geçsin günler benim için
Yaaaa ne güzel hayırlı olsunnn
sen benden sonra başlamadın mı ilaca pufff nie benimki bu kadar geccc
Hayirlisi olsun inşallahPazartesi transferimm
Hiç gelmeyecek o gün sanmıştım
Hızlı geçsin günler benim için
hangi üniversite hastanesi?Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Öyle hemşire numarası falan almadım açıkçası. İstesem de verirlermiydi bilmiyorumözellikle bir saat söylemediğine göre sıkıntı olmaz herhalde. Ben en iyisi arka arkaya vurayım.
Bende kasımda başladım :)1 haftadır estrofem içiyorum
Aralıkta başladım ben tedaviye
şubatta belli olacak
Sabırsızlıkla bekliyorum
Nesi erken kız
Aynen canım birini göbüsümün sağına diğerini soluna vuruyordum ben . Aynı saatte olması fark etmez .merhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?
Hayirlisi olsun inşallah
tüm dualarım seninle canım
Endemetrium kaç miş canım
Hangi ilaçları ek olarak kullanmaya başlicaksin
Canim bide sen ayin kaçında adet olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?